Da li podržavate obustavu nastave?

Da li podržavate obustavu nastave?

• Ukupno glasova
    80
nemam reazumevanja za prosvetne radnike koji su obustavili rad. nemam razumevanja ni za ministarstva. jednima i drugima treba uskratiti poverenje.

otkazi i nova zapošljavanja.

prosvetari koji su obustavili rad nikad više ne bi smeli dobiti radno mesto u prosveti. kao što taj pedijatar nikad više ne bi smeo raditi kao lekar.

koliko sam te razumeo ti si deo institucija države. pa dobro znaš šta su negativna selekcija, korupcija kod zapošljavanja i višak kadrova učinili u pogledu kvaliteta rada institucija i njihove ekonomičnosti.
I poslednji koji izađe, neka ugasi svetlo.
Kako po zakonu kada je po zakonu štrajk prosvete skraćeni časovi od po 35 minuta
a ovde je u pitanju potpuna blokada koja nije po zakonu? ;)
Zakon ponude i potražnje... drugi zakoni ovde ne važe (za sve jednako).
On ne ume da upravlja ovom krizom, zar vam to nije jasno...
Nisam vam ja kriv (za mesec dana idem iz prosvete), On je kriv, jer neće sa mnom da se dogovori …
Osvestite se ljudi ili gajite decu da budu robovi...
Ja nisam (i ne pristajem) da budem rob ! Završio sam u dobra vremena (kad je prosveta bila cenjena i dostojanstvena) ozbiljne škole ;) .

Poslednja izmena:
Zakon ponude i potražnje... drugi zakoni ovde ne važe (za sve jednako).On ne ume da upravlja ovom krizom, zar vam to nije jasno...
Zakon ponude i potraznje je bezdusno pravilo. Uslov da se budeš čovek jeste da vodiš računa o drugim ljudima posebno deci. biti čovekom nema veze s tržištem.
Nisam vam ja kriv (za mesec dana idem iz prosvete), On je kriv, jer neće sa mnom da se dogovori …
Trebao si blagovremeno dati otkaz i otići. Ko te sprečavao?
Osvestite se ljudi ili gajite decu da budu robovi...
Pa upravo ste vi upotrebili našu decu za svoje ciljeve. to je gore od robovskog statusa.to je terorizam.

Imate problem u prosveti? Šta će vam deca kao taoci da ga preko njih rešavate?

Poslednja izmena:
Zakon ponude i potraznje je bezdusno pravilo. Uslov da se budeš čovek jeste da vodiš računa o drugim ljudima posebno deci. biti čovekom nema veze s tržištem.
I deca su na našoj strani,.. i ona starija su pametnija od vas.
Trebao si blagovremeno dati otkaz i otići. Ko te sprečavao?
Živim ja bolje od tebe, prijatelju, ne brigaj ti za mene,.. malo pročitaj - ovde na forumu ;) .
Pa upravo ste vi upotrebili našu decu za svoje ciljeve. to je gore od robovskog statusa.to je terorizam.
Menjajte šta možete ;) .
Deca imaju i hrabrosti i mudrosti više od vas:
1741259145229.png

učenici,.. od novembra - ne daju nastavnicima da uđu - ni onima koji bi (kao ) da rade, - vidiš da nemaš pojma ?
aha. napumpana deca koju profesori iz opozicije guraju ispred sebe. gebels bi se ponosio vama.

rekao sam ti već da imam kontakt s školom gde neki profesori rade i sva deca im dolaze na individualnu nastavu.

a zamisli čuda. par njih prestalo sa blokadom. ali deca i dalje ne dolaze. da li bi ti išao kod profesora koji te je šutno?

aha. napumpana deca koju profesori iz opozicije guraju ispred sebe. gebels bi se ponosio vama.

rekao sam ti već da imam kontakt s školom gde neki profesori rade i sva deca im dolaze na individualnu nastavu.

a zamisli čuda. par njih prestalo sa blokadom. ali deca i dalje ne dolaze. da li bi ti išao kod profesora koji te je šutno?
to što ti nešto ovde napišeš ne znači da je to istina
isti si kao vatrogasac, al on bar na kraju posta doda "ako je tačno", za razliku od tebe koji živiš u svom nekom šizofrenom svetu

u primeru koji je dat jeste istina.vama su razlozi zbog kojih štrajkujete važniji od dece što je dovoljan argument da se vidi kakvi ste ljudi. )
razlozi zbog kojih podržavamo štrajk jesu zbog dece i njihove budućnosti
ja ne želim da mi nekvalifikovani sns kadar uči dete
i moja savest je mirna, a tvoja može biti mirna jedino ako zaista imaš neku f dijagnozu pa nisi baš sposoban da donosiš racionalne zaključke

Politika je zabranjena u školama :) . I mi se toga držimo.
paa ? i a ću nakon što odem iz prosvete, (i skinem se sa budžeta) volontirati u mojoj školi,.. kome ti to morališeš :) ?. ( i napisao sam to već ovde).
slab si ti demagog ;).

Zašto niko ne štrajkuje sem prosvetara?
Kako očekuješ da se radnici Maksija ujedine i organizuju, npr. Ili frizeri

Posveta, zdravstvo, advokatura...su jedine grane koje imaju masovnost i dovoljno su u komunikaciji da mogu da se povežu.

Poljoprivrednici su takođe masovni, ali je teško da se povežu međusobno.

Advokati su stupili u generalno štrajk mesec dana, ej!

U normalnim državama bi zbog ove dve stvari došlo do državnog udara, a ovde je sve toliko korumpirano i toliko ih briga da li funkcioniše država da to uveliko više ne kriju. Kao - Da i? Šta nam možete? Nek sve propadne, mi se ne mičemo s vlasti.

Za lekare nije očekivano da štrajkuju jer je zdravstvena zaštita običnih ljudi ionako na dnu.

razlozi zbog kojih podržavamo štrajk jesu zbog dece i njihove budućnosti
ja ne želim da mi nekvalifikovani sns kadar uči dete
pa formirajte drugo školstvo. uzmite pare iz budžeta za te škole.
i moja savest je mirna, a tvoja može biti mirna jedino ako zaista imaš neku f dijagnozu pa nisi baš sposoban da donosiš racionalne zaključke
pre bih rekao da je nemate. pa zato delujete mirno... :lol:

činite zločin prema onoj deci koja žele da idu u školu. potom prema zajednici koja plaća vaše nedelo.

e to što vas se ne može dozvati pameti je odsustvo savesti. po pravilu se savest kod ljudi guši nekim "višim" ciljevima.

Poslednja izmena:

Back