kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 63.783
раковац је иначе село испред беочина.
кога брига...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
раковац је иначе село испред беочина.
Da.раковац је иначе село испред беочина.
кога брига...
јесте па ти беочин испаде дизниленд...Što je normalno.
није само ја, већина нас новосађанаA samo ti ne znaš.
Odgovorno od njih. Obaveštavaju i izvinjavaju se roditeljima i učenicima za 3 propuštena dana. Pritom šalju plan po kojem će se nadoknaditi izgubljeno gradivo. Mene zanima kakav je plan i program da se savlada gradivo koje je propušteno, evo, već drugi mesec ....subote tu ne mogu puno pomoći.
Kada budu dobili odgovor zakačiću ovde kao dokaz.Odgovorno od njih. Obaveštavaju i izvinjavaju se roditeljima i učenicima za 3 propuštena dana. Pritom šalju plan po kojem će se nadoknaditi izgubljeno gradivo. Mene zanima kakav je plan i program da se savlada gradivo koje je propušteno, evo, već drugi mesec ....subote tu ne mogu puno pomoći.
obustava nastave je poruka vlasti da više neće moći da ubijaju baš tu nevinu decu, ni onu koja podržavaju, ni onu koja ne podržavaju blokade
Село Раковац, општина Беочин, Јужнобачки округ, Република Србија, удаљеност од Новог Сада 14 км, од Беочина 5 км. Налази се у брдима Фрушке горе на путу Беочин – Нови Сад.Odgovorno od njih. Obaveštavaju i izvinjavaju se roditeljima i učenicima za 3 propuštena dana. Pritom šalju plan po kojem će se nadoknaditi izgubljeno gradivo. Mene zanima kakav je plan i program da se savlada gradivo koje je propušteno, evo, već drugi mesec ....subote tu ne mogu puno pomoći.
obustavim po potrebi, da ispoštujem sve veće protesteJesi li ti obustavila sopstveni posao? Naravno, ako igde radiš.
ко си ти да је питаш ?Jesi li ti obustavila sopstveni posao? Naravno, ako igde radiš.
Школу у просеку похађа 1.150 ученика, разних националности.

супер. ај сад мало охлади...У школи је запослено 115 лица са одговарајућим степеном стручне спреме и лиценцама за рад.
Осим сарадње са истим и сличним школама у Републици Србији, остварена је вишегодишња сарадња са школом у Батањи - Мађарска.
Школа је отворена и спремна за сарадњу са свим домаћим и страним школским установама које се баве основним образовањем, као и са домаћим и ино предузећима и организацијама.
obustavim po potrebi, da ispoštujem sve veće proteste

ти си уредно утеко из србије да би мењао кибле по енмачкој или шта већ и нарвано као сваки гастарбајтер оданде нам солио памет шта треба да чинимо у држави где се народ бори за правду и финкционалне институцијеZnači ti uredno odlaziš na posao ali zato zahtevaš da škole ne rade. Krajnje licemerno.
Neka radi šta god hoće u vezi svega.Znači ti uredno odlaziš na posao ali zato zahtevaš da škole ne rade. Krajnje licemerno.![]()
ništa ja ne zahtevam, ja samo podržavam zahteve studenataZnači ti uredno odlaziš na posao ali zato zahtevaš da škole ne rade. Krajnje licemerno.![]()
ne, nego ću da radim šta vi hoćeteNeka radi šta god hoće u vezi svega.
Pogrešno si razumela.ne, nego ću da radim šta vi hoćete
o bože
ništa ja ne zahtevam, ja samo podržavam zahteve studenata
i ne znam gde si ti video da sam rekla da uredno odlazim na posao
Da. Način je štetočinski, dakle pogrešan.Zaista sam svim srcem za promene, ali treba biti i kritičan i samokritičan, ovo je pogrešan način, potpuno pogrešan.....
moj neodlazak na posao ne može ništa da promeniPa nešto ne verujem da dva meseca ne ideš na posao kao profesori u prestoničkim gimnazijama.
Kakva će budućnost biti naše dece je upitno.moj neodlazak na posao ne može ništa da promeni
ali da mi neko sutra kaže da ne odem na posao i da ću dobiti otkaz, ali da će to doprineti ispunjenju studentskih zahteva, ne bih se premišljala ni tren
je8eš posao, ovde je reč o budućnosti mog deteta
biće to dobroKakva će budućnost biti naše dece je upitno.
Počeli su.biće to dobro
čim institucije budu počele da rade svoj posao