Da li podržavate obustavu nastave?

Da li podržavate obustavu nastave?

• Ukupno glasova
    80
Što je normalno.
јесте па ти беочин испаде дизниленд...

у раковцу рецимо у читавој школи ђака има колко у првом идругом основне у било којој школи у новом саду...
A samo ti ne znaš.
није само ја, већина нас новосађана

битно нам је колко нам је битна и школа у бајмоку

Odgovorno od njih. Obaveštavaju i izvinjavaju se roditeljima i učenicima za 3 propuštena dana. Pritom šalju plan po kojem će se nadoknaditi izgubljeno gradivo. Mene zanima kakav je plan i program da se savlada gradivo koje je propušteno, evo, već drugi mesec ....subote tu ne mogu puno pomoći.
Kada budu dobili odgovor zakačiću ovde kao dokaz.

Odgovorno od njih. Obaveštavaju i izvinjavaju se roditeljima i učenicima za 3 propuštena dana. Pritom šalju plan po kojem će se nadoknaditi izgubljeno gradivo. Mene zanima kakav je plan i program da se savlada gradivo koje je propušteno, evo, već drugi mesec ....subote tu ne mogu puno pomoći.
Село Раковац, општина Беочин, Јужнобачки округ, Република Србија, удаљеност од Новог Сада 14 км, од Беочина 5 км. Налази се у брдима Фрушке горе на путу Беочин – Нови Сад.

У селу Раковцу налази се једно од три издвојена одељења ОШ ,,Јован Грчић миленко” из Беочина, које похађају ученици од I до IV разреда

ДАКЛЕ у раковцу се налазе ТРИ ИЗДВОЈЕНА ОДЕЉЕЊА исте школе из беочина Миленко Грчић.

три одељења!
у њих су стрпани ученици од првог до четвртог разреда.

ето колко их има...

Jesi li ti obustavila sopstveni posao? Naravno, ako igde radiš.
ко си ти да је питаш ?

забиј нос у немачку и спремај се ускоро да за мерца идеш на русију...

или ћеш тада оданде да побегнеш

немаш ти правода се мешаша у питања у србији

Школу у просеку похађа 1.150 ученика, разних националности.

У школи је запослено 115 лица са одговарајућим степеном стручне спреме и лиценцама за рад.

Осим сарадње са истим и сличним школама у Републици Србији, остварена је вишегодишња сарадња са школом у Батањи - Мађарска.

Школа је отворена и спремна за сарадњу са свим домаћим и страним школским установама које се баве основним образовањем, као и са домаћим и ино предузећима и организацијама.

Тачније сада има око 1500 ђака.

Школу у просеку похађа 1.150 ученика, разних националности.

ђе то ? у Беочину ?
па јесте кад се скупе многи са стране...

али опет то је испод броја сваке малтене школе у новом саду. које имаш у сваком крају по две а понеком кварту имамо чак и по три школе...

ти сад ухватио овде да палемудиш читавој србији представљајући својесело ко неки епицентар ...
:mazi:

У школи је запослено 115 лица са одговарајућим степеном стручне спреме и лиценцама за рад.

Осим сарадње са истим и сличним школама у Републици Србији, остварена је вишегодишња сарадња са школом у Батањи - Мађарска.

Школа је отворена и спремна за сарадњу са свим домаћим и страним школским установама које се баве основним образовањем, као и са домаћим и ино предузећима и организацијама.
супер. ај сад мало охлади...

Znači ti uredno odlaziš na posao ali zato zahtevaš da škole ne rade. Krajnje licemerno.
ти си уредно утеко из србије да би мењао кибле по енмачкој или шта већ и нарвано као сваки гастарбајтер оданде нам солио памет шта треба да чинимо у држави где се народ бори за правду и финкционалне институције

то није лицемерно ?

ви сендвичари све више показујете своје право лице...

U školi mog unuka u NS, koja je jedina bila u potpunoj obustavi, danas su počele sa radom dve učiteljice. Od pet prvih razreda, dve učiteljice su dovoljno savesne da shvate šta im je posao i da nema promena ako deca ostaju nepismena. Mlađi unuk ide u vrtić, pre dva meseca vaspitačice su zamolile roditelje da jedan dan ne dovode decu, da budu solidarni sa ostalim prosvetarima, svi roditelji su pristali. Danas mi ćerka kaže da su ih opet zamolili da ne dovode decu u petak, međutim sada se puno roditelja pobunilo, sa stavom " ne vidimo svrhu". Moj unuk u petak neće ići u vrtić, stariji ne ide u školu. Zaista sam svim srcem za promene, ali treba biti i kritičan i samokritičan, ovo je pogrešan način, potpuno pogrešan.....

Pa nešto ne verujem da dva meseca ne ideš na posao kao profesori u prestoničkim gimnazijama.
moj neodlazak na posao ne može ništa da promeni
ali da mi neko sutra kaže da ne odem na posao i da ću dobiti otkaz, ali da će to doprineti ispunjenju studentskih zahteva, ne bih se premišljala ni tren
je8eš posao, ovde je reč o budućnosti mog deteta

Back