Da li podržavate obustavu nastave?

Da li podržavate obustavu nastave?

• Ukupno glasova
    80
Katastrofa. Našoj deci prosvetni radinci ukinuli pravo na obrazovanje.

Po školama pravo na mišljenje o obustavi su imali samo profesori/nastavnici.
Učenici kroz nazovi plenume za koje niko ne zna čemu služe. Sad deca sede kući i čekaju što će im profesori javiti.

Imam kontak s jednom školom. Pola profesora je u štrajku a pola ne. Ovima koji ne štrajkuju deca uredno dolaze na časove.

Roditelje niko ništa nije pitao.

Izvolite upišite se.

Nije dozvoljena promena glasa.

Autorska.
ništa, nema letnjeg raspusta.

Da ti je unuk u školi, umesto u vrtiću, drugačije bi pričao.
Svi ste pametni kada su tuđi životi u pitanju.

ne drami - ne patetisi ili ti NE PREUVELICAVAJ

moj zivot sam stavljao na rizik kada nijesam bio primoran , 92 do 95 da odem u vosjku r srpske i branim srpski narod pod ozrenom okruzen od mulsimana i tvoje bratije hrvata

ja ne spadam u te ''pametnjakovice'' koji sebe u necem izvlace...

sve ce se to nadoknaditi, a zivot pod titoistickom udbom propad i srbija se sva rasparcala i izdala

Šta vi svi gubite, kada tako olako dajete tuđe godine?
nemoj mi o zrtvi za tudje godine i zivote molim te...

ako ti se pak ne svidja srpska mladost a ti aj u lijepu njiovu
uostalom sirok dunav ravan srem

To radi i ova vlast, vlada na račun drugih.
vidis to je tacno
Umesto da budemo drugačiji, isto ponašanje imamo
ni priblizno
....možda sam ja previše kritična...ne znam....savest mi ne dozvoljava da samo klimam glavom i odobravam....
ma ko tebe pita

zivis u sbriji, radis ovde kao hrvatica i gradjanka srbije, dok su srbi otpusten isa posla jos 1991 i to maltene odreda, danas oni koji su tam osigurno ne rade po dryavnim rpeduzecima i rade mozda kao cistac u zagrebu ako ih ima i slicno

srbima u zg osijeku splitu vinkovcima je oduzeto 40 000 stanarskih prava 1991 sam ozato sto su srbi ! i moral isu da odu kad su sotali na ulici

hrvati tvoji sunarodnici u srbiji su 1992 otkupili stanove kao svi gradjani za tepsiju ribe ili 100 dm

i danas hrvati rade u drzavnim preduzecima

niko vise od srba cestitih nece tu udu koja je idalje titoisticka. nemoj nam pljuvati po mladosti tako sto ces govoriti da nasa srpska mladost unistava necije zivote jer rade suprotno!

ako ti se srpska mladost ne dopada rekoh vec niko te ne tera da budes u srbiji

1740931303815.png

ne drami - ne patetisi ili ti NE PREUVELICAVAJ

moj zivot sam stavljao na rizik kada nijesam bio primoran , 92 do 95 da odem u vosjku r srpske i branim srpski narod pod ozrenom okruzen od mulsimana i tvoje bratije hrvata

ja ne spadam u te ''pametnjakovice'' koji sebe u necem izvlace...

sve ce se to nadoknaditi, a zivot pod titoistickom udbom propad i srbija se sva rasparcala i izdala

nemoj mi o zrtvi za tudje godine i zivote molim te...

ako ti se pak ne svidja srpska mladost a ti aj u lijepu njiovu
uostalom sirok dunav ravan srem

vidis to je tacno

ni priblizno

ma ko tebe pita

zivis u sbriji, radis ovde kao hrvatica i gradjanka srbije, dok su srbi otpusten isa posla jos 1991 i to maltene odreda, danas oni koji su tam osigurno ne rade po dryavnim rpeduzecima i rade mozda kao cistac u zagrebu ako ih ima i slicno

srbima u zg osijeku splitu vinkovcima je oduzeto 40 000 stanarskih prava 1991 sam ozato sto su srbi ! i moral isu da odu kad su sotali na ulici

hrvati tvoji sunarodnici u srbiji su 1992 otkupili stanove kao svi gradjani za tepsiju ribe ili 100 dm

i danas hrvati rade u drzavnim preduzecima

niko vise od srba cestitih nece tu udu koja je idalje titoisticka. nemoj nam pljuvati po mladosti tako sto ces govoriti da nasa srpska mladost unistava necije zivote jer rade suprotno!

ako ti se srpska mladost ne dopada rekoh vec niko te ne tera da budes u srbiji
Ljubazno te molim da se ponašaš vaspitano.....nije teško...

Neka deca će imati letnji raspust, ona koja su imala nastavu....da je blokada bila za sve ista, ne bi bilo problema...ovako je potpuni haos, a neka maloletna deca će imati posledice....samo neka... ni kriva ni dužna...gde je tu pravda?
meni se takav način ne sviđa da na uštrb dece ti tražiš prava. postoji zakonski okvir i ustav a nastavnici ga krše a pozivaju se na ustav
ja mislim da to samo kod nas ima, mi smo neki oksimoron narod.
a deca ko deca njima sad cool.

Neka deca će imati letnji raspust, ona koja su imala nastavu....da je blokada bila za sve ista, ne bi bilo problema...ovako je potpuni haos, a neka maloletna deca će imati posledice....samo neka... ni kriva ni dužna...gde je tu pravda?
Bice im to najgore leto u zivotu, zaslugom opozicije. Na sajmu turizma je jako opao broj uplacenih letovanja. Mada to i nije tako lose, da ne bacamo pare u inostranstvu.

Neka deca vole da idu u školu zimi, neka leti, zavisi ko kako podnosi metreorološke prilike.
Stvarno je nepravda što ne možemo svima udovoljiti.

Neka deca vole da idu u školu zimi, neka leti, zavisi ko kako podnosi metreorološke prilike.
Stvarno je nepravda što ne možemo svima udovoljiti.
Ne vole da idu nikad a narocito ne leti.
....šta to nastavnici gube?
Gube svaki kredibilitet i integritet... danas je sramota reci da si prosvetar, takva cinjenica se mora kriti. Mozda da se navede kao neki dodatni posao uzgred.

Razlog više da institucije počnu da rade i uhapse odgovorne za pad nadstrešnice.
Valjda je to sve u vezi sa Kostom...? Nije pala skolska nadstresnica.

Inace ne znam koliko se vi cesto zateknete na zeleznickim stanicama, ja redovno visim na njima pa i novosadskoj. Nisam se nimalo prepao kad sam cuo za tu vest jer znam da je verovatnoca 1000 puta veca da se nastrada u autu nego na zeleznickoj stanici.

Nemamo šta da diskutujemo, čovek koji u istu ravan stavlja ubistvo i obustavu nastave sam sebe diskvalifikuje za bilo kakvu dalju raspravu

Uostalom u manjini si, većina roditelja podržava nastavnike i studente u borbi za pravdu.

Ako ti se ne sviđa menjaj školu
po tim vašim izveštajima podržava vas 3.5 Srbije, upravo stigla vest da vas podržava 4 Srbije, toliko nezadovoljstvo a samo se traži obustava škole a izbori gde bi vas glasalo 4.5 Srbije (upravo stiglo) to niko da se doseti?

Nebitan je vaš razlog - kovid maske, litijum a nadstrešnica gde ste ekskluzivno vi zaduženi za opelo je sumrak pameti. Unesrećeni su vam zahvalili za saučešće u njihovom bolu ali ste prepišali njihov zahtev da je to njihova bol a ne politički motiv.

Dobro je što niste svesni neljudske jadnosti zarad političkih poena da vaš kandidat trguje pozicijom što nekima znači i posao na mufte.

Back