Da ti je unuk u školi, umesto u vrtiću, drugačije bi pričao.
Svi ste pametni kada su tuđi životi u pitanju.
ne drami - ne patetisi ili ti NE PREUVELICAVAJ
moj zivot sam stavljao na rizik kada nijesam bio primoran , 92 do 95 da odem u vosjku r srpske i branim srpski narod pod ozrenom okruzen od mulsimana i tvoje bratije hrvata
ja ne spadam u te ''pametnjakovice'' koji sebe u necem izvlace...
sve ce se to nadoknaditi, a zivot pod titoistickom udbom propad i srbija se sva rasparcala i izdala
Šta vi svi gubite, kada tako olako dajete tuđe godine?
nemoj mi o zrtvi za tudje godine i zivote molim te...
ako ti se pak ne svidja srpska mladost a ti aj u lijepu njiovu
uostalom sirok dunav ravan srem
To radi i ova vlast, vlada na račun drugih.
vidis to je tacno
Umesto da budemo drugačiji, isto ponašanje imamo
ni priblizno
....možda sam ja previše kritična...ne znam....savest mi ne dozvoljava da samo klimam glavom i odobravam....
ma ko tebe pita
zivis u sbriji, radis ovde kao hrvatica i gradjanka srbije, dok su srbi otpusten isa posla jos 1991 i to maltene odreda, danas oni koji su tam osigurno ne rade po dryavnim rpeduzecima i rade mozda kao cistac u zagrebu ako ih ima i slicno
srbima u zg osijeku splitu vinkovcima je oduzeto 40 000 stanarskih prava 1991 sam ozato sto su srbi ! i moral isu da odu kad su sotali na ulici
hrvati tvoji sunarodnici u srbiji su 1992 otkupili stanove kao svi gradjani za tepsiju ribe ili 100 dm
i danas hrvati rade u drzavnim preduzecima
niko vise od srba cestitih nece tu udu koja je idalje titoisticka. nemoj nam pljuvati po mladosti tako sto ces govoriti da nasa srpska mladost unistava necije zivote jer rade suprotno!
ako ti se srpska mladost ne dopada rekoh vec niko te ne tera da budes u srbiji