Da li podržavate obustavu nastave?

Da li podržavate obustavu nastave?

• Ukupno glasova
    80
ti li si malden olbrajt? da pobijemo još 50000 iračke dece?

kako ćeš ovim zločinom prema nevinoj deci pomoći stradalima?

Koji zločin, šta ti porediš, obustavu nastave i ubistvo, da li si pri sebi, da li si normalan, imaš li ti išta ljudsko u sebi ili si bolesni samoživac koji gleda samo svoje doope.

Šta je sledeće da odeš na groblje gde roditelji oplakuju svoju decu i da im kažeš kako je i tebi mnogo teško jer tvoja gube nastavu

Koji zločin, šta ti porediš, obustavu nastave i ubistvo, da li si pri sebi, da li si normalan, imaš li ti išta ljudsko u sebi ili si bolesni samoživac koji gleda samo svoje doope.
obustava nastave je zločin prema našoj deci. prosvetni radnici deci uskraćuju obrazovanje i maltretiraju ih. mnogi će popadati godinu ako ne cela generacija.

juriti odgovorne za tragediju u novom sadu koristeći nevinu decu kao sredstvo je monstruozno.

i glupo. kao da ne postoji drugi način da se odgovorni privedu pravdi i izvrše promene u društvu.

obustava nastave je zločin prema našoj deci. prosvetni radnici deci uskraćuju obrazovanje i maltretiraju ih. mnogi će popadati godinu ako ne cela generacija.

juriti odgovorne za tragediju u novom sadu koristeći nevinu decu kao sredstvo je monstruozno.

i glupo. kao da ne postoji drugi način da se odgovorni privedu pravdi i izvrše promene u društvu.

Nemamo šta da diskutujemo, čovek koji u istu ravan stavlja ubistvo i obustavu nastave sam sebe diskvalifikuje za bilo kakvu dalju raspravu

Uostalom u manjini si, većina roditelja podržava nastavnike i studente u borbi za pravdu.

Ako ti se ne sviđa menjaj školu

Ne.

Roditelj koji je sa 15godina zaradio prvu platu, roditelj koji želi svom detetu sve najbolje, roditelj koji nije protiv studenata,ali jeste protiv nereda, roditelj koji želi da svoje dete ide u školu da uči i nauči važne stvari za život, roditelji koji sa 15 godina radio više poslova kako bi porodica živela bez problema, roditelj koji nije ni u jednom stranci itd.
:mazi:

Nemamo šta da diskutujemo, čovek koji u istu ravan stavlja ubistvo i obustavu nastave sam sebe diskvalifikuje za bilo kakvu dalju raspravu
diskutujem s tobom jer navodiš slabomisleće jeftinom patkometrijom. baš kao što ceo protest služi da se prikupe glasovi opoziciji. priklone im se oni koji nemaju stav.

pratio sam razvoj dogadjaja u dve tri škole i s decom i s profesorima.
Uostalom u manjini si, većina roditelja podržava nastavnike i studente u borbi za pravdu.
garantovano ne. koji normalan roditelj ili dete žele da im propadne godina?
mediji koje su preuzeli obojeni stvaraju namerno takvu sliku.lažu.
Ako ti se ne sviđa menjaj školu
ja sam školu davno završio.

diskutujem s tobom jer navodiš slabomisleće jeftinom patkometrijom. baš kao što ceo protest služi da se prikupe glasovi opoziciji. priklone im se oni koji nemaju stav.

pratio sam razvoj dogadjaja u dve tri škole i s decom i s profesorima.

garantovano ne. koji normalan roditelj ili dete žele da im propadne godina?
mediji koje su preuzeli obojeni stvaraju namerno takvu sliku.lažu.

ja sam školu davno završio.

Svakako, slabomisleći su u blokadama a dubokoumni botuju za Vučića, biće da je tako.

Ne znam u koju školu ti idu deca, vidi tamo, organizuj "normalne" roditelje pa zaustavite blokadu, ako ste u većini.

Promena škole se odnosila na decu, a ti se priključi što pre Vučićevom pokretnom cirkusu, vidiš da više ni seoske domove kulture ne može da napuni.
Možda vam to pomogne

Punoletne osobe, koje imaju zakonsko pravo da donose odluke, neka budu deo protesta koliko žele, ali treba da budu sposobni i sami sebe da izdržavaju finansijski. Ostali punoletni koji žele da daju ispite ili predmete iz srednje škole, zakonski im se mora to omogućiti. Niko, baš niko, ne sme da ograničava maloletnu decu u obrazovanju, to je jednostavno moralno nedopustivo....ne postoji cilj koji bi mogao opravdati da osnovci ne pohađaju škole....

Ko ti je to rekao.
dva pitanja

1. Dje si ti licno bio 92-95 kada su pase i ustase ukrstile barjake protiv srpsko naroda u Bosni ? Kao i dje si bio 98 i 99 kada su buktali sukobi sa uck teroristima ? Jesi li ranjavan ?

2. Ako si pak bio maloletan za goe pomenuto pitanje, dje ti je bio otac ili stric u tom periodu ? ne zelim price i pricice, kratko - konkretno.
Kod mene je to ovde lako dokazano bilo u par navrata i ima onih koji su svu dokumentaciju vidjeli.

Nemoj da mi okolisavas PATRIOTO , pitanja su jasna. Pa cu ti reci ko mi je rekao.

Svakog petka učiteljice šalju poruke roditeljima da li će biti nastave naredne nedelje ili ne...škola mog unuka je od raspusta zatvorena. Na poslednjem sastanku, jedna učiteljica je rekla ne, moj posao je da učim decu.. sada će njena deca imati nastavu, ostala deca zavise od savesti ili ne savesti svojih učiteljica....još generacija se ostavlja nepismeno, a to ovoj vlasti savršeno odgovara...divim se ovoj učiteljici, budućnost je u obrazovanju, a ne u uskraćivanje istog...

Sad ce popuse tuzbe i to privatne svi koji su remetili javni mir i red.
kad smo vec kod narusavanja javnog reda i mira kao i nanosenje telesnih povreda

BATINASI - koji su pocinili vise takvih dela od premlacivanja do gazenja autom

OPOZICIJA - koja od prvog dana cini sve da ocrni MIRNE proteste studenata i MIRNE blokade
lazna opozicija, koja je iz istog sistema kao i pozicija. Marinika, novakovic, potom njihovi saborci aktivisti BRKOVIC POGACAR GRUHONJIC i njegove perjanice GRUPA STAV sa Milom Pajic i njenim intimusom brnaislavom djordjevicom koji su imali te svoje performanse kao nedavno oko gradske skupstine u ns ili kod gradske kuce, kada su se STUDENTI UNAPRED OGRADILI OD TIH DOGADJANJA kao i citave opozicije uostalom
Nek im ti obrazovani pravi srbi placaju advokate haha
jok, ovima ce to ciniti sistem koji ih je tome uputio da cine kako bi po svaku cenu ocrnili proteste.

Nakon završetka pregovora između Vlade Srbije, univerziteta i ekspertskih grupa, finalizovane su izmene Zakona o visokom obrazovanju, koje će se 4. marta naći pred Skupštinom. Predložene mere uključuju smanjenje školarina za 50% i povećanje plata zaposlenima u obrazovanju za 16%, što dolazi nakon studentskih protesta i blokada širom zemlje.

.još generacija se ostavlja nepismeno,
to se nece dogoditi sa ovim blokadama sigurno.

a to ovoj vlasti savršeno odgovara...divim se ovoj učiteljici, budućnost je u obrazovanju, a ne u uskraćivanje istog...
buducnost je u pravdi. ova opcija je na zalost neizbezna.

da li su ikoga hapsili u ovoj duboko kriminalizovanoj i koruptivnoj drzavi u kojoj da nije bilo EVROPOLA nikada ne bi bio uhapsen direktor drustvenog preduzeca grasa u ns koji ej uhapsen kao vodja medjunarodnog narko kartela ?

jok
sada hapse jel...

i to trecepozivce.

PRAVDA I FUNKCIONALNE INSTITUCIJE

dok sistem potpuno ne sjase sa uzurpiranih institucija.

molim lepo :kpozdrav:

fiderzen

Punoletne osobe, koje imaju zakonsko pravo da donose odluke, neka budu deo protesta koliko žele, ali treba da budu sposobni i sami sebe da izdržavaju finansijski. Ostali punoletni koji žele da daju ispite ili predmete iz srednje škole, zakonski im se mora to omogućiti. Niko, baš niko, ne sme da ograničava maloletnu decu u obrazovanju, to je jednostavno moralno nedopustivo....ne postoji cilj koji bi mogao opravdati da osnovci ne pohađaju škole....
a bilo je u redu da im se onemogući normalan završetak prvog polugodišta?

to se nece dogoditi sa ovim blokadama sigurno.

buducnost je u pravdi. ova opcija je na zalost neizbezna.

da li su ikoga hapsili u ovoj duboko kriminalizovanoj i koruptivnoj drzavi u kojoj da nije bilo EVROPOLA nikada ne bi bio uhapsen direktor drustvenog preduzeca grasa u ns koji ej uhapsen kao vodja medjunarodnog narko kartela ?

jok
sada hapse jel...

i to trecepozivce.

PRAVDA I FUNKCIONALNE INSTITUCIJE

dok sistem potpuno ne sjase sa uzurpiranih institucija.

molim lepo :kpozdrav:

fiderzen
Do pravde se ne dolazi na ovaj način, stavljamo ispred sebe, kao štit, maloletnu decu...po čemu se onda razlikujemo od ove vlasti?

Back