Da li podržavate obustavu nastave?

Da li podržavate obustavu nastave?

• Ukupno glasova
    80
ne mora, moje dete je spremno da žrtvuje jednu školsku godinu zarad ostanka i pristojnog života u srbiji
Potpuno razumem tvoj stav. Samo očekujem razumevanje i suprotnog stava...ako toga nema, čemu promene...tolerancija je najvažnija. Nisam za to da osnovci gube godinu, želim da mi nastavnici kažu šta oni gube? Ponavljam se, ali veoma je kukavički stavljati malu decu i igrati se sa njihovim životima i godinama....promena ove vlasti zahteva mnogo pametniji i svesniji narod...sve dok maloletnoj deci oduzimamo godinu života....tu velike promene nema.

Potpuno razumem tvoj stav. Samo očekujem razumevanje i suprotnog stava...ako toga nema, čemu promene...tolerancija je najvažnija. Nisam za to da osnovci gube godinu, želim da mi nastavnici kažu šta oni gube? Ponavljam se, ali veoma je kukavički stavljati malu decu i igrati se sa njihovim životima i godinama....promena ove vlasti zahteva mnogo pametniji i svesniji narod...sve dok maloletnoj deci oduzimamo godinu života....tu velike promene nema.
Apsolutno tačno.

u pogrešnoj crkvi se moliš
ja razumem i vas koji želite da su vam deca u školi, ali nije do nas, do vlasti je
čim ispune zahteve studenata eto dece ponovo u školskim klupama

u pogrešnoj crkvi se moliš
ja razumem i vas koji želite da su vam deca u školi, ali nije do nas, do vlasti je
čim ispune zahteve studenata eto dece ponovo u školskim klupama
To mi i vi je potpuno pogrešno...to naglašavanje nas i vas govori samo da razlike nema. Zaključila si da ja nisam za studente, zato što ne podržavam obustavu obrazovanja za maloletne osobe...dok god postoji ta isključivost, nedostatak kritičnosti sopstvenih ciljeva, nismo drugačiji od trenutne vlasti....

Lažni dušebrižnici.
Nije vama zbog oštećenih studenata, nego zbog oštećenog vam precednika.
To je tacno, za studente drustvenjake me bas briga... vec sam pisao da je apsurdno da Filoloski fakultet ima toliko mesta kad je prevodilastvo izumrlo kao zanimanje, sta ce kome danas filolozi?? I jos im se povecava budzet zakonom sto je skandalozno.

21. vek je vreme u kome je staromodni intelektualizam prevazidjen, samo tehnicka inteligencija caruje.

Studenti koriste nadstrešnicu kao motiv za proteste protiv vlasti, traže da im se ispune zahtevi a verujem da su od 5 zahteva ispunili 4 što je sasvim dovoljno da prekinu sav taj cirkus koji su započeli.

Cirkus kažem zato što svaki put posle 15minuta ćutanja i blokade saobraćaja,počnu da sviraju na pištaljke, prave buku, igraju, pevaju itd.
ma ne ti nisi nikad protiv studenata bio

samo si ih redovno ismevao omalovazavao ....

:mazi:

vidji ovo ti je zuti karton. sa mnom nema laganja

jas am dokazao da ti lazes. tvrdio si maloprije da ti nijesi protiv studenata.

evo post gde ih omalovazavas i nazivas cirkusom..

ti si prikriveni sendvicko

nikakav stit. ne preteruj.
pravda nema cenu.

plu sto ovde nema zrtava fizickih.

nista ne brini
Da ti je unuk u školi, umesto u vrtiću, drugačije bi pričao.
Svi ste pametni kada su tuđi životi u pitanju.
Šta vi svi gubite, kada tako olako dajete tuđe godine? To radi i ova vlast, vlada na račun drugih. Umesto da budemo drugačiji, isto ponašanje imamo....možda sam ja previše kritična...ne znam....savest mi ne dozvoljava da samo klimam glavom i odobravam....

To je tacno, za studente drustvenjake me bas briga... vec sam pisao da je apsurdno da Filoloski fakultet ima toliko mesta kad je prevodilastvo izumrlo kao zanimanje, sta ce kome danas filolozi?? I jos im se povecava budzet zakonom sto je skandalozno.

21. vek je vreme u kome je staromodni intelektualizam prevazidjen, samo tehnicka inteligencija caruje.

Čitala sam tvoje mudrolije o bespotrebnosti filozofije.

I s obzirom da tehnička inteligencija caruje, da li je to tvom mišljenju opravdano uvođenje etike kao predmeta na završnoj godini fakulteta robotike?

Ja vala jesam... Drazi su mi i Bjelogrlic
naravno

taj je bio na proslogodisnjem anti srpskom festivalu u dubrovniku sa kesicem pod ruku sa GRUHONJICEM anom lalic i aidom corovic

vasi sistemski igraci

niset ih uspeli ubaciti studentim kao vodje, i kad su ih gruhonjicevi piuni mila pajic i branislav djordjevic pokusali staviti kao govornik na blokadi tri mosta 200 000 studenata i anroda sirom bg i srbije se okrenuo i napustio protest

i Djilas i Sergej Trifunovic od njih
takodje titoisticka bagra tj sistemska

udba, ista kuhinja kao i rezim

samo dusmanin moze da kaze da su miliji oni sa anti srpskog festivala u dubrovniku od srpske omladine

Back