nijeDa li tvoje dete nije završilo prvo polugodište?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nijeDa li tvoje dete nije završilo prvo polugodište?
Sa koliko dana je oštećeno?
baš onoliko koliko je bilo potrebno da popravi dve bitne oceneSa koliko dana je oštećeno?
I sta sad treba da ponavlja razred?baš onoliko koliko je bilo potrebno da popravi dve bitne ocene
Razumem, strašno....tek sada neće stići da savlada gradivo i popravi ocene.baš onoliko koliko je bilo potrebno da popravi dve bitne ocene
odakle ti ideja da će ponavljati razred?I sta sad treba da ponavlja razred?
Najvise su osteceni studenti kojima je ostalo nekoliko ispita do kraja a ima ih mnogo, bukvalno su taoci huligana.
ne mora, moje dete je spremno da žrtvuje jednu školsku godinu zarad ostanka i pristojnog života u srbijiRazumem, strašno....tek sada neće stići da savlada gradivo i popravi ocene.
A nekad se deci govorilo da uce pa ce dobro proci u zivotu.ne mora, moje dete je spremno da žrtvuje jednu školsku godinu zarad ostanka i pristojnog života u srbiji
Potpuno razumem tvoj stav. Samo očekujem razumevanje i suprotnog stava...ako toga nema, čemu promene...tolerancija je najvažnija. Nisam za to da osnovci gube godinu, želim da mi nastavnici kažu šta oni gube? Ponavljam se, ali veoma je kukavički stavljati malu decu i igrati se sa njihovim životima i godinama....promena ove vlasti zahteva mnogo pametniji i svesniji narod...sve dok maloletnoj deci oduzimamo godinu života....tu velike promene nema.ne mora, moje dete je spremno da žrtvuje jednu školsku godinu zarad ostanka i pristojnog života u srbiji
nekad je i moja baba bila devojkaA nekad se deci govorilo da uce pa ce dobro proci u zivotu.![]()
Apsolutno tačno.Potpuno razumem tvoj stav. Samo očekujem razumevanje i suprotnog stava...ako toga nema, čemu promene...tolerancija je najvažnija. Nisam za to da osnovci gube godinu, želim da mi nastavnici kažu šta oni gube? Ponavljam se, ali veoma je kukavički stavljati malu decu i igrati se sa njihovim životima i godinama....promena ove vlasti zahteva mnogo pametniji i svesniji narod...sve dok maloletnoj deci oduzimamo godinu života....tu velike promene nema.
u pogrešnoj crkvi se molišPotpuno razumem tvoj stav. Samo očekujem razumevanje i suprotnog stava...ako toga nema, čemu promene...tolerancija je najvažnija. Nisam za to da osnovci gube godinu, želim da mi nastavnici kažu šta oni gube? Ponavljam se, ali veoma je kukavički stavljati malu decu i igrati se sa njihovim životima i godinama....promena ove vlasti zahteva mnogo pametniji i svesniji narod...sve dok maloletnoj deci oduzimamo godinu života....tu velike promene nema.
Priča se(ne vlast) da će u maju ove godine biti gotovi protesti.u pogrešnoj crkvi se moliš
ja razumem i vas koji želite da su vam deca u školi, ali nije do nas, do vlasti je
čim ispune zahteve studenata eto dece ponovo u školskim klupama
To tvrde upuceni ovde, da se unapred zna da studenti nece pasti godinu i da ce profesori zrtvovati svoje godisnje odmore zbog njih.Priča se(ne vlast) da će u maju ove godine biti gotovi protesti.

To mi i vi je potpuno pogrešno...to naglašavanje nas i vas govori samo da razlike nema. Zaključila si da ja nisam za studente, zato što ne podržavam obustavu obrazovanja za maloletne osobe...dok god postoji ta isključivost, nedostatak kritičnosti sopstvenih ciljeva, nismo drugačiji od trenutne vlasti....u pogrešnoj crkvi se moliš
ja razumem i vas koji želite da su vam deca u školi, ali nije do nas, do vlasti je
čim ispune zahteve studenata eto dece ponovo u školskim klupama
Lažni dušebrižnici.I sta sad treba da ponavlja razred?
Najvise su osteceni studenti kojima je ostalo nekoliko ispita do kraja a ima ih mnogo, bukvalno su taoci huligana.
nikakav stit. ne preteruj.Do pravde se ne dolazi na ovaj način, stavljamo ispred sebe, kao štit, maloletnu decu...po čemu se onda razlikujemo od ove vlasti?
To je tacno, za studente drustvenjake me bas briga... vec sam pisao da je apsurdno da Filoloski fakultet ima toliko mesta kad je prevodilastvo izumrlo kao zanimanje, sta ce kome danas filolozi?? I jos im se povecava budzet zakonom sto je skandalozno.Lažni dušebrižnici.
Nije vama zbog oštećenih studenata, nego zbog oštećenog vam precednika.
ma jok...Nekad se ide od glave a nekad od repa.
Ja nisam rekao da sam protiv studenata.
Ja vala jesam... Drazi su mi i Bjelogrlic i Djilas i Sergej Trifunovic od njihJa nisam rekao da sam protiv studenata.
ma ne ti nisi nikad protiv studenata bioStudenti koriste nadstrešnicu kao motiv za proteste protiv vlasti, traže da im se ispune zahtevi a verujem da su od 5 zahteva ispunili 4 što je sasvim dovoljno da prekinu sav taj cirkus koji su započeli.
Cirkus kažem zato što svaki put posle 15minuta ćutanja i blokade saobraćaja,počnu da sviraju na pištaljke, prave buku, igraju, pevaju itd.

Da ti je unuk u školi, umesto u vrtiću, drugačije bi pričao.nikakav stit. ne preteruj.
pravda nema cenu.
plu sto ovde nema zrtava fizickih.
nista ne brini
To je tacno, za studente drustvenjake me bas briga... vec sam pisao da je apsurdno da Filoloski fakultet ima toliko mesta kad je prevodilastvo izumrlo kao zanimanje, sta ce kome danas filolozi?? I jos im se povecava budzet zakonom sto je skandalozno.
21. vek je vreme u kome je staromodni intelektualizam prevazidjen, samo tehnicka inteligencija caruje.
naravnoJa vala jesam... Drazi su mi i Bjelogrlic
takodje titoisticka bagra tj sistemskai Djilas i Sergej Trifunovic od njih
Jeste jer ce malo da olaksa program pa ce brze da diplomiraju.Čitala sam tvoje mudrolije o bespotrebnosti filozofije.
I s obzirom da tehnička inteligencija caruje, da li je to tvom mišljenju opravdano uvođenje etike kao predmeta na završnoj godini fakulteta robotike?
Roboticari nam definitovno trebaju i to sto pre.