Apsolutno. A sada malo edukacije : sve te semirae, projekte, reforme je naložilo ministrastvo. Sve te NVO i edukatore sa seminara je plaćalo ministarstvo. Ednevnik je softver koji je prodao brat Ane Brnabić. Zdravitas je takođe prokekat ministarstva, koji novac je u pitanju, možemo samo da nagađamo. Decenijama štrajkujemo zbog nenormalnog plana i programa, zbog nenormalnih propisa ocenjivanja uspeha i vladanja, zbog neusvajanja bilo kog zakona protiv nasilja po školama. Od nas je traženo ne da učimoo decu, već da budemo dadilje i animatori, i sve to pravdano evropskim stilom rada, zaboga, mi smo zaostali, pa ajde duge i leptiriće da crtamo. Ko nije radio u školi, možda ovo ne razume, ali mi jesmo profesija koja je zaista poštovala zakon. Sve što nam je nalagalo ministarstvo, prihvatali smo, sve dok nismo uočili da takav vid nastave ne donosi kvalitet. Onda smo počeli da se bunimo. Međutim, nekome nije odgovaralo da ova država ima obrazovanu naciju, medijske hajke po novinama, društvenim mrežama su svaki naš štrajk sa podsmehom karakterisali kao '' opet se ovi bune zbog para''. Nadam se da sam ja sad malo razjasnila naš bes i revolt ovilikim uništavanjem prosvete i ne, nećemo stati sve dok ne ispune zahteve za depolitizacijom, decentralizacijom škole, revizijama svih reformi, projekata, seminara. Kada uspeš da toliko razbesniš profesiju koja se toliko dugo pridržavala zakona ,kao pijan plota, onda si nešto debelo pogrešio...