Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 47.398
Drugi scenario je taj da će se birati najbolji najodaniji profesor koji će biti kandidat za novog ministra prosvete.neće ih naći. Dalje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drugi scenario je taj da će se birati najbolji najodaniji profesor koji će biti kandidat za novog ministra prosvete.neće ih naći. Dalje?
dobro roditelj.Ja sam roditelj,nisam prosvetni radnik,ali nisam ni glup.
Koje laži?dobro roditelj.
videli smo da si pre u temi o prosveti iznosio lazi i kada sam ti psotavio dokaz ti si ucutao ...
tako da niko te ne naziva glupim ali malo manje ''pametovanja'' nije na odmet...
SUSTINSKI ZAHTEV STUDENATA NIJE ISPUNJENSvakako neće u nedogled ići.
a knjižica ?Drugi scenario je taj da će se birati najbolji najodaniji profesor koji će biti kandidat za novog ministra prosvete.
kako je izgledala nakon prekida zbog bombardovanja '99?Upitno je kako će nastava izgledati posle protesta i kako će početi.
Ne.a knjižica ?
A, pečat
pa sadašnja ministarka ima 74 godine i lekar je po struci - neuropsihijatar.A, ja moram sa 65 u penziju,.. Doduše, verovatno ću moći da volontiram ( bar za talentovanu decu)..
I ti očekuješ to što si napisao ?
To je bio ( i verovatno je) blef,.. da nas uplaše.На националној служби за запошљавање траже просветне раднике.
.
paz da ti verujemo...Ostajte mi zdravo, ja odoh za Niš,

Gde je link?u novom sadu profesorka u tehnickoj skoli pavle savic koja predaje i pored obustaveskole predaje i onlajn casove drzi, cesto rpeti, recimo :
ovi koji ne rade ovako ce potraju do ko zna kad . da im upadnemo u skolu sa roditeljima ?
dakle vlast sprema obracune medju roditeljima, sta mislite hoce biti ubaceni batinasi da glume rdoitelje ? cak i da ne budu , ovo huskanje na upad zna izazivanje sukoba izmedju gradjana...
нијесам ја као ти, ја не лажемGde je link?
E vama zaebano po manjim mestima da vas ne integrišu u druge škole u okrugu?Videćemo da li će i naša osnovna škola"Jovan Grčić Milenko" koja sada ima trećinu rada procesa,da li će i oni krenuti u totalnu obustava rada.
Ok.нијесам ја као ти, ја не лажем
али ево ти кад баш тражиш
https://www.021.rs/story/Novi-Sad/V...Pritisak-profesorke-na-ucenike-u-blokadi.html
"Hoćemo li od nedelje da upadnemo u školu sa roditeljima": Pritisak profesorke na učenike u blokadi
Učenici u blokadi Tehničke škole "Pavle Savić" u Novom Sadu zabrinuti su zbog pritisaka da se blokada obustavi.
Kako saopštavaju, tokom perioda blokade bili su svedoci "neprofesionalnog i agresivnog ponašanja" jedne profesorke.
"Uprkos dogovorene obustave nastave i solidarnosti sa našim zahtevima, profesorka je nastavila sa održavanjem onlajn časova, ignorišući odluke koje su donete kako bi se održala naša borba", navode oni.
"Izjave poput 'ovi što su u blokadi neće ni ocene zaključiti ako ovo potraje' i 'hoćemo li od nedelje da upadnemo u školu sa roditeljima', ne samo da su krajnje neprimerene za jednog prosvetnog radnika, već predstavljaju duboko kršenje ljudskih prava i etičkih standarda. Ovakav stav nije samo neprofesionalan, već i opasan za naše psihološko blagostanje u trenutnoj situaciji", navode učenici TŠ "Pavle Savić" u blokadi.
Oni ocenjuju da je profesorka svojim postupcima pokazala potpunu nezainteresovanost za njihova prava.
"Umesto da kao obrazovni radnik bude uz nas u našoj pravednoj borbi, ona se odrekla osnovnih vrednosti i pretvorila školu u mesto pritisaka i pretnji", ističu učenici u blokadi.
Pogledajte prilog 1690874
Navode da njihova blokada nije započeta bez razloga, već da je posledica neispunjenih zahteva.
"Mi nećemo odustati, jer se borimo za bolje uslove i pravdu. Nećemo dozvoliti da se naši postupci protumače kao nešto nerazumno. Zahtevamo odgovornost od nastavnika koji se suprotstavljaju našim pravima. Umesto da nas podrže, oni nastavljaju da nam ugrožavaju budućnost i ruše našu veru u bolje sutra", naglašavaju učenici.
Zahtevaju od profesorke da preuzme odgovornost za svoje postupke.
"Njeno ponašanje nije samo neprofesionalno, već i štetno za samu suštinu obrazovanja koje treba da bude sigurno utočište i borba za pravdu, a ne sredstvo za psihološko maltretiranje", poručuju učenici u blokadi.
Oni ističu da uprkos ovakvim pritiscima neće odustati i da neće "ćutati na kontradiktornost škole koja nas uči da se borimo za pravdu i istinu, a potom ne stane uz nas".
"Nećemo ćutati na huškanje i maltretiranje", kažu učenici i zaključuju da njihova blokada nije usmerena protiv obrazovanja, već "protiv institucionalne neodgovornosti koja ugrožava našu budućnost kao građana i učenika".
Učenici Tehničke škole "Pavle Savić" u Novom Sadu u blokadu su stupili pre skoro mesec dana, 30. januara.
ako bi obezbedili, ne bi nikada bili ispunjeni zahtevi i ne bi se niakda doslo do pravde i funkcionalnih institucija u ovoj drzavi.@moonja.. problem je to što neće da obezbede trećinu procesa rada sve ostalo nije problem.
A ti misliš da će ovo u nedogled da ide.ako bi obezbedili, ne bi nikada bili ispunjeni zahtevi i ne bi se niakda doslo do pravde i funkcionalnih institucija u ovoj drzavi.
ovi na vlasti se ne bi sekirali da oni rade 30 min sto godina tako...
ali ovako ...
jos je ovo nista. ako ne ispune tek ces da vidis.
PRAVDA I FUNKCIONALNE ISTITUCIJE MORAJU DOCI.
ovo je tek pocetak, upamti.
taman poslaA ti misliš da će ovo u nedogled da ide.
Mene niko.taman posla
to bi vlasti odgovaralo. ne sekirjau se oni puno samo da ne odgovaraju.
NECE
pumpaj pumpaj
ako ne bude pravde , zna se prepumpace...
kada pukne bice premali ztavori
sto si nestrpljiv, ko diro ?