Da li podržavate obustavu nastave?

Da li podržavate obustavu nastave?

• Ukupno glasova
    80
Znaš ,uz malo razmišljanja, shvatio bi da je nadstrešnica samo metafora svega što je nestručno i nezakonito urađeno u ovoj državi, a nanosi štetu svima nama, a najveću štetu nanosi budućnosti te dece.
Pa ni škole nisu idealne, treba sve škole renovirati,jer prošle vlasti ili su malo sređivali školu sa lošim podizvođačima ili nisu uopšte renovirali a taj problem treba isto rešiti urgentno i već kada ste obustavilinub svim školama nastavu,onda tražite taj problem koji predstavlja opasnost za sve u školi da se to rešava odmah.

Znaš ,uz malo razmišljanja, shvatio bi da je nadstrešnica samo metafora svega što je nestručno i nezakonito urađeno u ovoj državi, a nanosi štetu svima nama, a najveću štetu nanosi budućnosti te dece.
Npr?
I šta, kao boriš se protiv toga i dovešćeš ma vlast stručne? Kakav cinizam, licemerje?
Zašto sa svojom szrankom ne ideš na izbore. Zašto me ne ubedite da ste u bilo čemu bolji? Lalav to program nudite? Ne vidim ništa osim mantre kako ovi ne valjaju, a vibste bolji. To me samo učvršćuje ubstavu da i dalje zaobilazim biračko mesto i kako god ne volim av patetiku, tako još manje ne podnosim agresiju i histwriju kao jedini program koji imate. Obta priča kako podržavate studente je kvarna do jaja. Ne podržavate nikog sem sebe. Sebično i jadno kamuflirano. Za to vreme svojim jadnim performansima nanosite štetu svima nama koji radimo i razmišljamo kako da opstanemo na tržištu, platimo porez, doprinose. Ja moram sad da razmišljam kuda da pošaljem kamion s robom, a da ga neka budala negde ne blokira. I onda kažu ekonomski pritisak na državu. Idioti, nije na državu, već na nas, hebo vas bog lude!

Npr?
I šta, kao boriš se protiv toga i dovešćeš ma vlast stručne? Kakav cinizam, licemerje?
Zašto sa svojom szrankom ne ideš na izbore. Zašto me ne ubedite da ste u bilo čemu bolji? Lalav to program nudite? Ne vidim ništa osim mantre kako ovi ne valjaju, a vibste bolji. To me samo učvršćuje ubstavu da i dalje zaobilazim biračko mesto i kako god ne volim av patetiku, tako još manje ne podnosim agresiju i histwriju kao jedini program koji imate. Obta priča kako podržavate studente je kvarna do jaja. Ne podržavate nikog sem sebe. Sebično i jadno kamuflirano. Za to vreme svojim jadnim performansima nanosite štetu svima nama koji radimo i razmišljamo kako da opstanemo na tržištu, platimo porez, doprinose. Ja moram sad da razmišljam kuda da pošaljem kamion s robom, a da ga neka budala negde ne blokira. I onda kažu ekonomski pritisak na državu. Idioti, nije na državu, već na nas, hebo vas bog lude!
Ovako izgleda mišljenje onih koji se sebično drže samo svoje dobiti. Vređanje drugih je u njihovom svetu sasvim normalno,posebno je poželjno vređati one koji nisu zadovoljni i koji nemaju kamione, već imaju decu o kojoj brinu. Svako svojim pisanjem govori o sebi, upravo si to lepo dokumentovao. Il da vidimo, ako može neka promena , protest al da sredimo da tvoji kamioni prođu, kapiram, ti podržavaš promene, al ako može bez uznemiravanja tebe. Al pojam licemerno i sebično a onda poenta, moji kamioni ne mogu da prođu :D Ajoj :roll:

Ovako izgleda mišljenje onih koji se sebično drže samo svoje dobiti. Vređanje drugih je u njihovom svetu sasvim normalno,posebno je poželjno vređati one koji nisu zadovoljni i koji nemaju kamione, već imaju decu o kojoj brinu. Svako svojim pisanjem govori o sebi, upravo si to lepo dokumentovao. Il da vidimo, ako može neka promena , protest al da sredimo da tvoji kamioni prođu, kapiram, ti podržavaš promene, al ako može bez uznemiravanja tebe. Al pojam licemerno i sebično a onda poenta, moji kamioni ne mogu da prođu :D Ajoj :roll:
Znaš li koliko nas je ovakvih? Ne znaš, natavno, ali od naših plaćenih doprinosa dobijate platu. I da, ne smete da me uznemiravate, jer ja ne uznemiravam nikog. Preko komore ćemo najpre uputiti pisma državnim otganima da nam omogući nesmetan rad, a umemo i samo da se organizujemo i zaštitimo našu imovinu i zaradu. Možete li da zamislize da kamionima mi nekog blokiramo?! Ima takvih ideja, ali to je onda totalni haos i rat, a to je nečiji cilj.

Замисли тек како ће изгледати надстрешнице у будућности када их буду радили садашњи студенти који су своје знање стицали на улици где их и њихови професори убеђују да су "најпаметнији" и да су своје дипломе већ заслужили на улици - уместо на факултету?
Које ће тачно лекције садашњи ученици да понесу кад им наставници буду просто поделили оцене јер ће се сви одреда пријавити да су радили у претходна два месеца да би добили плату и да не би морали да одрађују - а деца нису имала наставу нити им је пренето знање које треба да стекну?
Које поштовање ће деца и родитељи имати према таквим наставницима кад следећи месец министарство објави колико је наставника пријавило да није одржало ни један школски час у протеклом месецу - а деца знају да им није одржана настава (у одређеном броју школа) чак ни кад су деца уредно била у школи?

Замисли тек како ће изгледати надстрешнице у будућности када их буду радили садашњи студенти који су своје знање стицали на улици где их и њихови професори убеђују да су "најпаметнији" и да су своје дипломе већ заслужили на улици - уместо на факултету?
Које ће тачно лекције садашњи ученици да понесу кад им наставници буду просто поделили оцене јер ће се сви одреда пријавити да су радили у претходна два месеца да би добили плату и да не би морали да одрађују - а деца нису имала наставу нити им је пренето знање које треба да стекну?
Које поштовање ће деца и родитељи имати према таквим наставницима кад следећи месец министарство објави колико је наставника пријавило да није одржало ни један школски час у протеклом месецу - а деца знају да им није одржана настава (у одређеном броју школа) чак ни кад су деца уредно била у школи?
Verovatno mnogo bolje, neki imaju bar poneku godinu fakulteta, za razliku od ''stručnog kadra'' sa kupljenim diplomama. Inače, nešto vam je pamćenje jakoo plitko. Za vreme kovida, jednu godinu smo radili online, znači nijedan normalno održan čas ( ajd da ne smaram haosom sa držanjem časova preko raznih platformi) zatim, sledeća godina, rad u dve smene sa po polovinom odeljenja, još jedna godina, zatim, sledeća godina, opet produžetak raspusta, epidemija gripa, kao. O čemu ti pričaš, pa mi smo izgubili tolike godine a vi sada brojite ovu jednu, gde ste bre bili do sad??? Kako ste do sada deci objašnjavali razne čudne prekide njihovog školovanja???

Znaš li koliko nas je ovakvih? Ne znaš, natavno, ali od naših plaćenih doprinosa dobijate platu. I da, ne smete da me uznemiravate, jer ja ne uznemiravam nikog. Preko komore ćemo najpre uputiti pisma državnim otganima da nam omogući nesmetan rad, a umemo i samo da se organizujemo i zaštitimo našu imovinu i zaradu. Možete li da zamislize da kamionima mi nekog blokiramo?! Ima takvih ideja, ali to je onda totalni haos i rat, a to je nečiji cilj.
Da, Šolak, strani plaćenici i ostali imaju za cilj da sruše ovaj naš raj. :roll: Sve ok, nadam se da ćete se izboriti da i dalje neometano vozite kamione, tuđu decu ko šiša, nisu vaša.

перфектно ће изгледати не брини

треба бити посебан тутубан и пар ехеланс дебил да одбрусиш утегу...

вучевић који је контролисао сваки тендер у нс и подизвођаче, је исписао јовину гимнаѕију као ученик и пребацио се у словачку у бачком петровцу

јер би јовину гимназију у нс завршио на куково лето

Da, Šolak, strani plaćenici i ostali imaju za cilj da sruše ovaj naš raj. :roll: Sve ok, nadam se da ćete se izboriti da i dalje neometano vozite kamione, tuđu decu ko šiša, nisu vaša.
Svi ovi ljudi imaju decu, radnici imaju decu. Mnogo je to dece i nama su važni. Očigledno je da vama nisu ili su manje važni od te vaše. Moraš da znaš da se od naših para plaćaju škole, fakulteti, bolnice i mi imamo pravo na rad i miran život. Niko od tebe ne zraži da se boriš za nas, osim da imamo miran život ner mi vas ne diramo. Akl nam deca i poslovi budu ugroženi, biće sve drugačije.

Svi ovi ljudi imaju decu, radnici imaju decu. Mnogo je to dece i nama su važni. Očigledno je da vama nisu ili su manje važni od te vaše. Moraš da znaš da se od naših para plaćaju škole, fakulteti, bolnice i mi imamo pravo na rad i miran život. Niko od tebe ne zraži da se boriš za nas, osim da imamo miran život ner mi vas ne diramo. Akl nam deca i poslovi budu ugroženi, biće sve drugačije.
Moraš da znaš da ti sada ne bi ovde pisao da nije bilo nas. Nečija deca jesu ugrožena, ali teško da ćeš ti mene shvatiti ikada :(

Šta će im škola, šta će im znanje

U državi koju braniš premijer je čovek koji nije mogao gimnaziju ni da UPIŠE normalno nego je morao preko veze na manjinskoj listi.
Dakle tantuz težak pa eto postade premijer

Grčić koga danas hapse a koji je unakazio EPS je u osnovnoj bio u odeljenju za decu sa posebnim potrebama, do srednje nije znao da piše i čita kako treba pa eto bio je direktor najveće kompanije u Srbiji koju je unakazio

U državi koju braniš ekipa na vlasti je samo kod Miće Megatrenda pazarila 1700 fakultetskih diploma i sada zauzima sve bitne položaje u društvu.

Frizerka guvernerke Tabaković je predsednik skupštine jedne BG opštine, sa kupljenom diplomom normalno. Inače jedva je odgovorili htela je da bude u Direktoratu za civilno vazduhoplovstvo, čula da su tamo najveće plate.

Ako već sve tako ide, zašto da nam se deca muče sa školom, kupimo lepo te diplome, učlanimo ih u stranku i svi direktori da budu

Svi ovi ljudi imaju decu, radnici imaju decu. Mnogo je to dece i nama su važni. Očigledno je da vama nisu ili su manje važni od te vaše. Moraš da znaš da se od naših para plaćaju škole, fakulteti, bolnice i mi imamo pravo na rad i miran život.
a ko je tebe ucio ? imao si uciteljicu
nastavnike

jesul oni zaradili platu ili mislis da to treba da rade za dzabe dok ti trebas da budse placen za svoj posao taman ko sendvicar ?

Niko od tebe ne zraži da se boriš za nas, osim da imamo miran život ner mi vas ne diramo. Akl nam deca i poslovi budu ugroženi, biće sve drugačije.
samo ti preti.
pisaces i ti u samici knjigicu...
samo ce tvoja nositi naslov:

kako sam prodao obraz za sendvic sa salatom

Svi dobijaju platu od naših plaćenih doprinosa.

Ne to nikako , nikakva obustava nastave, neka propadnu i protesti , neka Vučić ostane na vlasti još 70 godina samo da mi derište ne skače po glavi.
Svi dobijaju platu od naših plaćenih doprinosa.

За све своје примедбе можете се лично обратити на

https://prosveta.gov.rs/

https://prosveta.gov.rs/kontakt/

Или писањем петиција

https://www.peticije.online/peticija_roditelja_za_povratak_u_kolu

Крстарица вам не може помоћи

par meseci na ulici i nekoliko godina na fakultetu uvek je bolje nego nijedan dan na fakultetu, ako me razumeš
inače, sve što od gradiva bude bilo propušteno tokom blokade biće nadoknađeno čim država bude odlučila da ispuni zahteve studenata(koji su ujedno i zahtevi svakog normalnog i svesnog građanina koji želi bolju budućnost za svoju porodicu u ovoj državi), a što se pre na to odluče- to bolje
neće niko umreti i niko neće nepovratno nešto izgubiti tokom blokada, za razliku od suprotnog scenarija gde bismo svi izgubili mnogo ako bismo igrali kako vlast svira
i da, roditelji i deca imaće ogromno poštovanje prema svakom profesoru koji se usudio da stane na stranu pravde
a mnogo manje poštovanja imaćemo prema ovim uhlebima koji se prave da se ništa nije desilo

Back