Da li podrzavate objavu rata Hrvatskoj i totalnu mobilizaciju u slucaju napada na RS

Sta Srbija treba da uradi u slucaju vojnog napada Hrvatske na Republiku Srpsku?

• Proglasiti opstu mobilizaciju i objaviti rat Hrvatskoj do istrebljenja

• Ne treba da se mesamo u rat i trebamo da prepustimo Srbe iz Republike Srpske hrvatskoj vojsci

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Napisao covek u uvodnom postu do istrebljenja.. :)

Pa kako cemo onda?

Ja ne bih da ratujem,to bih ja najvise voleo.

Ne moras, ni 41 niko nije ratovao, zrtve u jasenvcu nisu zrtva rata,vec zrtve mira.... moze i tako,sami biramo...

Al ne brini, brzo bi se to zavrsilo,samo da imas cvrsto vodjstvo...
bacis jedan ponton kod iloka,jedan kod sarengrada,predjes dunav,udjes opkolis vukovar... i sednes za sto da pregovaras...

To sto je izvrsena anketa,ne mora da znaci da ce sutra izbiti i rat.

Verujmi da bih volela da se Srbi vise nigde ne mesaju.

ne mora da znaci naravno, ali istovremeno znaci da je pretnja Hrvatske ratom JAKO REALNA sobzirom da za takvu pretnju postoji volja i zelja i u hrvatskoj vlasti i u hrvatskom narodu

Zato mi srpski narod iz Srbije treba na vreme da se spremimo za rat protiv Hrvatske koji bi naravno bio u potpunosti odbrambeni. Mi ne bi smo napadali i osvajali teritoriju Hrvatske vec iskljucivo branili teritoriju Republike Srpske.

To sto je izvrsena anketa,ne mora da znaci da ce sutra izbiti i rat.

Verujmi da bih volela da se Srbi vise nigde ne mesaju.

znaci ti se ne bi mesala i prepustila bi Srbe iz Republike Srpske hrvatskom nozu i kami ? Da ih genocidisu opet ko sto su ih genocidisali od 1941 do 1945 i od 1992 do 1995 ????

jel to hoces da kazes?

Promenila se vremena, ni aphazija i juzna osetija nisu imali saveznika.
Mislis da bi NATO i gruzija napali da su znali to sto su saznali 10 min,po pocetku rata ?
A imala bi tu i indija i kina stosta da kazu,pa bi se to brzo prelomilo delu jevrope o glavu,a ovaj drugi deo bi bio uz nas...

I ja tako razmisljam,nego sve mi je to neizvesno.. Cuva svako svoje dupe,boli njih za Srbiju.. Mozda ukoliko bi neko isprofitirao na nama,tada sve moze.

Sa kojom vojskom? 2011. ukida se vojska,i ostaje oko 35 hiljada profesionalnih vojnika.O vojnoj opremi i da ne pricam,nemamo ni 5 ispravnih aviona...

ni hrvatska neam nista bolju vojsku. imaju tek 20.000 pripadnika vojske, i vec su ukinuli profesionalni rok. mi imamo koliko toliko iskusno stanovnistvo za rat, a takodje imamo i namensku vojnu industriju, samim tim imamo sasvim dovoljno ljudskih i oruzanih kapaciteta za odbrambeni rat protiv Hrvatskog agresora.

pa i ja sam prvo tako mislio pa sam otisao na sajt www.net.hr i video sledece rezultate

Pitanje: Podržavate li Mesićevu prijetnju vojnom intervencijom u Republici Srpskoj?
Da, Hrvatska je jamac Daytona 31%
Da, to bi bio interes Hrvatske 20%
Ne, bio bi to napad na drugu državu 49%

početak ankete: 20.01.2010. broj glasova: 5848 Izvor

ko sto vidis 51% Hrvatskih gradjana bi ucestvovalo u agresiji na Republiku Srpsku i rado bi ubijali Srbe u RS.

Nije uteha sto 49% ne bi , jer 51% Hrvatske jste najmanje 2 miliona gradjana iste.

Jes vala, statističaru! :zskace::zskace:

Poslali bi u rat sve od šestomjesečnih beba do devedesetogodišnjih staraca i starica!

I epileptičare i autistične i one sa Downovim sindromom i šlogirane ...

Koji si ti lik! z:mrgreen:z:mrgreen:

Tihi,nece biti rata!

Ne padaj na provokacije,to su gluposti.

ja te pitam konkretno pitanje da mi das odgovor a ti odgovoaras NECE BITI RATA

a ja te pitam STA AKO GA BUDE

STA ONDA

Jer pametan covek se sprema za sve moguce solucije, a glup ponavlja "nece biti tako - nece biti tako"

Ja bih se ipak spremio za rat ko da ce ga sutra biti - sobzirom na nasa iskustva sa Hrvatima iz drugog svetskog rata kao i iz perioda od 1992 do 1995

Tihi,to je Mesiceva odlazeca ,,sta bi bilo,kad bi bilo,,
Nece biti rata i nece niko nikoga napasti.
Verujem da narod i Hrvatski i Srpski nemaju volje za tako nesto.(mislim na one normalne,i njih je vecina)

Tvoje vjerovanje nema ama bas nikakvog uporista u realnosti, Srbi moraju
vec sutra poceti ozbiljne pripreme za obrambeni rat.
Samo sljepci ne vide da je RS samo korak ka Srbiji.

ni hrvatska neam nista bolju vojsku. imaju tek 20.000 pripadnika vojske, i vec su ukinuli profesionalni rok. mi imamo koliko toliko iskusno stanovnistvo za rat, a takodje imamo i namensku vojnu industriju, samim tim imamo sasvim dovoljno ljudskih i oruzanih kapaciteta za odbrambeni rat protiv Hrvatskog agresora.

Njih ce NATO debelo da naoruza,a ko ce nas,a i njima ne fali iskustvo.Kad bi se sad desio ne bismo dobro prosli,potrebna nam je priprema....

Jes vala, statističaru! :zskace::zskace:

Poslali bi u rat sve od šestomjesečnih beba do devedesetogodišnjih staraca i starica!

I epileptičare i autistične i one sa Downovim sindromom i šlogirane ...

Koji si ti lik! z:mrgreen:z:mrgreen:

ja nisam za rat , mislim da bi bolje bilo da se mi srbi i hrvati mirno dogovorimo i da svako uzme svoj komad BIH , a bosnjaci dobiju teritorije na kojima su vecina.

Tu soluciju podrzavaju isto i BIH Hrvati - al koliko vidim vi Hrvati iz Hrvatske imate neke druge planove - a to je unistenje Republike Srpske i proterivanje 1.5 miliona Srba iz RS.

Barem tako kaze vas predsednik Mesic kao i anketa na sajtu www.net.hr

E sad u tom slucaju ja ne bih imao nikakvog drugog izbora nego da idem u taj rat i da vas ubijam sve dok ne odustanete od vase agresije na moj narod i nasu zemlju.

Srbi zivee po celom svetu.

To bi bilo kao i kad bi Srbi odavde otisli da spasavaju Srbe u Cikagu!

Jesi ti stvarno tolika guska ili se samo pravis? Srbima u Cikagu ne prijeti mogucnost genocida sto nije isti slucaj sa Srbima u RS gdje hrvatski predsednik otvoreno prica o mogucem napadu. Poredis babe i zabe.

P.S. Sad znam bar koja jedna p*zda sto je glasala protiv.

Tvoje vjerovanje nema ama bas nikakvog uporista u realnosti, Srbi moraju
vec sutra poceti ozbiljne pripreme za obrambeni rat.
Samo sljepci ne vide da je RS samo korak ka Srbiji.

OK.pozvacemo sve Krajiske grupe odavde da se ostave mikrofona i uzmu oruzje u ruke i krenu na front.

Baja Knindza vrhovni komadant,a Jandrino jato komandujuci puk.

Zamenik Bora Drljaca......

Back