Da li podrzavate objavu rata Hrvatskoj i totalnu mobilizaciju u slucaju napada na RS

Sta Srbija treba da uradi u slucaju vojnog napada Hrvatske na Republiku Srpsku?

• Proglasiti opstu mobilizaciju i objaviti rat Hrvatskoj do istrebljenja

• Ne treba da se mesamo u rat i trebamo da prepustimo Srbe iz Republike Srpske hrvatskoj vojsci

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ovo se vec jednom desilo Hrvatska vojska je napala 1995 RS i okupirala mnoge Srpske gradove u Mrkonjic gradu su pobili sve zivo na sto su naisli oko 200 ljudi i zatrpali ih u masovnu grobnicu...dosli su 30 km juzno od Banjaluke do hidrocentrale Bocac a pokusali su preci rijeku unu i savu na sjeceru takozvana operacija hrvatske vojske UNA 95 ali su potuceni i primorani na povlacenje

Srbija nije reagovala

Како сте насели на јефтине провокације, а заборављате да Хрвата и НАТО-ваца има скоро милијарда,

Bas mi ja taj NATO homogena ustanova, ko zoloski vrt....
Mislim da bi nas zbog hrvata prvi napali grci i turci zajedno,a sa druge strane nemci i englezi zajedno,dok bi portugalija i spanija udarili vise po boku..... bole njih uvo za brljanje jednog Mesica.

Tihi,to je Mesiceva odlazeca ,,sta bi bilo,kad bi bilo,,
Nece biti rata i nece niko nikoga napasti.
Verujem da narod i Hrvatski i Srpski nemaju volje za tako nesto.(mislim na one normalne,i njih je vecina)

pa i ja sam prvo tako mislio pa sam otisao na sajt www.net.hr i video sledece rezultate

Pitanje: Podržavate li Mesićevu prijetnju vojnom intervencijom u Republici Srpskoj?
Da, Hrvatska je jamac Daytona 31%
Da, to bi bio interes Hrvatske 20%
Ne, bio bi to napad na drugu državu 49%

početak ankete: 20.01.2010. broj glasova: 5848 Izvor

ko sto vidis 51% Hrvatskih gradjana bi ucestvovalo u agresiji na Republiku Srpsku i rado bi ubijali Srbe u RS.

Nije uteha sto 49% ne bi , jer 51% Hrvatske jste najmanje 2 miliona gradjana iste.

Daj molim te!
Pa nije cela Hrvatska jedam Mesic!

51% Hrvatske podrzava rat protiv Republike Srpske!

obrati slavka paznju na ove rezultate!

9rq6pw.jpg

pa i ja sam prvo tako mislio pa sam otisao na sajt www.net.hr i video sledece rezultate

Pitanje: Podržavate li Mesićevu prijetnju vojnom intervencijom u Republici Srpskoj?
Da, Hrvatska je jamac Daytona 31%
Da, to bi bio interes Hrvatske 20%
Ne, bio bi to napad na drugu državu 49%

početak ankete: 20.01.2010. broj glasova: 5848 Izvor

ko sto vidis 51% Hrvatskih gradjana bi ucestvovalo u agresiji na Republiku Srpsku i rado bi ubijali Srbe u RS.

Nije uteha sto 49% ne bi , jer 51% Hrvatske jste najmanje 2 miliona gradjana iste.

To sto je izvrsena anketa,ne mora da znaci da ce sutra izbiti i rat.

Verujmi da bih volela da se Srbi vise nigde ne mesaju.

I u celoj toj prici, ja ne vidim nijednog saveznika koji ce stati uz nas!

Promenila se vremena, ni aphazija i juzna osetija nisu imali saveznika.
Mislis da bi NATO i gruzija napali da su znali to sto su saznali 10 min,po pocetku rata ?
A imala bi tu i indija i kina stosta da kazu,pa bi se to brzo prelomilo delu jevrope o glavu,a ovaj drugi deo bi bio uz nas...

Back