Da li ovo postaje torbarski forum?

Poli46

Stara legenda
VIP
Poruka
94.200
Jedan ružan i ponižavajući izraz se ugnezdio na Krstarici.
Uvredljivo je pitanje: Jesi li je torbao?
Koliko puta si je torbao?
Izraz se proširio na gotovo celu Krstu,zahvaljujući
nekim članovima..Torbarima.
Zašto se reč sex zamenjuje uvredljivim izrazom torbanje?
Majke,sestre,kćerke, unuke takođe imaju "torbe"
u koje ovi što torbaju mogu da stave to što imaju.
Ako imaju..

Neki ljudi su navikli da se ja izrazavam elokventnije, kulturnije i sada tim istim smeta ako koristim pomenuti izraz. Zapravo, poli ima nesto protiv mene i sve joj smeta.

Koriscenjem same reci ja vrlo dobro znam samu nameru, a ta namera nikada nije usmerena da degradira zenski pol.

A inače, tako se "izražavaš" i u realu.. "ajde mala da te malo.. istorbam", a?
Kakva frustracija da to možeš reći samo na forumu.. zar ne?

@Poli46 , vec sam ti rekao, uzivam kada citam tvoje postove o stilovima u dizajnu. Super si, samo nastavi. I po tome vidim da si osoba koja ima sirinu. Dozvoli sebi, jer ti si taj tip koji prevazilazi ego, samim time sto razmisljas, ekudujes se. Razumem nekada sokiranost. Ne znam i konkretan primer gde je ta rec torbanje upotrebljena i u kom kontekstu. Nadam se da nije nista licno od te strane, jer bi bilo bezveze i nedrugarski. Nadam se da je ovo shvaceno na pravi nacin, a verujem da jeste.

Ne znam samo kako si povukao paralelu između hebem mu miša i raspravljanja o sexu? Toliko nema veze jedno s drugim da ne znam ni gdje da počnem sa objašnjavanjem.
Zato sto i izraz hebemu misa moze da bude nekome uvredljiv i psovka je.

Jel vredja nekoga moj potpis? Cisto da proverim?
brzo bolje zastiti ga,posto sinke nije

A pa ti stvarno ne čitaš ono što drugi ljudi pišu, e to je ono što me vrijeđa a ne izraz kao torbanje.
da,ali zato u krevetu tokom seksa cujes devojku-zenu u naletu strasti ''jebbi me jebbi me,tako mili moj''. :roll: nije kao cetrdesetih da kaze uzmi me, vodi ljubav sa mnom kao u onim crno - belim americkim filmovima.

A pa ti stvarno ne čitaš ono što drugi ljudi pišu, e to je ono što me vrijeđa a ne izraz kao torbanje.
Aman ljudi vi kao da namjerno predvidite nešto i gurate do besvijesti. Na ljisu torbajte do mile volje niko vas ne sprečava ali van tog pdf-a nije primjereno. Kapirate li sad dječaci?

Pa da, to je politika foruma, imaju razlog za to. Moja predpostavka je da dozvoljavaju neki nivo slobodnog izrazavanja, gde su i psovke ukljucene, dokle god nije licno prozivanje s namerom da se neko licno uvredi.
A gore rekoh i Poli i ponovicu, imas licnih uvreda, mnogo tezih od psovke. Zamisli da krene sve to da se cenzurise. Sutra kazes nekome da je needukovan, prc, uvreda. Spustas nekoga. Izgovoris narodnu mudrost: Nadje vreca zakrpu, prc uvreda. Vreca? Sta to ti to? Napises Balkanac, uvreda! Kome ti balkanac? Gde je granica? U pokom probirivanju reci kao pasulj? Besmisleno. Kontekst je bitan.

Za sve postoji određeno mjesto, eto samo to. Pa nećemo sad ti i ja ići na politiku i mlatiti o seksu i pozivanju na dejt? Samo da ljudi razgraniče gdje treba šta da pišu, vrlo prosto.

Aha, ok, dakle na politici se ne opsuje u zaru rasprave? Ne ciljano da se neko opsuje, vec kao nacin izrazavanja? Tipa hebem mu misa, pa kako to da smo i dalje u ekonomskoj krizi?

Kapiras dokle to moze da ode?

Ne znam samo kako si povukao paralelu između hebem mu miša i raspravljanja o sexu? Toliko nema veze jedno s drugim da ne znam ni gdje da počnem sa objašnjavanjem.

Bože sačuvaj! Šta misliš da skoknem do religije da se nije ko uvrijedio a?

Pa to ti kazem. Zasto bi te vredjalo onda i kada neko kaze rec torbanje? Jel te vredja?

brzo bolje zastiti ga,posto sinke nije

da,ali zato u krevetu tokom seksa cujes devojku-zenu u naletu strasti ''jebbi me jebbi me,tako mili moj''. :roll: nije kao pedesetih da kaze vodi ljubav sa mnom kao u onim crno - belim americkim filmovima.
Brate moze da ga neko kopira koliko hoce a nece stici da skine moj brend koliko ga ja prozivodim stancam svaki dan i uvek budem licenciran i autentican.

ne tvoju devojku.ti si zensko,mozda ti u naletu strasti kazes decku to.''samo tako mili moj, j.me
I šta time hoćeš da kažeš? I govorim, to i mnogo više, ali neću sutra doći na forum pa otići na likovnu umjetnost i komentarisati sliku joj vid joj face kao da joj ga neko zaklamfao do jaja, mora da se torbala nego ću na ljis i upišem se u imala sam sex sinoć, e sad detalje podijelim kad sam dobre volje.

Back