Da li ovo postaje torbarski forum?

Poli46

Stara legenda
VIP
Poruka
94.200
Jedan ružan i ponižavajući izraz se ugnezdio na Krstarici.
Uvredljivo je pitanje: Jesi li je torbao?
Koliko puta si je torbao?
Izraz se proširio na gotovo celu Krstu,zahvaljujući
nekim članovima..Torbarima.
Zašto se reč sex zamenjuje uvredljivim izrazom torbanje?
Majke,sestre,kćerke, unuke takođe imaju "torbe"
u koje ovi što torbaju mogu da stave to što imaju.
Ako imaju..

Postoji li opcija da neko ne bude "lažni moralista"? Zašto uvek mora da bude "lažni"?

Meni recimo smeta izjava tipa "sve žene treba dobro istorbati i poslati u kuhinju".... što je svojevremeno pisao jedan forumaš. (čak nije pisao "žene", imao je neki naročito ogavan izraz koji sam i zaboravio)

Da li sam ja bio lažni moralista što mi je to smetalo, ne znam kako to tumačiš? Da li se ti majci i sestri tako obraćaš?
Nikada nisam davao komentare gde degradiram žene kako su samo za kuhinju, kako služe samo za oplodnju, kako im je svrha da budu korišćenje za seks. To od mene nisi čuo, niti ćeš. Fraza torbati je meni komična i upravo zato je koristim, kao nešto za šalu. Mnogi ne umeju shvatiti tako nešto jer su iznad malogradjanstva.
Onog momenta kada budem bio prinudjen na autocenzuru i sveden na dve reci - seks i vodjenje ljubavi (jedno je pusto fizicki a drugo elitisticki) i to od ljudi koji se najmanje i pojavljuju na to namenjeno mesto da doprinesu, tada napustam forum. Jer mogu zamisliti kakvi ljudi i o cemu ce tu zapravo da (ne) pricaju.
Bravo. Neko ko se ne pojavljuje na ljis, otvara temu kako mi tamo treba da komuniciramo. Totalni apsurd.

Onog momenta kada budem bio prinudjen na autocenzuru i sveden na dve reci - seks i vodjenje ljubavi (jedno je pusto fizicki a drugo elitisticki) i to od ljudi koji se najmanje i pojavljuju na to namenjeno mesto da doprinesu, tada napustam forum. Jer mogu zamisliti kakvi ljudi i o cemu ce tu zapravo da (ne) pricaju.
Sad malo banalizuješ ne? Ima toliko izraza koji opisuju seksualni čin da bez torbanja mislim da možete komotno uživati na forumu. Al ga serete ko grlice.

Postoji li opcija da neko ne bude "lažni moralista"? Zašto uvek mora da bude "lažni"?

Meni recimo smeta izjava tipa "sve žene treba dobro istorbati i poslati u kuhinju".... što je svojevremeno pisao jedan forumaš. (čak nije pisao "žene", imao je neki naročito ogavan izraz koji sam i zaboravio)

Da li sam ja bio lažni moralista što mi je to smetalo, ne znam kako to tumačiš? Da li se ti majci i sestri tako obraćaš

Da , za žene na ovom forumu ima mnogo ponižavajućih i ogavnih izraza..
Onda sam i ja "lažni moralista." A da napomenem da nisam neki finjak i da ne izvodim tu sad kao neko moralisanje ,
čistotu i nevinost u dašku vetra ..Daleko sam ja od toga.
Ali vulgarni prostak nikada nisam bila i neću biti .

Nisi me razumeo.
Izraz se pojavljuje na nekim pdf-ovima koji ne praktikuju takve izraza.
Neka ih na Ljisu..Pa i tamo je ogavno.

Nisi me razumeo.
Izraz se pojavljuje na nekim pdf-ovima koji ne praktikuju takve izraza.
Neka ih na Ljisu..Pa i tamo je ogavno.
Pa ok, to je onda politika foruma, u to necu da se mesam. To mu dodje kao pitanje da li dozvoljavati ljudima da opsuju kao jedan legitiman nacin izrazavanja zustrijih emocija i racunati da ostali to razumeju, ili prosto ne. Dakle nema psovki i zavrseno. Ja bih licno dozvolio, ako to newto znaci. Naravno, isao bih na to da smo svi zreli i da nismo mekanog stomaka, ali i s druge strane moderisati to da li je samo izrazavanje ili cilj da se neko licno uvredi. Vidi, imas vredjanja koja budu mnogo teza od psovki.
Na pr i ovde neko kaze da su to ljudi koji su jadni, pateticni, porede sa svinjom koja se cese tamo gde je svrbi i sijaset sl od ljudi koji se predstavljaju uber kukturnima. Gde je zdrav razum?
Znas gde? Konstruktivan ili nekonstruktivan razgovor.

. Ali ovo je ipak seks.
Ne..nije .
Zato je svojevremeno i bio pokrenut predlog (koji je na žalost gurnut u ćošak)
Da se LJIS razdvoji na LJUBAV i SEKS.
Jer na tom forumu teme koje govore o ljubavi budu popljuvane i uvek usmerene ka ...SEKSU
(ali da je barem seks , nije ni to).
Plus..Nema tema o ljubavi ,jako malo .
Samim tim , mislim da forum ono -LJUBAV treba da izbaci i premesti .
.ne znam ..na Romantiku , možda .
A ovde nek ostane GO SEX pa torbajte koliko hoćete , njušite , ližite , gutajte i ostalo ...

Ne..nije .
Zato je svojevremeno i bio pokrenut predlog (koji je na žalost gurnut u ćošak)
Da se LJIS razdvoji na LJUBAV i SEKS.
Jer na tom forumu teme koje govore o ljubavi budu popljuvane i uvek usmerene ka ...SEKSU
(ali da je barem seks , nije ni to).
Plus..Nema tema o ljubavi ,jako malo .
Samim tim , mislim da forum ono -LJUBAV treba da izbaci i premesti .
.ne znam ..na Romantiku , možda .
A ovde nek ostane GO SEX pa torbajte koliko hoćete , njušite , ližite , gutajte i ostalo ...
Ja sam za jedno veliko da. Odvojiti ljubav i seks. Tu bih odmah razlučio moj način izražavanja. Meni ljis deluje kao jedna velika skupina trolova gde se sprdaju. Da postoji podforum ljubav, pristupio bih daleko delikatnije i sa mnogo poštovanja prema istoj.

Apsolutno se slažem sa @Poli46 i ne vidim u čemu je problem ako decidno navede da je taj naziv uvreda, poniženje, omalovažavanje...ako ćemo biti iskreni do kraja, ciljano se vrijedja samo ženski pol.
Hvalimo se da nam je jezik (pre)bogat a dozvolili smo da za jedan jedinstven,poseban i i uzvišen čin ljubavi naziva "torbanjem".. ono kao al sam je istorbao, izdevetao, isprašio.. samo još da krpa ostane od njih.. pih.
Na kraju zašto da ne uvažimo i ne izadjemo u susret našim dragim kolegicama i ženama ako ih to doslovce vrijedja? .. a vrijedja i nemojmo da se pravimo mutavi da nije tako. Čemu to uličarsko-prostačko izražavanje?
Predlažem da se ta riječ sankcioniše a "korisnici" tih Bogom datih izraza opomenu.

Poslednja izmena:
Jedan ružan i ponižavajući izraz se ugnezdio na Krstarici.
Uvredljivo je pitanje: Jesi li je torbao?
Koliko puta si je torbao?
Izraz se proširio na gotovo celu Krstu,zahvaljujući
nekim članovima..Torbarima.
Zašto se reč sex zamenjuje uvredljivim izrazom torbanje?
Majke,sestre,kćerke, unuke takođe imaju "torbe"
u koje ovi što torbaju mogu da stave to što imaju.
Ako imaju..
sloboda govora.to je Sinnke prvi pokrenuo.''torbanje''.

ovo je forum

tucanje,prccanje,fircanje,cepanje...
ko hoce da bude ponekad nekulturan umesto-vodili smo ljubav,seksualni odnos,kaze,torbali smo se,tucali smo,jebbali smo se i tako.

Ja sam za jedno veliko da. Odvojiti ljubav i seks. Tu bih odmah razlučio moj način izražavanja. Meni ljis deluje kao jedna velika skupina trolova gde se sprdaju. Da postoji podforum ljubav, pristupio bih daleko delikatnije i sa mnogo poštovanja prema istoj.
To bi bilo super. Ja bih visio samo na seksu. To ljubav mi nekako vestacki i licemerno.

Ne znam kako odvojiti ljubav od seksa? Ima Romantika pa tamo te platonske izraze naklonosti izražavati do mile volje. Ne vidite poentu, @Poli je napisala da se taj izraz proširio po cijelom forumu, misliš da ne bi došao i na taj Ljubav podforum?

Pa ok, to je onda politika foruma, u to necu da se mesam. To mu dodje kao pitanje da li dozvoljavati ljudima da opsuju kao jedan legitiman nacin izrazavanja zustrijih emocija i racunati da ostali to razumeju, ili prosto ne. Dakle nema psovki i zavrseno. Ja bih licno dozvolio, ako to newto znaci. Naravno, isao bih na to da smo svi zreli i da nismo mekanog stomaka, ali i s druge strane moderisati to da li je samo izrazavanje ili cilj da se neko licno uvredi. Vidi, imas vredjanja koja budu mnogo teza od psovki.
Na pr i ovde neko kaze da su to ljudi koji su jadni, pateticni, porede sa svinjom koja se cese tamo gde je svrbi i sijaset sl od ljudi koji se predstavljaju uber kukturnima. Gde je zdrav razum?
Znas gde? Konstruktivan ili nekonstruktivan razgovor.
To o čemu govoriš odnosi se na lično vređanje i to nije dozvoljeno.
Ali ovakvi ponižavajući i zrazi su se perfidno uvukli na forume i
nisu sankcionisani. A ružno je i vrlo uvredljivo.

Apsolutno se slažem sa @Poli46 i ne vidim u čemu je problem ako decidno navede da je taj naziv uvreda, poniženje, omalovažavanje...ako ćemo biti iskreni do kraja, ciljano se vrijedja samo ženski pol.
Hvalimo se da nam je jezik (pre)bogat a dozvolili smo da za jedan jedinstven,poseban i i uzvišen čin ljubavi nazivamo "torbanjem".. ono kao al sam je istorbao, izdevetao, isprašio.. samo još da krpa ostane od njih.. pih.
Na kraju zašto da ne uvažimo i ne izadjemo u susret našim dragim kolegicama i ženama ako ih to doslovce vrijedja? .. a vrijedja i nemojmo da se pravimo mutavi da nije tako. Čemu to uličarsko-prostačko izražavanje?
Predlažem da se ta riječ sankcioniše a "korisnici" tih Bogom datih izraza opomenu.
Za mene je vodjenje ljubavi uvredljivo, pa ne idem okolo i ne zalim se. A meni je vodjenje ljubavi bas degutantno i defradirajuce. Jer sugerise na to da ja kao muskqrac moram da joj pruzam afekciju i vodim racuna o njenim emocijama kako bih dosao do seksualnog cina koji mi je prirodom dat. Dakle nesto poput nje kija vidi sebe kao visim bicem u odnosu na mene. Degradacija. Ali ne smeta mi. Necu sad da prijavljujem i pravim hajku.

Za mene je vodjenje ljubavi uvredljivo, pa ne idem okolo i ne zalim se. A meni je vodjenje ljubavi bas degutantno i defradirajuce. Jer sugerise na to da ja kao muskqrac moram da joj pruzam afekciju i vodim racuna o njenim emocijama kako bih dosao do seksualnog cina koji mi je prirodom dat. Dakle nesto poput nje kija vidi sebe kao visim bicem u odnosu na mene. Degradacija. Ali ne smeta mi. Necu sad da prijavljujem i pravim hajku.
zato kazes,imao sam seksualni odnos sa devojkom

Back