Znate gde ce to da ode? I dobro me saslusajte, imam nesto da izjavim za tv.
Vec imas gomilu propalih chatova i foruma koji su poceli sa tom strogom cenzirom i politickom kokretnoscu. Sve uvijeno u "spasite zene da se ne uvrede". To je dolazilo do te mere da ti moras javno, da zamolis zensku osobu, da ti da dozvolu da joj se obratis privatno u vezi bilo cega. Ako to ne uradis, trajni ban. Takodje i javno obracanje zenama je bilo veoma rigorozno. Ako se ona nekako uvredi, automatski ban. Sto naravno nije vazilo i za muskarce. Nesto poput ufur za muskarce 100 dindzi za zene besplatno.
Svi do jednog ti forumi i chatovi su se na kraju ugasili. Jer si imao jednu izvestacenu atmosferu u kojoj su obe strane bile frustrirane. Muskarci iz ociglednih razloga, a zene jer, pogodi sta? Ne funkcionise tako. Pojavila se ekipa cinicnih koje su tako vodile glavnu rec, gledale sa visine na ostale i naravno jedan po jedan, aj zdravo. Niko nije duzan da te tetosi ovde. Moras i ti da budes ukljucena u zabavu.
Imamo ovde nesto sto je zlata vredno. Delom sto Srbija jos nije toliko zasla u tu citavu politicku saradu.
Sirine ljudi? Dobro druzenje, pokazimo da je ovo mesto gde se moze citavim paketom, a ne da nam dodje neki tata i mama i govore sta smemo da kazemo a sta ne. Jer smo ko deca. Nedozreli, bezobrazni i pakosni. I ne umemo da se nosimo sa svojim egom.
Jer svet se vec zasitio od te cenzure. Sveo sa na lajk. Mozes samo da lajkujes i to je to. Marketing. To je zapravo eksploatacija. Jer upravo tako ne pruzas mogucnost zeni da bude covek pre svega. Vec kao nekakav zasticeni polarni medved. Vidi, lajkuj, samo pozitiva, nema negativno dugme, da se slucajno ne uvredi i produzi dalje. I plati kartu. Hocete to? Imas toga koliko hoces. Samo napred.
Ma kakva ja žena, znaš ja sam ti ono iz Arnoldovog filma ono u džungli nešto...kako se zove? Predator! E to!
Uff moj omiljeni scaj faj ekshn.
MIslim da ti tako možeš komunicirati samo na forumu. Prošao sam mnogo toga ali ta riječ jednostavno ne postoji u svakodnevnom životu, osim možda tako negdje kao ovdje.
Ne razumem, sta hoces time da kazes?
Da sam neki jadni seksualno isfrustrirani chater koji je u stv zivotu manji od makovog zrna? Jel to? Pa ovde vezbam samopouzdanje?