Da li ovo postaje torbarski forum?

Poli46

Stara legenda
VIP
Poruka
94.220
Jedan ružan i ponižavajući izraz se ugnezdio na Krstarici.
Uvredljivo je pitanje: Jesi li je torbao?
Koliko puta si je torbao?
Izraz se proširio na gotovo celu Krstu,zahvaljujući
nekim članovima..Torbarima.
Zašto se reč sex zamenjuje uvredljivim izrazom torbanje?
Majke,sestre,kćerke, unuke takođe imaju "torbe"
u koje ovi što torbaju mogu da stave to što imaju.
Ako imaju..

Gdje je sloboda govora i "demokratija"?

Ako mi osjećamo emocije zbog nečega što neko govori i zbog toga hoćemo da nekome nešto zabranimo, da li smo svjesni da mi zapravo sebe prvo nismo u glavi riješili?

Dakle, prva stvar, ako ti govori nebitna osoba ili bitna, velika je razlika koliko ćeš se uznemiriti.

A druga stvar, jel realno da hoćemo mijenjati sto drugih ljudi zbog toga što nama nešto smeta?

Aman ljudi vi kao da namjerno predvidite nešto i gurate do besvijesti. Na ljisu torbajte do mile volje niko vas ne sprečava ali van tog pdf-a nije primjereno. Kapirate li sad dječaci?
Pa da, to je politika foruma, imaju razlog za to. Moja predpostavka je da dozvoljavaju neki nivo slobodnog izrazavanja, gde su i psovke ukljucene, dokle god nije licno prozivanje s namerom da se neko licno uvredi.
A gore rekoh i Poli i ponovicu, imas licnih uvreda, mnogo tezih od psovke. Zamisli da krene sve to da se cenzurise. Sutra kazes nekome da je needukovan, prc, uvreda. Spustas nekoga. Izgovoris narodnu mudrost: Nadje vreca zakrpu, prc uvreda. Vreca? Sta to ti to? Napises Balkanac, uvreda! Kome ti balkanac? Gde je granica? U pokom probirivanju reci kao pasulj? Besmisleno. Kontekst je bitan.

Ljudi, nije ovo fakultet, da postoji rigorozna cenzura zarad akademske atmosfere i odrzavanja nivoa akademskog gradjanstva. I dobro je sto nije. Jer car demokratije je da ljudi svih statusa imaju pravo na govor. Nedao Bog da je drugacije.
Za sve postoji određeno mjesto, eto samo to. Pa nećemo sad ti i ja ići na politiku i mlatiti o seksu i pozivanju na dejt? Samo da ljudi razgraniče gdje treba šta da pišu, vrlo prosto.

Jedan ružan i ponižavajući izraz se ugnezdio na Krstarici.
Uvredljivo je pitanje: Jesi li je torbao?
Koliko puta si je torbao?
Izraz se proširio na gotovo celu Krstu,zahvaljujući
nekim članovima..Torbarima.
Zašto se reč sex zamenjuje uvredljivim izrazom torbanje?
Majke,sestre,kćerke, unuke takođe imaju "torbe"
u koje ovi što torbaju mogu da stave to što imaju.
Ako imaju..
u principu taj naziv koristi sinke, ali je sinke specifican i sigurno ne narusava nista, e sad sto ga je grindenwald usvojio i koristi ga na nacin koji bode oci, posto to sinek ipak radi nekako drugacije da nikome nije smetalo je druga stvar
nisam video da iko treci korsti taj naziv.

Za sve postoji određeno mjesto, eto samo to. Pa nećemo sad ti i ja ići na politiku i mlatiti o seksu i pozivanju na dejt? Samo da ljudi razgraniče gdje treba šta da pišu, vrlo prosto.
Aha, ok, dakle na politici se ne opsuje u zaru rasprave? Ne ciljano da se neko opsuje, vec kao nacin izrazavanja? Tipa hebem mu misa, pa kako to da smo i dalje u ekonomskoj krizi?

Kapiras dokle to moze da ode?

u principu taj naziv koristi sinke, ali je sinke specifican i sigurno ne narusava nista, e sad sto ga je grindenwald usvojio i koristi ga na nacin koji bode oci, posto to sinek ipak radi nekako drugacije da nikome nije smetalo je druga stvar
Neki ljudi su navikli da se ja izrazavam elokventnije, kulturnije i sada tim istim smeta ako koristim pomenuti izraz. Zapravo, poli ima nesto protiv mene i sve joj smeta.

Koriscenjem same reci ja vrlo dobro znam samu nameru, a ta namera nikada nije usmerena da degradira zenski pol.

Da, jako ruzan izraz..
Nisam moralista ali cesto zbog tog mog stava o ruznom izrazavanju, ispada da jesam..

Mislim, torbanje, alooo....idi torbaj svoju zenu/devojku, neko ce koliko sutra sa njom voditi ljubav a onda si ga ugasio
i ti i tvoje torbanje...
..eto, mene to naljuti cak i kad razmisljam o tome a kamoli kad procitam i tu vise nema rasprave, samo svadja...:lol:

grindenwald kopija :lol:

Da, jako ruzan izraz..
Nisam moralista ali cesto zbog tog mog stava o ruznom izrazavanju, ispada da jesam..

Mislim, torbanje, alooo....idi torbaj svoju zenu/devojku, neko ce koliko sutra sa njom voditi ljubav a onda si ga ugasio
i ti i tvoje torbanje...
..eto, mene to naljuti cak i kad razmisljam o tome a kamoli kad procitam...:lol:
kazi ti meni,jel si se torbala sinoc? :rotf:

šalimo se malo

Neki ljudi su navikli da se ja izrazavam elokventnije, kulturnije i sada tim istim smeta ako koristim pomenuti izraz. Zapravo, poli ima nesto protiv mene i sve joj smeta.

Koriscenjem same reci ja vrlo dobro znam samu nameru, a ta namera nikada nije usmerena da degradira zenski pol.
Sinke ce da te tuzi za autorska prava

Da počeo je ružislav i još njih nekoliko.To se širi..Zato sam i otvorila temu.

Back