Da li od kombinacije moze doci do neceg viseg?

Pozdrav,
poznajem drugarice koje su inace devojke za ozbiljnu vezu,ali dešavalo se da se zaljube u tipa za kombinaciju.Da li mogu emocije da postoje,ako ih on nikada pre nije imao i da li moze biti neceg viseg i ozbiljne veze za oboje?

Moze.

Ona se na svoju kombinaciju mnogo lozi, jer je taj njen partner iz kombinacije tretira kao kurvu, a ona to voli (posebno to vole te fine devojke, tvoje drugarice kojima je vreme za udaju, te najfinije, najvise vole da budu tretirane kao dronfulje), a on se vremenom navikne na nju, i prestane da trazi druge, jer mu je ova uvek dostupna, i tako, iz kombinacije, moze da se predje u vezu.

Osim ako riba nije bas mnogo ruznija od tipa. U tom slucaju, ne verujem bas da ima neke velike sanse da se ovaj bas navikne na nekog skrndelja.

Kazu da moze.
Ne znam kad odlucis da kombinujes,ne vidim sto bi to sebi radio :aha:

Mnogo ti ne znas. I stalno se pravis da ne znas. Prilicno si mi sumnjiva.

Dakle, M i Z iz razlicitih razloga pristaju na kombinacije. Z kad pristane na kombinaciju, mnogo se lozi na tog tipa, inace nikada i ne bi pristala na kombinaciju. Posto se mnogo lozi, lako ce da stvori emotivnu vezu ka njiemu.

M kad pristane na kombinaciju, pristaje jer mu je to lagani nacin da dodje do seksa. Ali, muskarci su robovi navika. Ako mu ta gospodjica predje u naviku, sasvim je moguce da ce prestati da trazi drugu, i da ce zavrsiti sa ovom. Ona iz emocije, on iz navike.

Dakle, M i Z iz razlicitih razloga pristaju na kombinacije. Z kad pristane na kombinaciju, mnogo se lozi na tog tipa, inace nikada i ne bi pristala na kombinaciju. Posto se mnogo lozi, lako ce da stvori emotivnu vezu ka njiemu.

M kad pristane na kombinaciju, pristaje jer mu je to lagani nacin da dodje do seksa. Ali, muskarci su robovi navika. Ako mu ta gospodjica predje u naviku, sasvim je moguce da ce prestati da trazi drugu, i da ce zavrsiti sa ovom. Ona iz emocije, on iz navike.
Dakle ti mislis da takav tip na kraju bude neciji suprug?

Pozdrav,
poznajem drugarice koje su inace devojke za ozbiljnu vezu,ali dešavalo se da se zaljube u tipa za kombinaciju.Da li mogu emocije da postoje,ako ih on nikada pre nije imao i da li moze biti neceg viseg i ozbiljne veze za oboje?
Pa vidis,neki momci bi dali sve da budu sa mnom,ali oni hoce samo seks,a ja hocu ljubav i seks.Case closed!!!!
Шта то Мира, заправо, хоће и какву то наду тражи да јој дамо? :per:

Dakle ti mislis da takav tip na kraju bude neciji suprug?

Moze da se desi, ako se sve kockice sklope. E sad, da te savetujem da budes necija kombinacija, da bi ga na taj nacin uhvatila na brak, to necu. Ali npr. to je nacin da ga uhvatis na bebu, mada dosta rizican.

Muskarci krenu sa pricom, to je samo kombinacija, ali cesto to preraste u vezu (ako ne umeju da nadju drugu devojku), ili prelazi u vezu ako su npr. u godinama kad vec osecaju da treba da se smire i skrase. E, sad, tu je bitno da osim onoga sto muskarca i zenu vezuje na prvi pogled, a to je seks, bude i svega onoga sto u stvari vezuje dvoje ljudi. dakle, da se lepo slazete, da imate o cemu da pricate kad se vidite, da imate slicna interesovanja, da vas jos nesto vezuje, da se kuckate na Vajber i kad ne ugovrate seks....

Moze da se desi, ako se sve kockice sklope. E sad, da te savetujem da budes necija kombinacija, da bi ga na taj nacin uhvatila na brak, to necu. Ali npr. to je nacin da ga uhvatis na bebu, mada dosta rizican.

Muskarci krenu sa pricom, to je samo kombinacija, ali cesto to preraste u vezu (ako ne umeju da nadju drugu devojku), ili prelazi u vezu ako su npr. u godinama kad vec osecaju da treba da se smire i skrase. E, sad, tu je bitno da osim onoga sto muskarca i zenu vezuje na prvi pogled, a to je seks, bude i svega onoga sto u stvari vezuje dvoje ljudi. dakle, da se lepo slazete, da imate o cemu da pricate kad se vidite, da imate slicna interesovanja, da vas jos nesto vezuje, da se kuckate na Vajber i kad ne ugovrate seks....
Ali kad bi dosla beba,onda on sigurno ne bi brinuo o njoj.Problem je ako je muškarac monogaman i sklon prevari,a voli kombinaciju.Ne vidim zasto bi neko pricao da je tip za kombinaciju,ako nije to

Ali kad bi dosla beba,onda on sigurno ne bi brinuo o njoj.Problem je ako je muškarac monogaman i sklon prevari,a voli kombinaciju.Ne vidim zasto bi neko pricao da je tip za kombinaciju,ako nije to

Zasto muskarac ne bi brinuo o svojoj bebi? Ok, ako je najveca stoka, u vezi ili bez veze, u braku ili u kombinaciji, takav ne bi brinuo, ali ako nahvatas finog (mada...vi zene ne volite fine, nego one druge) na kombinaciju, taj bi brinuo o bebi koja proistekne iz te kombinacije ako "slucajno" probusis kondom.

Zasto bi neko pricao da je tip za kombinaciju ako nije?

Zato sto muskarci cesto uobraze da su "opasni frajeri" cim navataju prvu zensku posle tri godine posta. I posle tri godine, navataju ribu, i pomisle...:"ej..ako sam ovu mogao da navatam, navatacu jos i sledecu, i sledecu, i sledecu..liii...al ce da mi krene...daj. s ovom ce samo da mi bude kombinacija...a ima da navatam jos sto njih! Svaki vikend sledeca..."

I tako ih realnost brzo udari u glavu, da im se samo slucajno zadesilo da navatali ovu i ta ce tesko doci sledeca i sledeca..i tako..mic po mic..ostanu a ovom..osim ako nema bas neku falinku.

Idi kod strvine,ona ima zivce da poducava ovakve slucajeve.
Zena kad pristane da se jeb.e znaci da oce da se jeb.e

Miro srce, ne slušaš me.
Svako želi nešto više.
Ako se počne opušteno i neobavezno mnogo je lakše.
Da se produbi ili prekine.
A ja ti odgovorno tvrdim, ako momku bude lepo sa tobom želeće vezu i da te zadrži iako si htela samo kombinaciju.
E tad ti odlučuješ.
Tad ga ti odj... š,Miro!

Back