- Poruka
- 95.553
Nije mi potrebna pomoć
Sumnjam da je tebi pomoć potrebna...
Nego sam morala da odgovorim na pitanja...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije mi potrebna pomoć
Sumnjam da je tebi pomoć potrebna...
Ovo je bila ozbiljna tema..Ups!Kako od ozbiljne teme napraviš cirkus...
Ovde hocu ozbiljno da pisem...

Pa vidim da se momci malo muče...Ovo je bila ozbiljna tema..Ups!
![]()
![]()
Da vidim i to....
To je lepo od tebe.Pa vidim da se momci malo muče...
Ako mogu da pomognem nekim savetom, sto da ne...
Mogu malo da ih poguram u pravom smeru...To je lepo od tebe.
Ali ne verujem da im možeš pomoći.
Svako mora sam sebi da pomogne .
Drugačije ne može.
Samo ti guraj..Mogu malo da ih poguram u pravom smeru...
1. Imam 20 godinaAu momci, bas ga zakomplikovaste. Pa nije to atomska fizika...
Evo ja sam nesto danas dobro raspolozen, i zelim da vam pomognem. Naravno, ako to zelite?
Ali prvo bih da vam postavim neka pitanja.
1. Koliko imate godina?
2. Cime se bavite?
3. Imate li neki hobi?
4. Trenirate li nesto?
5. Izlazite li cesto?
6. Imate li veliki krug muskih prijtelja?
7. Imate li veliki krug zenskih prijatelja?
8. Da li ste introvertni ili ekstrovertni?
9. Na skali od 1-10, kako biste sebe ocenili?
10. Koliko ste visoki?
Pa , deluješ sasvim ok..1. Imam 20 godina
2. Studiram prava
3. Pa u slobodno vreme sem treninga gledam nes po youtube ili slusam muziku uglavnom (ali ne ovo sto se danas slusa u kaficima i klubovima nego uglavnom: metal zanrove, rock skoro i da ne slusam sem kerbera
4. Rekreativno bildujem
5. Ponekad i to nikad u kafice, diskoteke i ostalo vec onako fina setnjica po gradu i obavezno uvece nesto da se prezalogaji
6. I ne bas 3-4 druga sa kojima sam blizak
7. Nemam
8. Introvert
9. Pa ne znam, mozda 5 sto se tice fizikog izgleda
10. Visina: 194 cm
Pa ti si dečko nebrušeni dijamant.1. Imam 20 godina
2. Studiram prava
3. Pa u slobodno vreme sem treninga gledam nes po youtube ili slusam muziku uglavnom (ali ne ovo sto se danas slusa u kaficima i klubovima nego uglavnom: metal zanrove, rock skoro i da ne slusam sem kerbera
4. Rekreativno bildujem
5. Ponekad i to nikad u kafice, diskoteke i ostalo vec onako fina setnjica po gradu i obavezno uvece nesto da se prezalogaji
6. I ne bas 3-4 druga sa kojima sam blizak
7. Nemam
8. Introvert
9. Pa ne znam, mozda 5 sto se tice fizikog izgleda
10. Visina: 194 cm
Pa ono, razmisljam da li bi nesto propustio u zivotu ako nikad ne bi imao odnos jer ne verujem da cu ga ikad imati... Sto se tice drugih stvari u zivotu sve je ok, nikad nisam ni bio nesto drustven (cesto su za mene jos od predskolskog pricali da sam cudan jer se ne igram sa drugom decom a i kasnije u skoli osnovna, srednja isto nisam bio nesto drustven) ne znam mozda sam malo autistican ili zatvoren u svoj neki svet ali ovako da me vidis i porazgovaramo ne bi ti izgledao ni malo cudno...Pa , deluješ sasvim ok..
I koji je tvoj problem?
Sada sam pročitala od početka.On nema želju za seksom i misli da je aseksualan..Pa ti si dečko nebrušeni dijamant.
Sa tobom se moze raditi.
U cemu je problem, jel ne upoznajes dovoljno devojaka, ili upoznajes, ali se tesko prebacujes na seksualnu pricu?
Vidi..Ja sam uvek za druge bila čudna ..I ostala sam čudna.I navikla se na to jer ja i ne želim da se menjam.Čudno i drugačije je zanimljivo ..Onda nisi ,asa.Pa ono, razmisljam da li bi nesto propustio u zivotu ako nikad ne bi imao odnos jer ne verujem da cu ga ikad imati... Sto se tice drugih stvari u zivotu sve je ok, nikad nisam ni bio nesto drustven (cesto su za mene jos od predskolskog pricali da sam cudan jer se ne igram sa drugom decom a i kasnije u skoli osnovna, srednja isto nisam bio nesto drustven) ne znam mozda sam malo autistican ili zatvoren u svoj neki svet ali ovako da me vidis i porazgovaramo ne bi ti izgledao ni malo cudno...
Ma samo nemam iskustva sto se tice tih ,,socijalnih stvari,, nikad nisam ni bio nesto dobar u tome pa ni ovako u upoznavanju ljudi i sklapanju novih prijateljstava, pa se brinem da cu celog zivota ostati seksualno nevin, al ni to me nesto nije briga osim ako ne propustam nesto ,,VELIKO,,. Sto se tiče prebacivanja na seksualne price to je za mene skoro nemoguce jer znam jos od srednje kad popricam nesto sa drugaricama sve bude onako tipa desi, sta ima, sta se radi, uz put bacim neku foru i to je to, jbg previse sam kulturan za prebacivanje na seksualne price...Pa ti si dečko nebrušeni dijamant.
Sa tobom se moze raditi.
U cemu je problem, jel ne upoznajes dovoljno devojaka, ili upoznajes, ali se tesko prebacujes na seksualnu pricu?
Pa..To ne možeš znati ..Možda se desi kad najmanje očekuješ.jer ne verujem da cu ga ikad imati... .
Ako možeš bez problema da komuniciraš sa ženskom osobom , neki neobavezni razgovor tog tipa.Ma samo nemam iskustva sto se tice tih ,,socijalnih stvari,, nikad nisam ni bio nesto dobar u tome pa ni ovako u upoznavanju ljudi i sklapanju novih prijateljstava, pa se brinem da cu celog zivota ostati seksualno nevin, al ni to me nesto nije briga osim ako ne propustam nesto ,,VELIKO,,. Sto se tiče prebacivanja na seksualne price to je za mene skoro nemoguce jer znam jos od srednje kad popricam nesto sa drugaricama sve bude onako tipa desi, sta ima, sta se radi, uz put bacim neku foru i to je to, jbg previse sam kulturan za prebacivanje na seksualne price...
Pusti to sta drugi pricaju o tebi... Ne zive oni tvoj zivot...Pa ono, razmisljam da li bi nesto propustio u zivotu ako nikad ne bi imao odnos jer ne verujem da cu ga ikad imati... Sto se tice drugih stvari u zivotu sve je ok, nikad nisam ni bio nesto drustven (cesto su za mene jos od predskolskog pricali da sam cudan jer se ne igram sa drugom decom a i kasnije u skoli osnovna, srednja isto nisam bio nesto drustven) ne znam mozda sam malo autistican ili zatvoren u svoj neki svet ali ovako da me vidis i porazgovaramo ne bi ti izgledao ni malo cudno...
Mogu da zamislim koje su to fore,Ako ne znaš koju foru da ubaciš, vrati se ovde na temu, pa cu ja da ti napišem desetak fora...![]()
Veruj mi da ne mozes...Mogu da zamislim koje su to fore,

Nagovaraš ga da zapitkuje radnice u Konzumu? Brate one već rade za minimalac i pun im je rac svega još da ih nekakav mladac zamlaćuje, idi Silvere loši ti savjetiIzadji do pijace ili prodavnice i nadji neku mladu prodavacicu, i pokreni razgovor sa njom... Nista flert, samo obican razgovor... Gde vam se nalazi ovaj proizvod, jel imate to i to i sl...
Kad se malo opustis, odnosno kada ti ti razgovori postanu rutina, onda u iste te beznacajne razgovore ubaci neki kompliment, ili malo flerta...
Ne znam, ja sam sa većinom prodavačica dobar..Nagovaraš ga da zapitkuje radnice u Konzumu? Brate one već rade za minimalac i pun im je rac svega još da ih nekakav mladac zamlaćuje, idi Silvere loši ti savjeti![]()
Da razgovara sa svojim vršnjacima, očito ga sex baš i ne zanima jer bi inače naskakivao na sve što nosi suknju (to su te godine, hormoni te pucaju) Da ne sili bilo kakav odnos, sve će doći u svoje vrijeme.Evo koliko je kvarna.
A kako mini mislis da treba da uradi? Hajde udeli konstruktivan savet.
Mislim da nikad necu imati odnos jer sam kao penzioner, zivim od danas do sutra, trenutno me roditelji izdrzavaju dok studiram, nemam zelju da putujem da nesto izlazim, osim kad me majka natera da izadjem ili me drugari pozovu pa reko ajd cisto da ne budem namcor, sto se tice vezbanja imam kuci teretanu... Zivim u malom turistickom mestu, ne volim guzve... Treniram, ucim, slusam muziku zezam se... I ono sto se kaze zivim od danas do sutra tj kolko mi Bog daPusti to sta drugi pricaju o tebi... Ne zive oni tvoj zivot...
Sto se tice odnosa, zasto mislis da ga nikad neces imati?
Vidim da ti je problem sto nisi preterano drustven.. I to je u redu... Ali moras postati bolji u komunikaciji sa drugima... Pogotovo sa zenama...
Moj savet je da krenes polako...
Izadji do pijace ili prodavnice i nadji neku mladu prodavacicu, i pokreni razgovor sa njom... Nista flert, samo obican razgovor... Gde vam se nalazi ovaj proizvod, jel imate to i to i sl...
Kad se malo opustis, odnosno kada ti ti razgovori postanu rutina, onda u iste te beznacajne razgovore ubaci neki kompliment, ili malo flerta...
Ako ne znaš koju foru da ubaciš, vrati se ovde na temu, pa cu ja da ti napišem desetak fora...![]()
Pa vidis da zeli, samo sto se distancira jer zna da ako nekoj kaze da zeli seks ova ce ga u startu odbiti.Da razgovara sa svojim vršnjacima, očito ga sex baš i ne zanima jer bi inače naskakivao na sve što nosi suknju (to su te godine, hormoni te pucaju) Da ne sili bilo kakav odnos, sve će doći u svoje vrijeme.
A za to kvarna, možeš me cmoknuti gdje sam najviše tapacirana.