- Poruka
- 95.553
Ne podcenjuj me.Veruj mi da ne mozes...
Nisu jos otrcane...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne podcenjuj me.Veruj mi da ne mozes...
Nisu jos otrcane...![]()
Brate lepo ti je rekao.Mislim da nikad necu imati odnos jer sam kao penzioner, zivim od danas do sutra, trenutno me roditelji izdrzavaju dok studiram, nemam zelju da putujem da nesto izlazim, osim kad me majka natera da izadjem ili me drugari pozovu pa reko ajd cisto da ne budem namcor, sto se tice vezbanja imam kuci teretanu... Zivim u malom turistickom mestu, ne volim guzve... Treniram, ucim, slusam muziku zezam se... I ono sto se kaze zivim od danas do sutra tj kolko mi Bog da. Osnovnu i srednju sam zavrsio u istom gradu jer mi je bilo najblize reko da se ne cimam da putujem... Najblizi fakultet sam upisao i onaj koji mi lezi... Prica mi majka sine pa ne moze nista da ti se desi u svoja cetiri zida a ja kao ono nije me briga... Bukvalno prezivljavam i ponekad se osecam kao penzioner iako redovno treniram jer me to ispunjava i cini da se dobro osecam
Prosipaš mudrosti?Brate lepo ti je rekao.
Nikad ne slusaj zene
Pa daj mu savet.Prosipaš mudrosti?
Žena ne ume da da savet?
Grešiš ..Baš ženska osoba može da mu da savet hiljadu puta bolji od vaših prok.určenih saveta.
Primetila sam savete i mišljenja muškaraca na raznim temama.
Vrlo su dubokoumni .
Sigurno boli kada se napinjete da razmišljate kako da budete što veći "muškarci" i hebači .
Dakle , na svakoj drugoj temi ..
Tako da ne govori ti ništa o ženskim savetima ..Pojma nemaš.
Druže, mlad si, pa ti svi problemi ovog sveta izgledaju kao neboderi. Veruj mi, nisi drugaciji od ostalih, to ti se samo cini. I mene su roditelji izdrzavali dok sad studirao (jbg 2 faksa, nije bilo vremena za rad), pa sam se nekako snalazio...Mislim da nikad necu imati odnos jer sam kao penzioner, zivim od danas do sutra, trenutno me roditelji izdrzavaju dok studiram, nemam zelju da putujem da nesto izlazim, osim kad me majka natera da izadjem ili me drugari pozovu pa reko ajd cisto da ne budem namcor, sto se tice vezbanja imam kuci teretanu... Zivim u malom turistickom mestu, ne volim guzve... Treniram, ucim, slusam muziku zezam se... I ono sto se kaze zivim od danas do sutra tj kolko mi Bog da. Osnovnu i srednju sam zavrsio u istom gradu jer mi je bilo najblize reko da se ne cimam da putujem... Najblizi fakultet sam upisao i onaj koji mi lezi... Prica mi majka sine pa ne moze nista da ti se desi u svoja cetiri zida a ja kao ono nije me briga... Bukvalno prezivljavam i ponekad se osecam kao penzioner iako redovno treniram jer me to ispunjava i cini da se dobro osecam
Ja sam mu dala savet .Pa daj mu savet.
Da pretpostavim? Jednog dana ce se naci neka koja ce ga voleti bas onakvim kakav jeste bajka jel?
Ne pridaj im previše važnosti..Eto to je savet.A ti ovako savjetuješ momka od 20 godina, pa tačno iz svake riječi isijava ogorčenost i cinizam.
Da jeste, da ne bi prosao tezim putem. Ja jesam. Priznajem.A ti ovako savjetuješ momka od 20 godina, pa tačno iz svake riječi isijava ogorčenost i cinizam.
E..hvala za ovaj post.I ne smaras nikoga ako prozboris koju rec s nekim. Nemoj da ti niko kaze drugacije. Ovo je ljudski svet zasnivan na komunikaciji. Ko ima problem s tim nek ide na planinu, jede slaninu i nek mantra govorim tiho i nosim psa sa sobom.
Znači tako iskarikiraš nešto rečeno da je to nevjerovatno. To je isto kao da bih ja rekla "nećeš da platiš piće na dejtu? Pa želiš li da radnik u kafiću primi platu i kupi svome djetetu hranu? Zašto mrziš djecu? A i vlasnik kafića plaća porez pa to ide u budžet i penzioneri prime onda penzije? Zašto mrziš penzionera?" A ti jedi šta hoćeš i mantraj šta umiješ.I ne smaras nikoga ako prozboris koju rec s nekim. Nemoj da ti niko kaze drugacije. Ovo je ljudski svet zasnivan na komunikaciji. Ko ima problem s tim nek ide na planinu, jede slaninu i nek mantra govorim tiho i nosim psa sa sobom.
Pa jesi rekla da ne smara prodavacice neobaveznom komunikacijom, jer zaboga one rade za malu platu pa im jos samo "Takvo" nesto treba.Znači tako iskarikiraš nešto rečeno da je to nevjerovatno. To je isto kao da bih ja rekla "nećeš da platiš piće na dejtu? Pa želiš li da radnik u kafiću primi platu i kupi svome djetetu hranu? Zašto mrziš djecu? A i vlasnik kafića plaća porez pa to ide u budžet i penzioneri prime onda penzije? Zašto mrziš penzionera?" A ti jedi šta hoćeš i mantraj šta umiješ.
samo sam izvukla iz konteksta jer mi je kliknulo nesto kada sam procitala tu recenicu.Ja nisam rekao da ne sluša ženske savete, ali razumem logiku. Ja ne mogu da dam savete zenama o menstruaciji, trudnoći ili menopauzi.
Kako to kad? Ti zenu zavodis a ona se pravi mrtva?Ja nisam rekao da ne sluša ženske savete, ali razumem logiku. Ja ne mogu da dam savete zenama o menstruaciji, trudnoći ili menopauzi.
Kad zene budu bile aktivni učesnik u igri zavođenja, onda treba saslusati i njihov savet.
Uglavnom...Kako to kad? Ti zenu zavodis a ona se pravi mrtva?
To se odnosilo na ljude koji su prosipali te fore.Ne podcenjuj me.
Onda tu nema zavodjenja, vec krivicnih elemenata.Uglavnom...
Ili se pravi da me uopste ne primecuje...![]()