Da li nesto propustam

Mislim da nikad necu imati odnos jer sam kao penzioner, zivim od danas do sutra, trenutno me roditelji izdrzavaju dok studiram, nemam zelju da putujem da nesto izlazim, osim kad me majka natera da izadjem ili me drugari pozovu pa reko ajd cisto da ne budem namcor, sto se tice vezbanja imam kuci teretanu... Zivim u malom turistickom mestu, ne volim guzve... Treniram, ucim, slusam muziku zezam se... I ono sto se kaze zivim od danas do sutra tj kolko mi Bog da 😊. Osnovnu i srednju sam zavrsio u istom gradu jer mi je bilo najblize reko da se ne cimam da putujem... Najblizi fakultet sam upisao i onaj koji mi lezi... Prica mi majka sine pa ne moze nista da ti se desi u svoja cetiri zida a ja kao ono nije me briga... Bukvalno prezivljavam i ponekad se osecam kao penzioner iako redovno treniram jer me to ispunjava i cini da se dobro osecam
Brate lepo ti je rekao.
Nikad ne slusaj zene i zenske muskarcice o savetima za seks.
Ne trebaju ti ni pare ni stan ni ne znam sta da bi nasao devojku. Samo moras preuzeti ti korake. Dakle da budes aktivan, pricas sa zenama, ne cekaj osmeh na licu i pogledom da ti kaze: dodzi i uzmi me, to su filmske price.
Obicna prica i gledaj da ti je ugodno. Cim ti postane neugodno, zahvali se na razgovori i idi dalje. Idi na kvantitet. Kvalitet u ovom slucaju je laz. Hoces da imas opcije i samopouzdanje da ako krene da te manta da je zamenis drugom i da si ti taj koji bira za sebe. Ne plasi se odbijanja jer ces biti odbijan. Gore od biti odbijen je ne biti ni uzet u obzir. S druge strane ne moljakaj, ne pridaj im previse vaznosti, samo ona koja zasluzi to konkretnim postupcima.

E, evo ozbiljno ...
Mi mu sa našim savetima ovde zaista ne možemo pomoći .
Kao što sam rekla , on prvenstveno sam mora doći do svojeg -ja.
Videti šta želi , shvatiti i upoznati sebe...
I @SilverStar
Ja se malo zezam..Ali veruj , znam da može sa tobom
ozbiljno da se razgovara .
Nisi uvek pod naponom.

Brate lepo ti je rekao.
Nikad ne slusaj zene
Prosipaš mudrosti?
Žena ne ume da da savet?
Grešiš ..Baš ženska osoba može da mu da savet hiljadu puta bolji od vaših prok.určenih saveta.
Primetila sam savete i mišljenja muškaraca na raznim temama.
Vrlo su dubokoumni .
Sigurno boli kada se napinjete da razmišljate kako da budete što veći "muškarci" i hebači .
Dakle , na svakoj drugoj temi ..
Tako da ne govori ti ništa o ženskim savetima ..Pojma nemaš.

Prosipaš mudrosti?
Žena ne ume da da savet?
Grešiš ..Baš ženska osoba može da mu da savet hiljadu puta bolji od vaših prok.určenih saveta.
Primetila sam savete i mišljenja muškaraca na raznim temama.
Vrlo su dubokoumni .
Sigurno boli kada se napinjete da razmišljate kako da budete što veći "muškarci" i hebači .
Dakle , na svakoj drugoj temi ..
Tako da ne govori ti ništa o ženskim savetima ..Pojma nemaš.
Pa daj mu savet.

Da pretpostavim? Jednog dana ce se naci neka koja ce ga voleti bas onakvim kakav jeste bajka jel?

Mislim da nikad necu imati odnos jer sam kao penzioner, zivim od danas do sutra, trenutno me roditelji izdrzavaju dok studiram, nemam zelju da putujem da nesto izlazim, osim kad me majka natera da izadjem ili me drugari pozovu pa reko ajd cisto da ne budem namcor, sto se tice vezbanja imam kuci teretanu... Zivim u malom turistickom mestu, ne volim guzve... Treniram, ucim, slusam muziku zezam se... I ono sto se kaze zivim od danas do sutra tj kolko mi Bog da 😊. Osnovnu i srednju sam zavrsio u istom gradu jer mi je bilo najblize reko da se ne cimam da putujem... Najblizi fakultet sam upisao i onaj koji mi lezi... Prica mi majka sine pa ne moze nista da ti se desi u svoja cetiri zida a ja kao ono nije me briga... Bukvalno prezivljavam i ponekad se osecam kao penzioner iako redovno treniram jer me to ispunjava i cini da se dobro osecam
Druže, mlad si, pa ti svi problemi ovog sveta izgledaju kao neboderi. Veruj mi, nisi drugaciji od ostalih, to ti se samo cini. I mene su roditelji izdrzavali dok sad studirao (jbg 2 faksa, nije bilo vremena za rad), pa sam se nekako snalazio...

Najbolji savet koji sam ja dobio, je da svoju vrednost ne gledaš prema tome kako se kotiraš kod devojaka, već kako se kotiraš kod muškaraca (nije gej fazon).

Moras imati ekipicu od 3-4 drugara sa kojima ces na pivo, u provod, na basket. Fora je u tome da se međusobno pomažete i bodrite. Imao sam jednog drugara koji je bio najduhovitiji čovek koga poznajem. Koliko nam je on devojaka prosledio samo pricom. Drugi je bio tvoje visine, nabildovan, niko nije smeo da nas dira... 😁

Kada sam rekao da si nebruseni dijamant, stvarno sam to mislio. Imas visinu, u formi si zbog treninga, studiras jedan od najtezih fakulteta, sto znaci da si vredan, pametan, inteligentan... Imas sve sto je potrebno jednom muškarcu da pronađe devojku za vezu i sex...

Moras samo imati malo vise vere u sebe, jer smatram da ti samopouzdanje ne nedostaje...

Veruj mi, do maksimalno 30-te godine, devojke ce se bukvalno lepiti za tebe...

Moras samo malo da se trgnes. I tu ne mislim na izlazak u grad. Kreni npr. na ples. Tamo ti je 80% zenskog drustva. Pa kad zaplesete tango, nema sanse da ne osetis nesto...

Ili posto si student, kreni do univerzitetske biblioteke. Tamo ima dosta pametnih i lepih devojaka, koje razmisljaju kao ti...

Svet je pun mogućnosti, samo mu treba dati šansu...

I ne smaras nikoga ako prozboris koju rec s nekim. Nemoj da ti niko kaze drugacije. Ovo je ljudski svet zasnivan na komunikaciji. Ko ima problem s tim nek ide na planinu, jede slaninu i nek mantra govorim tiho i nosim psa sa sobom.
Znači tako iskarikiraš nešto rečeno da je to nevjerovatno. To je isto kao da bih ja rekla "nećeš da platiš piće na dejtu? Pa želiš li da radnik u kafiću primi platu i kupi svome djetetu hranu? Zašto mrziš djecu? A i vlasnik kafića plaća porez pa to ide u budžet i penzioneri prime onda penzije? Zašto mrziš penzionera?" A ti jedi šta hoćeš i mantraj šta umiješ.

Znači tako iskarikiraš nešto rečeno da je to nevjerovatno. To je isto kao da bih ja rekla "nećeš da platiš piće na dejtu? Pa želiš li da radnik u kafiću primi platu i kupi svome djetetu hranu? Zašto mrziš djecu? A i vlasnik kafića plaća porez pa to ide u budžet i penzioneri prime onda penzije? Zašto mrziš penzionera?" A ti jedi šta hoćeš i mantraj šta umiješ.
Pa jesi rekla da ne smara prodavacice neobaveznom komunikacijom, jer zaboga one rade za malu platu pa im jos samo "Takvo" nesto treba.
Tako bi i rekla za devojku u parku da je samo dosla da cita knjigu, u kaficu je izasla da bi pricala sa drugaricama, na forumu je da forumasi, uciteljica predaje, a na ulici se seta. Pogodi sta? Ima ih koje vole kad im se Neko obrati. Ti si ta koja karikira. Idi jedi cevape.

Kutak za muško savetovanje

1653833708676.png

1653833763831.png

1653833838354.png

Back