ivanabgd
Početnik
- Poruka
- 36
Joj što bih ja volela da me upiše na taj poseban papirić
Da li i seminarski igra neku ulogu u celoj priči?
Ps. Hvala na odgovoru koleginice

Ps. Hvala na odgovoru koleginice

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eee Ivana, nije dosta sto ti je sreca jednom bila naklonjena, nego oces prepisujes i na drugom kol. Vidis iako si ti bila privilegovana(zbog nekih sumnjivih okolnostiOvakvo prepisivanje kao danas u životu nisam videlaO genetici pričam, naravno..
E sada, imam nekoliko pitanja za starije kolege; da li i na drugom kolokvijumu može ovako da se prepisuje? I, naravno, da li profesor ovaj kolokvijum računa kao pola ispita?
Unapred hvala![]()
28. juna, na Vidovdan.da li iko moze da me prosvetli i obavesti o tome kad je prijemni?
28. juna, na Vidovdan.
Lupetam naravno. Medjutim posto si i posumnjala u tacnost moje informacije ocigledno si cak i previse inteligentna i prijemni ces das ko od sale, makar dosla i pogresan dan.lupetas ili je zaista tad?
bila sam na faxu juce,ali sam samo dobila informaciju da informator izlazi sledece nedelje i sta se sprema za prijemni,a to sam znala i bez njih...
Lupetam naravno. Medjutim posto si i posumnjala u tacnost moje informacije ocigledno si cak i previse inteligentna i prijemni ces das ko od sale, makar dosla i pogresan dan.![]()
Lupetam naravno. Medjutim posto si i posumnjala u tacnost moje informacije ocigledno si cak i previse inteligentna i prijemni ces das ko od sale, makar dosla i pogresan dan.![]()
Zato sto je iz Zrenjanina, a ja eto nikad nisam voleo Proleter. Medjutim ako usvoje ovaj zakon protiv diskriminacije zaboravicu u potpunosti svoje subjektivne stavove i pomoci mladoj koleginici koja voli cokoladu..Kolega, zasto zbunjujete buducu koleginicu?![]()
Vidis Jeco za pedagogiju bi i ja voleo da znam, sto znaci kad ne citas poruke namenjene drugima postavljas vrlo korektna pitanja. Samo tako nastavi svi se ponosimo tobom..Zna li neko nesto o kolokvijumu iz pedagogije, sta treba i da li je uslov za ispit? Interesantan je jako novi termin predavanja: subota 15:00h!![]()
Vidis Jeco za pedagogiju bi i ja voleo da znam, sto znaci kad ne citas poruke namenjene drugima postavljas vrlo korektna pitanja. Samo tako nastavi svi se ponosimo tobom..
Inace ne znam sta fali predavanju subotom u 3.. Propustices rucak kod bake?![]()
Pa naravno da sam bio na predavanju, sta drugo raditi subotom vece?(Unapred da izrazim zaljenje, kolega, sto cete ovo procitati tek ujutru, s obzirom da ste sada verovarno na nekom predavanju)
Vidim, dragi kolega, da niste bas najbolje upuceni u opcije ovog foruma: Postoji opcija privatne poruke, ukoliko zelite da vasu poruku procita samo odredjena osoba
Jao, bas Vam hvala, nisam ni sumnjala...![]()
![]()
Pa naravno da sam bio na predavanju, sta drugo raditi subotom vece?
Elem Jeco sto se pravila foruma tice to je vrlo prosto, ja ne zelim da samo odredjena osoba procita poruku, neka procitaju svi ali zelim da mi odgovori ta osoba(posto sam se njoj i obratio). Vidis kako je to sve logicno..
Sah i mat.![]()
Nije![]()
Naravno, kolega... I ja pitam gluposti ...![]()
![]()
Nego, moze li meni neko reci da li na ispitu iz sociologije obrazovanja profesor daje pitanja samo o sociolozima ili i uopsteno? Tacnije, da li treba sve ili postoje delovi za koje se zna da ne treba uciti?![]()
(Kolega, ovo se pitanje na vas ne odnosi, osim ukoliko nemate pouzdane informacije (citaj: neizmisljene!))
ako neko zna nekog ciji neko zna nekog ko ima odgovore iz metodologije neka nam posalje odgovore![]()
Prepisivanje na fakultetu...ljudi, izasli ste iz srednje skole, trazite postovanje kao akademski gradjani, onda se i ponasajte tako.
Prepisivanje na fakultetu...ljudi, izasli ste iz srednje skole, trazite postovanje kao akademski gradjani, onda se i ponasajte tako.
Apsolutno se slazem. Eto napokon i jedne savesne i odgovorne koleginice. Samo tako, uci iz knjige, pridrzavaj se pravila i drzi pravog puta. Tvoje postenje ce se debelo isplatiti kroz zivot, posebno u ovoj drzavi.![]()
axaxaxa...na ovo prvo hvala, a u ovo drugo ne verujem, ali drugacije ne umem...Imam i ja svoje trenutke, ali mi se *****(zao mi je sto moram ovako da se izrazim) od nekih komentara...
![]()
Ove zvezdice baš deluju kao da dolaze od jednog akademskog gradjanina![]()