Magicmoonlight
Zainteresovan član
- Poruka
- 134
danas nam je geneticar svecano saopstio da ce na kolokvijumu biti negatiwnih poena( eto samo da podelim swoju tugu sa wama :'((((
strasno,to kod nas nije bilo:???:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
danas nam je geneticar svecano saopstio da ce na kolokvijumu biti negatiwnih poena( eto samo da podelim swoju tugu sa wama :'((((
Ja sutra imam gentiku... Hm... Nadam se da je se samo shalio... Widecu shta ce nama reci... :???:

Jel si ti sa prevencije?

) cin-cinnn! 

) cin-cinnn! 
( valjda cu nekako nesto nauciti..hvala na obavestenju bar znam sta me ceka
Jeste da sam odusevljena njegovim pristupom, sociologiju kao takvu kakvom nam je on predstavlja nikad nisam upoznala i bas sam prijatno iznenadjena ali sto je rano rano je
mnogo nervozan tip...
kakav car... Nego jel zna neko nesto o tome da li sutra imamo uvod u psihologiju? profesorka je rekla u subotu da misli da nemamo ali da proverimo.... a na sajtu nanravno,nista ne pise....
tkacio:
i jos stane pored onog znacica
i ja sam cula da nemamo...aliii....naravno obavestenje cemo zateci u 11:30 Nemamo psihologiju sutra, pise na oglasnoj tabli. A ni sociologiju u ponedeljak
tkacio:

i zna li ko hoce li se na ono diiivnom sajtu pojaviti koje predavanje?
)) i citaju li oni to uopste?hotellim jel si ti sa prevencije?