Da li neko sa FASPER-a uopste koristi net?!?

univerzijada pocinje negde u toku regularnog junskog roka, koliko sam ja upucen u sve to, i sve mora da se pomeri malo da bi se sve uklopilo i rokovi i univerzijada....
A sto se tice skripte iz Uvoda u spec edu i reh ta skripta je jedina koja je potrebna ,jer se sam premet polaze uceci iz skripte od prvog do zadnjeg lista tj od reci do reci, da ne kazem napamet

a ja na ignore?:(:(:(:(:(:( nece niko da mi pomogne??:dash:

Ako mislis na literaturu za prijemni, mislim da je na ovoj i na jos jednoj temi bilo bas dosta price na tu temu, ali evo jos jednom samo da napomenem. Biologija potrebno je Molekularna, Fiziologija i Genetika, to ti je iz knjiga za 3 i 4 godinu gimnazije, Psihologija -Rutova 2 godina gim i Sociologija za 4 godinu gim, e sad koje sve oblasti su potrebno ima u informatoru...

Samo iz skripte, osim ako profesorka nije naglasila drugacije... Pozdrav :bye:

Nama je naglasila da NE ucimo iz skripte koja se moze nabaviti u skriptarnici, jer se razlikuje od onoga sto ona trazi, odnosno ta je skripta od prosle ili pretprosle godine, ne znam tacno, a sada ima nekih promena u programu. Koliko sam ja primetila, ono sto ona predaje ima na netu, verovatno je to to sto treba i da se nauci. Ili nije?

Nama je naglasila da NE ucimo iz skripte koja se moze nabaviti u skriptarnici, jer se razlikuje od onoga sto ona trazi, odnosno ta je skripta od prosle ili pretprosle godine, ne znam tacno, a sada ima nekih promena u programu. Koliko sam ja primetila, ono sto ona predaje ima na netu, verovatno je to to sto treba i da se nauci. Ili nije?

onda prati ono sto je rekla i to na netu i to ti je dovoljno, ona sve stavi na net sto je potrebno...

A za koliko dana ocekujete da bude pomeren rok?

To jos nije sigurna informacija, ali ako je prosle godine pocelo 15-og, onda ove godine moze poceti par dana odmah posle Bozica npr 9 ili 10, to je neko moje misljenje, ali to nije nista sigurno...

Ako mislis na literaturu za prijemni, mislim da je na ovoj i na jos jednoj temi bilo bas dosta price na tu temu, ali evo jos jednom samo da napomenem. Biologija potrebno je Molekularna, Fiziologija i Genetika, to ti je iz knjiga za 3 i 4 godinu gimnazije, Psihologija -Rutova 2 godina gim i Sociologija za 4 godinu gim, e sad koje sve oblasti su potrebno ima u informatoru...

hvala ;)

onda prati ono sto je rekla i to na netu i to ti je dovoljno, ona sve stavi na net sto je potrebno...

To jos nije sigurna informacija, ali ako je prosle godine pocelo 15-og, onda ove godine moze poceti par dana odmah posle Bozica npr 9 ili 10, to je neko moje misljenje, ali to nije nista sigurno...

O kolega kako ste vi velikodusni prema nasim brucosima.Vi dodjete ovde kao neki mudrac,znate odgovore na sva pitanja:D:D:D

e sad ja malo da propitujem :))
moze li mi neko reci odakle da ucim pedagogiju osoba ometenih u mentalnom razvoju posto profesor vec 3x drzi "uvodni cas" i govori koje cemo ustanove i kad posetiti,kad su seminari i tako to...postoji li neka skripta...kako izgleda kod njega ispit? uci li se tu sta? :D:D:D Sledece, ima li kakve koristi javiti se kod engleskinje za prepricavanje lekcije od proslog casa,ili kako ona to zove "seminarski"?
pozzzddraaawwww :)

Koliko sam ja upucena, u prwom semestru slushaju samo studenti sa smera prevencije, a ostali studenti izborni predmet slushaju u drugom semestru... Tako je pisalo na oglasnoj tabli... Elem, zna li neko da li su wezbe, koje bi trebalo da imamo u subotu, obawezne? Predawanje, koje imamo sutra, znam da jeste, zbog popunjawanja upitnika, a, za wezbe u subotu, iskreno se nadam da nisu, jer bi trebalo da idem kuci... :)

e sad ja malo da propitujem :))
moze li mi neko reci odakle da ucim pedagogiju osoba ometenih u mentalnom razvoju posto profesor vec 3x drzi "uvodni cas" i govori koje cemo ustanove i kad posetiti,kad su seminari i tako to...postoji li neka skripta...kako izgleda kod njega ispit? uci li se tu sta? :D:D:D Sledece, ima li kakve koristi javiti se kod engleskinje za prepricavanje lekcije od proslog casa,ili kako ona to zove "seminarski"?
pozzzddraaawwww :)

exm,ovako...ja sam druga godina,oligo smer i pedagogiju osoba ometinih u mentalnom razvoju slusala sam 2 i sada treci semestar,i mogu ti reci da je profesor jako dobar covek,ali da nama od prosle godine nista nije predavao,niti sta bitno rekao,osim kada su seminari,gde,sta cemo obici i tako,a ni ja ne znam jos odakle da ucim=) a sto se tice engleskog ne znam,jer sam ja polagala nemacki:mrgreen:

Koliko sam ja upucena, u prwom semestru slushaju samo studenti sa smera prevencije, a ostali studenti izborni predmet slushaju u drugom semestru... Tako je pisalo na oglasnoj tabli... Elem, zna li neko da li su wezbe, koje bi trebalo da imamo u subotu, obawezne? Predawanje, koje imamo sutra, znam da jeste, zbog popunjawanja upitnika, a, za wezbe u subotu, iskreno se nadam da nisu, jer bi trebalo da idem kuci... :)

jel' se radi o vezbama iz opste psihologije?

ovaj... :roll: a gde pise to za izborne predmete? :eek: i da li neko zna da li ce se sutra konacno odrzati to predavanje uvod u pedagogiju? i do kada imamo vremena da se odlucimo za taj izborni predmet? i da,da se zahvalim starijim kolegama na velikodusnoj pomoci nama veoma zbunjenim brucosima to zaista puno znaci.... :ok:

Sto se tice izbornog predmeta,mi smo imali nekih nedelju-dve,koliko se secam,inace nemoj se zahvaljivati i mi smo prosli isto i znamo kako je,slozice se starije kolege:)

lilihip, hvala:)

Jel obavezno ici na predavanja iz sociologije obrazovanja?

Inace predavanja u subotu bi trebalo da su obavezna jer se dobijaju poeni, tako bar pise na onom vodicu nastave. Mada je rekla da ako je nekom slava, rodjendan itd da moze to da nadoknadi kasnije.

Da li se dobijaju bodovi na ono izlaganje iz sociologije?

Da... Znam... Ma, nije bitno, ici cu kuci posle wezbi... Ja sam u prwoj grupi... :D
A shto se sociologije tiche, ja mislim da tu nema bodowa... Kod njega nema ni kolokwijuma, koliko ja znam... Predawanja su neobawezna, (chowek toliko insistira da ne dolazimo, znachi, strashno) a ne znam ni kako bi swi studenti stigli na red... Pojma nemam... :dontunderstand:
:bye:

Back