Da li neko sa FASPER-a uopste koristi net?!?

Cula sam da postoje skipte za mnoge predmete.Koliko valjaju i sta misle stariji studenti, za koje predmete mogu da se koriste?
Sta mislite o kupovini knjige iz Fiziologije Tome Jovanovica, cula sam da ume da gleda ko je kupio knjigu, a iskreno nikako mi se ne daje 2.000.Znam odlicno kakav je on pa me uopste ne bi cudilo da su ove price tacne...

Sto se Tome tice kruze svakojake price, ali to sa knjigom nema veze s mozgom. Covek gleda radove, i ja sam kupio knjigu pa sam polozio tek iz 3 puta, jer sam u pocetku mislio da je moje ime na spisku dovoljno, ali nije bilo...Knjiga je tu i tamo dobra ali sa puno gresaka, ali dovoljna za spremanje ispita...

Razne price ce uvek kruziti, i sto se Tome tice i kod nas su bile price -kupis knjigu i polozis. Sto kaze yoyo_serbia knjiga je dovoljna za ispit a sto se mene tice ja sam i htela da je kupim zbog sebe jer ima ok stvari u njoj. Skripti ima zaista puno ali nisu sve ok i tu pazite jer u skriptarnici hoce da ti uvale i neciju svesku kao "skripta" a u stvari se ubijes posle dok desifrujes neciji nogopis. Ono sto ja znam je da ni jedan profesor ne gleda spisak, da li si uzeo knjigu ili ne, i to su definitivno prazne price. Knjigu uzimate zbog sebe jer ima dobrih koje ce vam mozda i kasnije, pa i u radu trebati.
:bye:

ja nisam sa faspera ali se nadam da cemo uskoro postati kolege :)),odnosno koleginice ;)
ove godine sam maturant i zelim da konkurisem na defektoloskom za maloletnicku delikvenciju.vidim da je na forumu devojka koja daje odgovore na pitanja,pa bi ja zamolila ako hoce neko da nam da savete,odakle spremati psihologiju,sociologiju i biologiju. da li mozemo negde naci pitanja od proslih godina koja su bila na prijemnom?i kakvog su tipa pitanja iz ova tri predmeta.
znam,znam da mnogo pitam ali nemate pojma koliko sam tremaros,plus sam iz Nisa i ne mogu stalno ici do fakulteta i skupljati informacije.
hvala vam u napred!pozdrav! :bye:

Back