Da li neko sa FASPER-a uopste koristi net?!?

jao,nemoj da ti bude frka od sociologije,ja sam je spremala 3 dana,cela Gidensova knjiga je kao neka prica,sve je povezano tako da ces brzo da naucis.Nemoj uciti po ispitnim pitanjima vec samo citaj knjigu od pocetka do kraja,koliko god puta stignes.Srecno!
P.S.prof.Mirko ponavlja ista pitanja za svaki rok,ne mogu da se setim tacno,davno sam polagala al mislim da su to pitanja:samoubistvo,kohabitacija,sindrom razbijenog prozora(ili tako nesto:D),jezicki kodovi...ako se setim jos nekog napisacu ti.

Ja bih vam bila do neba zahvalna kada biste mi rekli po kojoj literaturi da spremam prijemni, posto u srednjoj nemam psihologiju i biologiju, pa sam poprilicno neupucena u to. Vec kasnim sa pripremama, a nemam predstavu sta da spremam.

Najbolje bi ti bilo da kupis informator kad izadje,jer se literatura uglavnom menjala u zadnje dve godine. Psihologija se sprema iz knjige za gimnaziju od Nikole Rota. I ne sekiraj se,ne kasnis,ja sam bas kasno pocela,pa sam upala na budzet bez problema ;)

ovo je užas!ako dopustimo da se ovo zataška stvarno smo debili....pobogu položila je devojka koja nije izašla na ispit.....da ne spominjem što se jedno te isto ime nalazi i na listi pao i na listi položio i što su pali ljudi koji su odustali....
i gde su ocene? kao na osnovu seminarskog rada ...trebalo joj je mesec dana da pregleda testove a seminarske od kojih svaki ima najmanje deset strana je kao prčitala...da da svinje lete....

Back