Da li neko sa FASPER-a uopste koristi net?!?

E cao:D!Za neurologiju ne znam,i ja je slusam tek ove godine...e pa ti i ja slusamo zajedno:Dtek sada mi pade na pamet!!!Profesorka iz spec.edukacije i rahabilitacije je strava,videces...samo trazi bas znanje,a ako budes pisala ono sto ona na predavanjima diktira i to naucila,neces imati nikakvih problema sa njom.A i gradivo nije tesko.Opstu psihologiju ce ti tokom cele godine drzati Nada i Natasa,inace,one su asistentkinje,a prof.Zarko dolazi samo na ispit.to mozes da polozis preko kolokvijuma,kao sto sam ja uradila tako da nisam morala na ispit,samo moras vredno da radis tokom citave godine:DPreporucujem ti da radis svako istrazivanje koje vam ponude i tako skupljas bodove kako bi imala visu ocenu!ko te interesuje jos nesto,tu sam za tebe uvek:D

pre par godina je bila tema sa istim sadrzajem......
nesto imam utisak da sam ja ta jedna devojka koja se javila:lol:
e vas dve.....ja sam apsolvent logopedije, ostala mi jos dva ispita (malo da se pohvalim:wink:) i imam samo jedan savet: ne slusajte nikoga! svi sve znaju a nista nije tacno!
verujte samo u ono sto cujete i saznate same!

Pokusavam da ne verujem bas mnogo drugima,ali ja sam brucos,i sve mi ovo ponekada delije strasno:( Bas me je danas jedna devojka posle neurologije ohrabrila time sto mi je rekla da joj je cimerka na oligo smeru i da jos nije dala ispit iz neurologije,mada je ona sada druga godina......Ali kada ti svi nesto pricaju i sam se zbunis i ne znas u sta da verujes:S

To je cisto lupetanje...ne slusaj takve price...ta devojka verovatno nije ni ucila neurologiju dovoljno,zato je nije dala.Predmet je dosta komplikovan i tezak,i treba dosta truda i volje da ulozis kako bi savladala svo gradivo...samo polako i bez straha i polozices-nemoj da brines bez razloga!Tebe i mene ceka ista muka ove godine...hehehe...al prezivecemo!a danas nisam isla na neurologiju,mnogo bre smara ona Veronika-al vidi se da je fina

Nisam jos uvek kupila nikakvu literaturu,sacekacu jos malo pa cu videti sta mi treba.Prosle godine sam kupila brdo knjiga koje nisam ni koristila,pa zbog toga:)Jooooj meni je bas tesko da pohvatam i ukapiram sve one delove mozga....kada bi bar profesorka predavala malo zanimljivije:DJeste li imali neki kolokvijum ove godine?

Back