Da li neko sa FASPER-a uopste koristi net?!?

E, ako budes imala srece daces anatomiju lagano... Idi na predavanja, zna da pusti spisak na zadnjem predavanju, radi sem. Kod njega ne vazi ono pravilo : "ako naucis polozices sigurno"! :)

to sam vec cula,sad je poceo Ninkovic da bleji s njim na predavanju pa je on jednom upisivao, a drugi put je upisivao Toma kada je kasnio h vremena i skoro svi otisli sem 2 osobe,pa je njih upisao..inace ne dolazi na poslednja predavanja ove godine :D a nadam se da cu proci :)

Једно питање за старије: Ако ја нпр. полажем пријемни у 12 сати,а мој друг у 9,зар не може он просто мени да јави која су му била питања? Та питања ће онда бити и мени,јер је пријемни исти за све. Грешим ли?

Једно питање за старије: Ако ја нпр. полажем пријемни у 12 сати,а мој друг у 9,зар не може он просто мени да јави која су му била питања? Та питања ће онда бити и мени,јер је пријемни исти за све. Грешим ли?

mislim da se polagalo 10, 12 i 2,ali nisam sigurna, uglavnom tako je napravljeno da ne moze da stigne pitanja da ti kaze grupa koja je odmah pre tebe,moze samo ova grupa od 2 da cuje pitanja od ove u 10 ...i to nece niko da ti kaze konkretno nego mozda samo koje su bile oblasti uglavnom,zbog konkurencije,jedino ako bas imas druga koji je u tom terminu..ali onda nemojte da se prijavljujete isti dan posto tako dobijate brojeve i tako rasporedjuju,neka me neko ispravi ako sam nesto pogresno rekla posto sam pomalo zaboravila kako je taj deo isao :)

Невиђена глупост,онда су ови што имају од 2 у огромној предности :confused: Ма ја то не бих радио,али сам сигуран да нисам једини коме је то пало на памет...

naravno,i nama je padalo na pamet ali nista od toga,mada moze da se prepise na samom prijemnom..ali nz koliko je to pametno,u svakom slucaju treba da se naviknes vec sad na nepravdu na faxu,nije to nista cudno :)

Heheheh mozda vama nisu bili ali pre dve godine kad sam ja polagao stajali su i smarali i gledali ;)

nisu nam bili prosle godine,a i dzaba im tu obezbedjenje kad su kapaciteti fakulteta mali i moze da se prepisuje ma kakav nadzor da stave,samo od tebe zavisi,a i ne mogu da uticu na onu prvu grupu da li ce nesto reci 3, na pravnom recimo nemaju isti test zato sto ne polazu u isto vreme, ja mislim :)

Zanima me, ako neko od starijih sa prevencije moze da odgovori, da li profesor Zoran Ilic kada kaze da oni koji su bili redovni na predavanjima i pisali mu porukice, mogu da spreme tipa jednu lekciju i o njoj razgovaramo, da li tako i bude... ili jel inace bilo nekih problema s njim, posto su nam juce poslali materijal a u ponedeljak bi trebalo da imamo taj ispit u pred roku.? Hvala :)

Back