fefa
Zainteresovan član
- Poruka
- 108
Imam sad...prevencijadrzim ti fige,ja cu da je prijavim za jun pa kako bude
a korektivni pedagoski rad nisi imao jel tako?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam sad...prevencijadrzim ti fige,ja cu da je prijavim za jun pa kako bude
a korektivni pedagoski rad nisi imao jel tako?
nista nije ni rekao o predmetu konkretno samo o svojim postignucima,zato i pitamImam sad...Ali ne idem na predavanja, tako da nisam u toku!
![]()
E, ako budes imala srece daces anatomiju lagano... Idi na predavanja, zna da pusti spisak na zadnjem predavanju, radi sem. Kod njega ne vazi ono pravilo : "ako naucis polozices sigurno"!![]()
Drzim ti fige!!!to sam vec cula,sad je poceo Ninkovic da bleji s njim na predavanju pa je on jednom upisivao, a drugi put je upisivao Toma kada je kasnio h vremena i skoro svi otisli sem 2 osobe,pa je njih upisao..inace ne dolazi na poslednja predavanja ove godinea nadam se da cu proci
![]()
Drzim ti fige!!!![]()
Anatomiju ces pre dati na srecu nego na znanje!!!![]()
DA!ljudiii, koliko sam ja skapirala na fasperu se za prijemni polazu sva tri predmeta i sociologija i psihologija i bilogija?![]()
Једно питање за старије: Ако ја нпр. полажем пријемни у 12 сати,а мој друг у 9,зар не може он просто мени да јави која су му била питања? Та питања ће онда бити и мени,јер је пријемни исти за све. Грешим ли?
Невиђена глупост,онда су ови што имају од 2 у огромној предностиМа ја то не бих радио,али сам сигуран да нисам једини коме је то пало на памет...
Opusti se,niko ne moze da zapamti 60 pitanja svi su pod tremom najvise sto mozes da izvuces od grupe koja je bila pre tebe je 2-3 pitanja a i to ako imas srece da te obezbedjenje ne gleda posto bleje na vratima fax-a i nema price kad se menjaju grupe...nema tu prednosti...
Heheheh mozda vama nisu bili ali pre dve godine kad sam ja polagao stajali su i smarali i gledalihahahah ja to obezbedjenje nisam videla XD
Heheheh mozda vama nisu bili ali pre dve godine kad sam ja polagao stajali su i smarali i gledali![]()