Ko si bre ti uopste??
Ae ovako, da budem kratak dete moje slatko sto koristi velika slova da bi naglasila nesto(ako imas neku poentu onda cini mi se ne treba da palis caps lock na svaku petu rec..

).
Znaci ja mogu da budem cetvrta, al prosto sam kasnije saznao za forum pa se uclanio.. Nije palo na pamet, am?(opasno inteligentna..

). Osim toga ti ne mozes nista da zakljucis o meni na kont 3,4 posta koja si procitala, nego bice da si genije koji rastura psihologiju(opasna je ta kod Trebjesanina za pocetnike..

) pa si me do jaja procitala.. Osim ako se ne znamo licno sto je jako moguce, ipak zenska sujeta je opasna stvar.. Eeee bre, mi se nikad nismo videli a ti vec imas takav ostar napad ko da me znas, mozes samo pogadjas do prekosutra.. Moras priznati cudnooo..

I mrznja je emocija, a ja prema tebi indiferentan..

A da ne gledas ti u neki pasulj koleginice?

Aaaa ne, ne, nego mala sa svojih enormnih 7 poruka oce da dobije na kont mene respekt drugih koleginica.. Zastitnica prvacica sirom faxa(pravi si vitez koja

).. Hahahaaa.
Da neces da odgovaras na post je savrseno logicno s obzirom da je tako najlakse i cak ako nisi upravu ti se samo iskljucis i kao upravu si, a u sustini samo si se distancirala i obezbedila od moguceg poraza u buducnosti..Jedino upravu si, dizelas sam i teeezak kompleksas i sad cu komplekse da lecim na tebi (da mozes se hvalis kako si bitna

), jer boze moj demokratija u zemlji(bar dok me ne banuju..

).. Ti mene mala ne znaaas.. Primetices da ja tebe nesto i ne analiziram, prvo jer realno ne mogu te znam(a i iskreno me bas i ne zanima kakva si..

)
Ali za ovo- “a sada-DOVIĐENJA,ŽURIM” plakao sam od smeha!!!

Tacno se vidi da si neka klinkica koja je pokusala da ostavi neki utisak na forumu.. Gde bre zuris na -5, sedi kuci, uzivaj.. Hahahaaa, do jaja.. E a zamisli ako si tako burno reagovala na lika koga i ne znas nego samo preko foruma(cak se tebi nisam ni obracao kolko se secam..

) kolko se ti nerviras. Dosadan? Mojne citas moje postove.. Nego mi napisala sastav, a kao ne vredi raspravljati.. Eheheee...Nemoj se nerviras toliko, dobices infarkt..

E jesi stigla na vreme??