Da li neko sa FASPER-a uopste koristi net?!?

eto, prva dva ispita gotova... Moze li neko da pomogne koleginici kako da uci sociologiju kod Mirka (na prevenciji sam), i na koji nacin da nabavim tih famoznih 150 pitanja.. jer ne mogu da nadjem drugi spisak nigde (samo onaj od 85 pitanja)... Mirko je rekao da ce mozda nas ispit biti usmeeen :-O

A cekaj...ako si na prevenciji onda ti je dvosemestralni, sta ce tebi sad socio :)))? Nisi valjda vec pocela s ucenjem mog omiiiiiiiljenog predmeta...hahahah

A cekaj...ako si na prevenciji onda ti je dvosemestralni, sta ce tebi sad socio :)))? Nisi valjda vec pocela s ucenjem mog omiiiiiiiljenog predmeta...hahahah

MA GDE BRE... nego treba da imamo kolokvijum iz soc. sada.. ali nije rekao da je gradivo parcijalno, tj nije nam jos rekao ni kad ce tacno biti.. al sad kad nam se zgura sve sa metodologijom i engleskim, bice lepo .... hehe .. za pocetak da se dobro raspitaam :mrgreen:

Poslednja izmena:
E *******...Ne znam sta da ti kazem..:) Pa sta si uradila?
Sta te pitala..tj. je l' smarala?

pa,seka ne bi bila seka,kad nesto ne bi izvoljevala (citaj: izmišljala gluposti!) ! iz prevencije me pitala podelu soc. devijacija po onoj dvojici,a iz logo afaziju&vrste afazije,i tu je onda počela da me mrcvari VRSTAMA&NASTAJANJEM MOŽDANIH POVREDA?! bajno. dobila sam 8... mislim... gluposti-ja sam na prevenciji,a detaljišem joj govorne poremećaje...:confused:
kako si ti prošla???

Koja to "sva ona grmatika" ?:D nisam bila na predavanjima tako da ne znam sta ste radili...

Pa.. ona je isla vreme po vreme( ni ja nisam bas bila "redovna" na predavanjima) ali znam da je presla sva vremena.. i da su radili silne neke vezbe... o0...:roll: ...
A sto se tice metodologije, ja mislim da u skriptarnici imaju pitanja sa sve odgovorima.. mada po njegovim recima bice "tipa" ono sto je dao za spremanje, mada je ranijih godina bilo isto kao sto da da se sprema.. to sam ja cula ...:think:

Back