Da li neko sa FASPER-a uopste koristi net?!?

Pa ako ste napisali namerno, menjajte vokabular pod hitno, to vam je moj najiskreniji savet.. Ne mozete vi davati negativne primere i ocekivati pozitivne rezultate.. Ipak mladi ste, naucicete.
Sad naravno vi ste iz Zemuna pa skace ego i postoji potreba sa vase strane da to samo i spomenete, a da ne pricam o navodjenju tih razlicitih ekcesa koji su vam se desili sto vas ne cini nista drugacijim od dece koju ste naveli da to cine po ulici(pricaju), samo ste vi iskoristili vasu anonimnost i forum..
Da vam ustedim vreme.. Zemun nije nista gori od ostalih krajeva, a vasi susreti sa alkoholom i drogom kod maloletnika postoje u svakoj drzavi pa bih to okarakterisao kao losu srecu, ili preuvelicavanje. Dakle da se razumemo svaki kraj ima svoje “ludake”, dilere i navijace pa ne trpite nista vise od ostatka grada. A sto se tice autobusa iste osobine i ponasanja mozete sresti u bilo kom drugom autobusu, samo se drugim ne krecete(barem ne toliko cesto) pa ne znate.. Dakle manite se tih podela na krajeve, i koji je kraj “ludji” takve polemike smo ostavili nadam se jos u devedesetim pa na tako plitke diskusije ne treba ni trositi vreme..

Upravo to sam ja i rekla, ne da ja delim krajeve vec da oni sebe nazivaju " ludjim ili najludjim", a te devedesete se vracaju. sto se po ulicama i moze videti. Ono sto sam napisala, samo nisam stavila pod navodnike jer sam zaboravila a ne zato sto je to moj recnik, a smatrala sam da cete to shvatiti, jer da se JA poistovecujem sa njima(na neki nacin) pa zasto bi vreme trosila na ovom fakultetu?Zato sto mi je u cilju i glavi da se ovo iskoreni..jer zaista ne znam kuda vodi ovakvo ponasanje jos neformiranih devojaka i momaka.. Ne znam koliko ste putovali, ali koliko sam ja videla u drugim zemljama, ono sto se ovde desava ne desava se nigde, vec mladi vole da na primer ( samo primer navodim) odu u pozoriste, sto je ovde relativno retka pojava ( ali sada vi mozda kazete da ja to vidim kao retku pojavu, naprotiv ja poznajem mnoogo ljudi kojima je poprilicno obogacen recnik i koji jako cesto posecuju ovakva mesta... a i ja zaista volim da odem i opustim se uz neku lepu predstavu, i vidim velicinu u tome! To se odnosi i na sva druga mesta gde bi moglo nesto da se nauci.. ali neverovatno je to da je u gimnaziji u koju sam ja isla pola ljudi koji su jako prosti, i koji se veoma nedolicno ponasaju...Zaista ne znam da li je tako u svim gimnazijama ali posto sam ja u 2 gimn. isla (zbog dalijine premestala se iz jedne u drugu) videla sam znatne razlike ...
U prosloj poruci samo sam navela neke stvari koje vode ka tome da nam devojke budu jako niske a momci da zavrse sa svojim zivotima pre 30. godine...
Ja postujem vase misljenje kolega, ali zaista ne mislim da ste u pravu kada kazete da treba da menjam svoj vokabular jer znam da se izrazavam, a to sto sam navela neke njihove reci, i sto sam ispisala celu "BRATE" konverzaciju ne mislilm da ce delovati lose na buduce kolege(ili sadasnje) jer i oni su tu, cenim, jer ne zele da sve to postoji.. :D

Pa devedeste su vec tu na ulicama, i sta ti imas protiv njih? Zlatna bre era gde se uzin za benje kupovao na ulici, zaradjivao si tako sto si otimao a klinke su bile nikad lakse!!:worth::worth: A je li keve ti sta si ti to proputovala, Sloveniju s kevom, babam i mladjom sestrom?? Setala po ulici sa digitalcem i slikala znamenitosti do pola 6 pa u hotel..:mrgreen: Eeej bre to se posle 12 vidi sa drustvom i svuda gde smo bili isto se duvalo, smrkalo i bolo.. Samo jos kvalitetnije i vise! I sta gnjavis ljude s tom glumom i pozoristima, da kao znamo da ih posecujes?? I mene fazon treba kao zanima u koje si srednje isla zbog...?:eek: I sta bre iskorenis? Pa drzava i jeste kriminal, ona ti postavlja muriju koja kontrolise dilere i gde se sliva ta ogromna kolicina novca? E sad da nisi klinka koja kapira 3 stvari u zivotu( a jedna od njih je glupa lejdi gaga), mozda bi nesto i mogao da ti objasnim.. Ovako sine tesko..:cool:
E misim da sam bio u toj ekipi iz bloka na tvom 18om. Zurka je bila ocajna, ribe propast a muziku necu ni da komentarisem.. Jedino sto smo pili za dz, e da jbga sto sam ti povratio u tortu..
:mrgreen:

Pa devedeste su vec tu na ulicama, i sta ti imas protiv njih? Zlatna bre era gde se uzin za benje kupovao na ulici, zaradjivao si tako sto si otimao a klinke su bile nikad lakse!!:worth::worth: A je li keve ti sta si ti to proputovala, Sloveniju s kevom, babam i mladjom sestrom?? Setala po ulici sa digitalcem i slikala znamenitosti do pola 6 pa u hotel..:mrgreen: Eeej bre to se posle 12 vidi sa drustvom i svuda gde smo bili isto se duvalo, smrkalo i bolo.. Samo jos kvalitetnije i vise! I sta gnjavis ljude s tom glumom i pozoristima, da kao znamo da ih posecujes?? I mene fazon treba kao zanima u koje si srednje isla zbog...?:eek: I sta bre iskorenis? Pa drzava i jeste kriminal, ona ti postavlja muriju koja kontrolise dilere i gde se sliva ta ogromna kolicina novca? E sad da nisi klinka koja kapira 3 stvari u zivotu( a jedna od njih je glupa lejdi gaga), mozda bi nesto i mogao da ti objasnim.. Ovako sine tesko..:cool:
E misim da sam bio u toj ekipi iz bloka na tvom 18om. Zurka je bila ocajna, ribe propast a muziku necu ni da komentarisem.. Jedino sto smo pili za dz, e da jbga sto sam ti povratio u tortu..
:mrgreen:

Zasto sve vise mislim da spadas u iskompleksirane air-max-ovce koje si ti pominjao.a ne pricam o Sloveniji, pricam na primer o Becu gde naravno postoje nasi ljudi koji se ponasaju kao ovde ali postoje koji nisu u toj meri primitivni i koji znaju da zive na neki drugi nacin.ocigledno nam se misljenja ne poklapaju i zaista mislim da nema svrhe vise se raspravljati.
Verovatno te vredja moj stav o takvim momcima i devojkama,verovatno si se ti ponasao isto u njihovim godinama, a cini mi se da uopste ne postujes zenski rod i verovatno ti zato sto si takav prijaju samo ''lake ribe''.No kao sto rekoh cemu rasprava kada nam se misljenja uopste ne poklapaju, i necemo doci ni do kakvog odgovora, tako da, recicu ti samo, UZIVAJ :mrgreen:
Peace !

sta se desava ako ne odemo na upis ocene nego se profesorima naknadno obratimo? ja nisam otisla kod Mirka iz sociologije a kolega mi nije ostavio index za pedagogiju. msm, je li to problem ako ih nadjemo kad pocne drugi semestar?

Jeste koleginice, to je veliki problem! A da mozete tako da ih nadjete to bi svako radio, a neprofesionalnost i da ne pominjem..
Mirko ce vas upuca..:mafijas:

Jeste koleginice, to je veliki problem! A da mozete tako da ih nadjete to bi svako radio, a neprofesionalnost i da ne pominjem..
Mirko ce vas upuca..:mafijas:

to radim jer sam dva dana pre toga zavrsila u bolnici i isprepadala se pa mi upis nije bio ni na kraj pameti... nije neprofesionalnost, vec je prosto iskrslo.
da li moram da cekam sledeci rok da bi mi upisao, ako sto je negde slucaj ili mi nece dici frku?

Back