Da li neko sa FASPER-a uopste koristi net?!?

Dusice,poceo sam i ja ali isto kao da nisam....i ja sam poceo od psihologije posto je nisam imao u sk.Planiram da upisem Logopediju...ti?A,i bas ima dosta da se uci...narocito biologija!!!:((((

ovako uci se psihologija za drugi razred srednje ili gimnazije, izbacuje se se deo kad se govori o mozgu itd itd ima jedno 10 ak strana
iz sociologije se uci samo 1,3 i 5 oblast narocito obratiti paznju na religije...iz pete oblasti
iz biologije ne znam nisam je ucila ali sam zato razvalila psiho i socio i mogla sam na budzet na bilo kom smeru
:-)))))) toliko ja znam....ako sam nekom pomogla
:-)

Psihologija:
Zna li neko da li ce biti pitanja tipa da navodimo neke od primera iz psihologije (mislim na uokvirene primere u knjizi, koji su u sustini laki, ali ima ih bas podosta, a zanimljivi su, ali mi nekako ne lice da ce doci na ispitu :/ ) :-) ... Cula sam da ce biti dosta pitanja, pa ne znam koliko bi to moglo u detalje da ide...

i jos nesto, neko malo pre navede da je Seka ok na ispitu, ta vest me raduje, ali , PITANJE ZA STARIJE :) : Hocemo li mi dobiti po pitanje iz svake oblasti ili kako? Cisto da znam proceduru od prilike, prvi je usmeni ispit, pa da se raspitam malo :mrgreen:

Pol muski a pises "w".. Odlicno moj isfeminizirani druze sto pise kao klinka 92god, ima super da prodjes na ovom faksu. Ja bi te odma u muriju stavio..

Kolega bas ste ostri, duplo "W" je mnogo bezopasnije nego maloletnici sa dva grama mozga( i dva grama droge u dzepu) kojima je recnik sveden na svega nekoliko ulicnih reci tipa : matori, brate, ble'a, s'a e bilo. A evo upravo danas dok sam bezbrizno isla na cas voznje, jedan mali krim u najavi sa air maxom, tresom hvala bogu suskavom prica svom "burazeru" kako je brate mog'o brate da prebije onog malog brate jer ga mnogo mali mrko gleda umesto da ga bre ispostuje.. :mrgreen:

Kolega bas ste ostri, duplo "W" je mnogo bezopasnije nego maloletnici sa dva grama mozga( i dva grama droge u dzepu) kojima je recnik sveden na svega nekoliko ulicnih reci tipa : matori, brate, ble'a, s'a e bilo. A evo upravo danas dok sam bezbrizno isla na cas voznje, jedan mali krim u najavi sa air maxom, tresom hvala bogu suskavom prica svom "burazeru" kako je brate mog'o brate da prebije onog malog brate jer ga mnogo mali mrko gleda umesto da ga bre ispostuje.. :mrgreen:

ahahahahahahahahahaaaaaaaaa! :zcepanje: dijagnoza: ZEMUNAC!!! /cast izuzecima! ;)/
hajde,stvarno,neka nam neko stariji kaze kako izgleda to propitivanje kod seke??? ne znam,ali imam osecaj da je zena tezak NAMCOR:think: ...

Svaka cast!!:ok:

Ostar da, ali to je sve zarad ove danasnje omladine.. Izuzetno vam je neadekvatna analogija mlada koleginice jer primenjujete klasicne stereotipije i etiketiranje.. Da pojednostavimo to bi bilo isto kao kad bih ja navodio devojke ispod 18 koje izlaze polugole, po razlicitim klubovima i koriste apsolutno iste slengove.. Cak je "w" isto za devojcice isto kao gore navedeni primeri za decacice.. No svi smo prosli tu fazu odrastanja, ja samo buduceg kolegu pokusavam da edukujem, u poznoj fazi adolescencije. U najavi? Tresom? Izgleda da ni vi koleginice niste nista bolji sa izrazavanjem..
Inace znam te sa patikama "air max", to su teski kompleksasi koje treba zaobilaziti u sirokom krugu kad ih sretnete na ulici..

Zna li neko da li ce biti pitanja tipa da navodimo neke od primera iz psihologije (mislim na uokvirene primere u knjizi, koji su u sustini laki, ali ima ih bas podosta, a zanimljivi su, ali mi nekako ne lice da ce doci na ispitu :/ ) :-) ... Cula sam da ce biti dosta pitanja, pa ne znam koliko bi to moglo u detalje da ide...

Nece biti pitanja da navodite primere ali mogu da budu pitanja u vezi primera tako da procitaj ih:) Ide prilicno u detalje.

Hocemo li mi dobiti po pitanje iz svake oblasti ili kako? Cisto da znam proceduru od prilike, prvi je usmeni ispit, pa da se raspitam malo

Ako bude kao kod nas-da:)

Ostar da, ali to je sve zarad ove danasnje omladine.. Izuzetno vam je neadekvatna analogija mlada koleginice jer primenjujete klasicne stereotipije i etiketiranje.. Da pojednostavimo to bi bilo isto kao kad bih ja navodio devojke ispod 18 koje izlaze polugole, po razlicitim klubovima i koriste apsolutno iste slengove.. Cak je "w" isto za devojcice isto kao gore navedeni primeri za decacice.. No svi smo prosli tu fazu odrastanja, ja samo buduceg kolegu pokusavam da edukujem, u poznoj fazi adolescencije. U najavi? Tresom? Izgleda da ni vi koleginice niste nista bolji sa izrazavanjem..
Inace znam te sa patikama "air max", to su teski kompleksasi koje treba zaobilaziti u sirokom krugu kad ih sretnete na ulici..

Jel smem da pitam koje si ti godiste? A cini mi se da si Gidensa razbio... Mozda na engleskom??:zcepanje:

Haha haha kolega, ja namerno napisah u najavi i tresom ;) ceo zivot se sa takvima susrecem i sa maloletnicima sa organizmom punim alkohola, droge, a dzepovima punim nozeva, za sada samo u prolazu...... Verujte mi pravila sam 2 dogadjaja(meni jaaako vazna), na jednom dosli su momci sa novog beograda, necu da imenujem mesto tacno odakle su, jer ne zelim da se neko ko je potpuno miran i nije ova vrsta ljudi uvredi, ali ti momci se znaju kao "mnogo ludi" (da ne pomislite ponovo da se ovako izrazavam), u svakom slucaju,sustina i poenta ove price je u tome da su mi napravili veliki nered, jer nisu bili pozvani, a culi su da se nesto pravi (e, to je bio moj 18.rodj) ovog leta pravila sam jedan dogadjaj za odabrane ljude, sa posebnom vrstom muzike, gde zaista nije bilo mesta za ovakve osobe, da bi 4 momka dosli i zeleli da udju, jer su , eto videli da tu ima ljudi,i pitali " jeli bre ima li tu riba" , a sledeca recenica je bila " kakvo je ovo s*anje od muzike daj pustite" ... a onda je otpoceo nesto nalik na turski melos.. to je razlog mog prekomerenog primecivanja takvih stvari.... i zaista mi je dosta ovakvih klinaca, kao i devojaka koje misle da su odlicne i devojke na nekom nivou,koji ne znam sta im predstavlja tacno, a ne shvataju da devojka nije potpuna ako ima samo kilo pudera i nadogradnju do kolena,oblaci se kao da je krenula na plazu(kao sto rekoste... previse se ovo srece pa se primecuje),ali tu su i one devojke koje izazivaju tuce i ucestvuju u njima... ne znam da li znate ovakve primerke, ali ja ih znam nekoliko , no dobro ... ovo je samo jedan tip delinkvencije... mada se slazem i sa vama.. Ja sam iz zemuna pa je normalno da cujem ovakve stvari po gradsikm autobusima,cak i svakodnevno, jer trasa novi beograd zemun je trasa gde svaki dan mozes pohapsiti pola autobusa :D, ali hocu da kazem da je toga PREVISE... i da me je ponekad zaista sramota sa kakvim ljudima delim vazduh!!! :)

I verujte mi ne izrazavam se tako:).. gadi mi se njihov nacin izrazavanja ( jedan od razloga je verovatno jer sam ceo zivot provela na pozornici, tacnije isla na glumu, pa sam i umesto "cetri" morala uvek da govorim "cetiri" i umesto "aha" "da, naravno", ili "jeste" :D tako da mi je ovakvo izrazavanje samo velika sramota, i takve osobe smatram dnom naseg naroda... ali eto kao sto rekoste, svi smo mi prosli neki slican period.. ali ipak sada je to mnogo gore.. na zalost.

Poslednja izmena:
Pa ako ste napisali namerno, menjajte vokabular pod hitno, to vam je moj najiskreniji savet.. Ne mozete vi davati negativne primere i ocekivati pozitivne rezultate.. Ipak mladi ste, naucicete.
Sad naravno vi ste iz Zemuna pa skace ego i postoji potreba sa vase strane da to samo i spomenete, a da ne pricam o navodjenju tih razlicitih ekcesa koji su vam se desili sto vas ne cini nista drugacijim od dece koju ste naveli da to cine po ulici(pricaju), samo ste vi iskoristili vasu anonimnost i forum..
Da vam ustedim vreme.. Zemun nije nista gori od ostalih krajeva, a vasi susreti sa alkoholom i drogom kod maloletnika postoje u svakoj drzavi pa bih to okarakterisao kao losu srecu, ili preuvelicavanje. Dakle da se razumemo svaki kraj ima svoje “ludake”, dilere i navijace pa ne trpite nista vise od ostatka grada. A sto se tice autobusa iste osobine i ponasanja mozete sresti u bilo kom drugom autobusu, samo se drugim ne krecete(barem ne toliko cesto) pa ne znate.. Dakle manite se tih podela na krajeve, i koji je kraj “ludji” takve polemike smo ostavili nadam se jos u devedesetim pa na tako plitke diskusije ne treba ni trositi vreme..

Back