_Look_Of_Expectancy_
Domaćin
- Poruka
- 4.413
jel ce biti nekih priprema za fax?
E vidis tu ideju da izozis u studentskoj sluzbi. Odlicna ideja da se buducim studentima izmuze jos malo para

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel ce biti nekih priprema za fax?
E vidis tu ideju da izozis u studentskoj sluzbi. Odlicna ideja da se buducim studentima izmuze jos malo para![]()
Dusice,poceo sam i ja ali isto kao da nisam....i ja sam poceo od psihologije posto je nisam imao u sk.Planiram da upisem Logopediju...ti?A,i bas ima dosta da se uci...narocito biologija!!!(((
zasto i da ne damo jos koji dinar kad i owako dajemo!!!!
Ja imam sociologiju za 4.razred gimnazije...a nemam za 3.razred!!!(
Dusice,poceo sam i ja ali isto kao da nisam....i ja sam poceo od psihologije posto je nisam imao u sk.Planiram da upisem Logopediju...ti?A,i bas ima dosta da se uci...narocito biologija!!!(((
Jao greska,mislila sam na 4 godinu.gimnazije...izvini![]()
Neces ovako pricati kad se upises
Pripreme su potpuno nepotrebne, razumem pripreme za matematiku,fiziku, al ovo je sve sto mozes i sama da naucis, procitas, zapamtis... Cemu pripreme?
Ma,znam...to su swe predmeti koji mogu da se nabubaju...a,meni je jos lakse zato sto sam na weterini i biologiju ucim swakog dana zadnje 4 god.!
onda neces imati problema-biologija je ipak najzeznutija,a soc i psiha su cisto memorisanje gradiva...)) srecno!
Ma,znam...to su swe predmeti koji mogu da se nabubaju...a,meni je jos lakse zato sto sam na weterini i biologiju ucim swakog dana zadnje 4 god.!
jel zna neko kada ce seka da upise poene sa drugog kolokvijuma???
Pol muski a pises "w".. Odlicno moj isfeminizirani druze sto pise kao klinka 92god, ima super da prodjes na ovom faksu. Ja bi te odma u muriju stavio..
Kolega bas ste ostri, duplo "W" je mnogo bezopasnije nego maloletnici sa dva grama mozga( i dva grama droge u dzepu) kojima je recnik sveden na svega nekoliko ulicnih reci tipa : matori, brate, ble'a, s'a e bilo. A evo upravo danas dok sam bezbrizno isla na cas voznje, jedan mali krim u najavi sa air maxom, tresom hvala bogu suskavom prica svom "burazeru" kako je brate mog'o brate da prebije onog malog brate jer ga mnogo mali mrko gleda umesto da ga bre ispostuje..![]()
Kolega bas ste ostri, duplo "W" je mnogo bezopasnije nego maloletnici sa dva grama mozga( i dva grama droge u dzepu) kojima je recnik sveden na svega nekoliko ulicnih reci tipa : matori, brate, ble'a, s'a e bilo. A evo upravo danas dok sam bezbrizno isla na cas voznje, jedan mali krim u najavi sa air maxom, tresom hvala bogu suskavom prica svom "burazeru" kako je brate mog'o brate da prebije onog malog brate jer ga mnogo mali mrko gleda umesto da ga bre ispostuje..![]()
Zna li neko da li ce biti pitanja tipa da navodimo neke od primera iz psihologije (mislim na uokvirene primere u knjizi, koji su u sustini laki, ali ima ih bas podosta, a zanimljivi su, ali mi nekako ne lice da ce doci na ispitu :/ ) :-) ... Cula sam da ce biti dosta pitanja, pa ne znam koliko bi to moglo u detalje da ide...
Hocemo li mi dobiti po pitanje iz svake oblasti ili kako? Cisto da znam proceduru od prilike, prvi je usmeni ispit, pa da se raspitam malo
Ostar da, ali to je sve zarad ove danasnje omladine.. Izuzetno vam je neadekvatna analogija mlada koleginice jer primenjujete klasicne stereotipije i etiketiranje.. Da pojednostavimo to bi bilo isto kao kad bih ja navodio devojke ispod 18 koje izlaze polugole, po razlicitim klubovima i koriste apsolutno iste slengove.. Cak je "w" isto za devojcice isto kao gore navedeni primeri za decacice.. No svi smo prosli tu fazu odrastanja, ja samo buduceg kolegu pokusavam da edukujem, u poznoj fazi adolescencije. U najavi? Tresom? Izgleda da ni vi koleginice niste nista bolji sa izrazavanjem..
Inace znam te sa patikama "air max", to su teski kompleksasi koje treba zaobilaziti u sirokom krugu kad ih sretnete na ulici..
Ostar da, ali to je sve zarad ove danasnje omladine.. Izuzetno vam je neadekvatna analogija mlada koleginice jer primenjujete klasicne stereotipije i etiketiranje.. Da pojednostavimo to bi bilo isto kao kad bih ja navodio devojke ispod 18 koje izlaze polugole, po razlicitim klubovima i koriste apsolutno iste slengove.. Cak je "w" isto za devojcice isto kao gore navedeni primeri za decacice.. No svi smo prosli tu fazu odrastanja, ja samo buduceg kolegu pokusavam da edukujem, u poznoj fazi adolescencije. U najavi? Tresom? Izgleda da ni vi koleginice niste nista bolji sa izrazavanjem..
Inace znam te sa patikama "air max", to su teski kompleksasi koje treba zaobilaziti u sirokom krugu kad ih sretnete na ulici..
Nece biti pitanja da navodite primere ali mogu da budu pitanja u vezi primera tako da procitaj ihIde prilicno u detalje.
Ako bude kao kod nas-da![]()
ahahahahahahahahahaaaaaaaaa!dijagnoza: ZEMUNAC!!! /cast izuzecima!
/
hajde,stvarno,neka nam neko stariji kaze kako izgleda to propitivanje kod seke??? ne znam,ali imam osecaj da je zena tezak NAMCOR...