Da li neko sa FASPER-a uopste koristi net?!?

to niko nezna ni sta treba ni sta je potrebno, par puta je pustao papir kada je posecenost njegovim predavanjima bila mala pa mozda od toga zavisi ali nisam siguran...a seminarski je potreban valjda radi nekih bodova a ne zbog samog ispita ali tacna informacija moze se dobiti jedino od asistentkinje, jer i sam prof mi se cini da nezna....

Evo ja cu da vam kazem:seminarski iz genetike je obavezan zbog bodova za ispit,svaka grupa treba da ga izlaze pred svima,prof ce da odredi dan kada ce to da bude.U sustini,i ako ti seminarski ne valja,on ce da vam da bodove.Recimo nas seminarski prosle godine nije imao veze s vezom,ali nam je dao maksimum bodova zato sto smo dobra deca:D.Vazno je samo da ga predate.
Sto se tice dolazaka,tu je jako rigorozan.Prosle god.nije dao da izadju na ispit u junu onima koji nisu dolazili na predavanja i koji su mali vise od 4 minusa.
Na kraju sabere bodove sa seminarskog,oba kolokvijuma,dolaske i zavrsni ispit i upise konacnu ocenu u index.

Da li neko zna da li se moze drugi kolokvijum iz razvojne polagati 7.6.ali samo taj deo, posto sam prvi polozila, a drugi ne verujem da cu izaci...
Sad sam cula da moraju oba dela da se polazu, :eek: a ne pada mi na pamet da ponovo ucim prvi deo

Da te pitam neshto koji si ti smer? Meni nije jasno za taj kolokvijum iz razvojne, sa mog smera niko nije izasho ali i niko nezna da li smo imali? Jel mozda znash za koji smer je to kolokvijum...ili s kim ste imali prvi, tj s koji smer

ne znam kako je sada,ali ja kada sam bila I god.(prosle godine:D)nisam izasla ni na jedan kolokvijum iz razvojne,nego sam u septembru polagala oba zajedno(to je bio pismeni deo ispita)i kada sam to polozila onda sam izasla na usmeni.Ne znam da li je ove god.profesorka promenila sistem.Ja vam savetujem da na razvojnu izadjete sto pre mozete,jer profesorka,kako odmicu rokovi,daje sve teza pitanja i sve vise studenata obara:(

Da te pitam neshto koji si ti smer? Meni nije jasno za taj kolokvijum iz razvojne, sa mog smera niko nije izasho ali i niko nezna da li smo imali? Jel mozda znash za koji smer je to kolokvijum...ili s kim ste imali prvi, tj s koji smer

logo. Kolokvijum ce biti sad u ponedeljak tj.2.juna, na njega imaju pravo da izadju oni koji su polozili prvi kolokvijum,a ko ne polozi taj drugi, moze 7.juna da izadje na pismeni deo ispita i da polaze samo taj drugi deo. Tako sam ja danas cula od drugarice-posto je ona danas bila na predavanju.

Back