Pozdrav ljudi,
drago mi je da postoji ovakva tema.
Imam par pitanja za sve vas:
prvo za Milana_NS jer mi je najblizi po mestu stanovanja:
u kojoj skoli vezbas u Novom Sadu, gde se nalazi i koliko se placa mesecno?
Irig je malo mesto i ne postoji plesna skola. Ruma mi je blize nego NS i raspitivala sam se tamo ali nista.
Ostaje jedino NS ali samo putovanje mnogo kosta i trenutno nisam u situaciji da to sebi priustim ali mozda jednog dana

Takodje, treninzi su obicno u kasnim vecernjim satima, pa mi ne stima zbog prevoza.

Svidja mi se to sto kazes da ucite vise plesova jer ne bih mogla da se odlucim za jedno dok ne probam.
Sada pitanja za sve vas:
kako stoje stvari sa opremom tj. kostimima i ostalim potrebnim rekvizitama isl. ?
Da li te stvari obezbedjuju klubovi ili sami finansirate? Naravno, tu mislim na takmicenja i nastupe. I koliko cesto skole praktikuju nastupe i tako to? Od cega zavisi?
Da li od plesa moze da se zivi ili bar zaradi koja kinta

a da nisi striptizeta?
Znam da mozes da otvoris svoju skolu, jednom...

ali mislim na neke nastupe i tako to, je l` se to naplati ili placas da te puste da nastupas?

Nemojte mi zameriti, mozda vam moja pitanja deluju blesavo i glupo ali ja se u te stvari uopste ne razumem, a oduvek su me zanimale jer obozavam da plesem, a posto sam iz malog mesta, nikada nisam imala priliku da vezbam u nekom klubu.
Jos pitanja...
Da li samo muskarci sa viskom zenskih hormona umeju dobro da plesu (mislim, pokusavaju i ovi Pravi ali ne znam kako im ide)?
Da li u plesnim skolama ima normalnih ljudi ili su svi neki frikovi i fanatici, zaludjenici, nesretnici i ostali iscaseni mozgovi?
Ne pitam ovo jer trazim decka u plesnoj skoli vec zato sto mi je tesko da funkcionisem sa takvim ljudima. I ne mislim da sam ja normalna, a oni ludi, samo smo drugaciji, puno, i ne znam da se ponasam medju njima, a i ne prija mi.
Ustvari, deo ovog pitanja ste vec odgovorili, a i nista ne vredi dok se sama ne uverim jer svako drugacije vidi i za neke sam i ja sigurno luda ili se vec nekako ne uklapamo ali dobro.
Kalista,
tvoj odgovor me je i naveo da se ukljucim.
Vec sam mislila da sam sigurno sasava kad u meni mogu da postoje dva tako razlicita interesovanja ali eto i ti kazes da si godinama trenirao borilacke vestine.
Ja treniram Wing Chun Kung Fu i obozavam ga.
Ali ples sam volela oduvek, jos kao klinka, a nisam imala prilike da vezbam (osim po diskotekama

)
Cek...

...sad se setih, pa i Bruce Lee je pored WChuna vezbao Cha Cha Cha!
E, ako je on mogao, mozemo i mi!
Izvinjavam se ako sam vas ugnjavila ali tema vam je odlicna, pa sam se malo raskokodakala, sorry!

svima!