Eh, pokusala bih u plesnim naravno, samo mi fali malo para, nisu ispod 50 eura, a trenutno ih nemam za tako nesto ali ima vremena skupicu valjda
Ti onda bas imas nezgodna stopala ***, ali dok je nama obucara nema jeda!
Naravno, ni ja ne igram u haljinama

nego isto tako neke pantalonice, majica i cipelice, udobno pre svega, a izgleda malo lepse nego u trenerci ali o nekoj vecoj eleganciji ni ne pomisljam jer bih bila smesna, to mozda tamo za dve, tri, pet godina kada budem stvarno naucila da plesem, tada bih se tek usudila, a do tada ni u ludilu jer bih bila uzasno smesna
SUPER za bal

blago vama!!! Kod nas za sada nista zvanicno, mada su bas nakon proslog casa pricali o necemu slicnom, kao neko plesno vece na trgu ili tako negde, kao promocija plesa uopste, ne samo nase skole ali o tome se za sada samo prica, videcemo, a jaaako bih volela da bude!
Nasa plesna skola je tek nedavno osnovana tj. to je bila plesna skola "Bolero", pa su se valjda podelili ili sta vec, Bolero postoji vec dugo, a ja sam u ovoj novoj Neo Dance, pa je ta saradnja sa ostalim klubovima za sada slaba (bar kako se meni cini), a nadam se da ce vremenom postati bolja, pa da ce biti i vise takvih manifestacija.
Imas li ti sada nekog stalnog plesnog partnera ili se menjate na svakom casu?