Da li nas Facebook (i drustvene mreze) cine nesrecnim?

Da li ste se osecali manje vredno, nesrecno zbog poredjenja sa drugim ljudima na FB?

• Da

• Ne / ne poredim se

• Ne koristim drustvene mreze

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Poplava novih topika na Psihologiji - problem isti - Fejsbuk !

Očigledno,
iz diskoteke zvane Fejs
kao i iz svake dosad u istoriji
izlaze ljudi ranjeni !

Jedni su neprimećeni,
drugi su uvređeni,
treći su se iskompleksirali.

Ima ih koji su tamo shvatili da ih rulja nervira,
drugi da je sve na svetu bez veze,
a opet neki da im na devojku skaču pored poznatih i potpuno nepoznati tipovi - manijaci !

Šta im posavetovati ?

- Da promene diskoteku ?
- Da ne idu uopšte u diskoteku ?!
- Da budu kul u postojećoj diskoteci ?
- Da skoče na podijum i zaigraju svoju igru ?

Ja bih im preporučio da obavezno pogledaju film
"Groznica subotnje večeri".

Evo malo

ja bih im preporucila da deaktiviraju profil na 15-20 dana. vratiti se mogu kad zele, a bit ce im zanimljivo da ne postoje na fejsu- novi pogled (ili davno zaboravljeni pogled) na svijet. kad se vrate, sokirat ce ih spoznaja da je fejs tekao i bez njih. lajkovi se bacali, komentiralo se sve i svasta, dijelilo svasta, i sve to BEZ NJIH!! I onda ce shvatit svoju nebitnost i biti opusteniji i sretniji.

jel svi bili muski nalozi ili si ponekad bio i zena?

svi su bili na stranskim imenima i muski jer mi se posle tri dana skurci pa ga ugasim a onda mi se javi neko aj molim te da kenjamo malo na fejsu nemem cet i tako sam 14 puta otvarao i zatvarao...zao mi zbog nekih drugara iz sveta sto vise ne parlamo ali ne mogu... to je dno dna a pogotovo danas znajuci zasta se sve koristi pocev od kretena i idiota svakakvih vrsta pa sve do vlada i drzava u prevodu.... policija i drz. bezbednosti.

ranije te provocira neki idiot danas te provocira neki preobuceni pandur...bas kao ovde na krsti, ali ovde takve saljem ekspresno u pizdu materinu a tamo mi treba vreme da skontam sa kim pricam

Poslednja izmena:
svi su bili na stranskim imenima i muski jer mi se posle tri dana skurci pa ga ugasim a onda mi se javi neko aj molim te da kenjamo malo na fejsu nemem cet i tako sam 14 puta otvarao i zatvarao...zao mi zbog nekih drugara iz sveta sto vise ne parlamo ali ne mogu... to je dno dna a pogotovo danas znajuci zasta se sve koristi pocev od kretena i idiota svakakvih vrsta pa sve do vlada i drzava u prevodu.... policija i drz. bezbednosti.

ranije te provocira neki idiot danas te provocira neki preobuceni pandur...bas kao ovde na krsti, ali ovde takve saljem ekspresno u pizdu materinu a tamo mi treba vreme da skontam sa kim pricam

zamorili te muski likovi, to mu je. da si probao kao zensko to bi bio nezaboravan dozivljaj. naravno, kriterijumi i performanse strogo odredjeni. no politiks, no argjuments, samo udvaracina. a slusaj, ne verujem da bi ista lose bilo i da je muski lik ali opet sa odgovarajucim predispozicijama. tako se uci psihologija!
hajde bre, opusteno. ako nisi pedofil, drzavni neprijatelj ili nesto jos gore, fejs je proper plejs.

zamorili te muski likovi, to mu je. da si probao kao zensko to bi bio nezaboravan dozivljaj. naravno, kriterijumi i performanse strogo odredjeni. no politiks, no argjuments, samo udvaracina. a slusaj, ne verujem da bi ista lose bilo i da je muski lik ali opet sa odgovarajucim predispozicijama. tako se uci psihologija!
hajde bre, opusteno. ako nisi pedofil, drzavni neprijatelj ili nesto jos gore, fejs je proper plejs.

ne moze kod mene opusteno... moze samo tvrdo ili mentalno pa sta ti zapadne zavisno od polne i duhovne odrednice

- - - - - - - - - -

sta bi? ko mi opet blokiro ip pa moram ovako?

ybt....

dobices jastoga, ne krcmi taj baksuzluk na veliko.
mora da si neki opasan igrac pa ti udaraju blok. kako se izvlacis iz sankcija inace? jel si jaci od sudbine?

kazu da sam nenadyebiv u ovome :roll:

sudbina... mogu da ti nacrtam moju... svakim danom sam sve sam blizi velikoj svetlosti...bol je samo sekundarna posast na koju se vise ne osvrcem jer nisam narkoman

Back