Da li los covek moze biti....

Hungan moram da te nešta pitam. Ima li ono goranbeograd ikakve veze sa recimo popivoda. Pitam to zbog činjenice da si ono ''gorane'' stavio pod znake navoda.

A, ne. Popivodu znam lično. Ništa mu nije sveto, sprda se sa svime, ali u granicama nepovređivanja tuđih osećanja i stavova i nikad ne vređa.
Ovo je jedan lik koji se povremeno pojavljuje na forumima i pokušava da proda svoju "filosofiju" i "upućenost". Dobićeš link na drugi forum na pp.

A, ne. Popivodu znam lično. Ništa mu nije sveto, sprda se sa svime, ali u granicama nepovređivanja tuđih osećanja i stavova i nikad ne vređa.
Ovo je jedan lik koji se povremeno pojavljuje na forumima i pokušava da proda svoju "filosofiju" i "upućenost". Dobićeš link na drugi forum na pp.

Malopre sam ičšitao onaj ....forum...Sada mi je jasno ko je ko ...mislim...

Moze ..Bogu je sve moguce ..pa i to oprostiti dug (greh) bilo kome ako on to zeli :)

Setite se jako je Pavle progamjao i zatvarao prve hriscane ..pa mu je Isus oprostio i jos ga postavio za Apostola ..;-)

Znaci ako po Bozjoj proceni neka Gresna osoba sasluzuje oprostaj jer se iskreno kaje za ono sto je ucinio....pa ko smo mi da drugacije mislimo ??

Zar nisu svi duzni Njemu za gerhove ....a ne ljudima ;)))

Ali ne treba ici u krajnost ..na primer, Hitler tesko da ce dobiti neki oprostaj od Boga lol

Cuo sam, naravno.
Nego, nesto mi tu cudno. Netrulezne mosti - jel to nesto kao zombi? Mislim, mora biti delo necastivog.
Ne mora. Netruležne mošti su ti kao ona koža od slanine što ostane zaboravljena u frižideru, pa se vremenom potpuno osuši. To je delo mikroklime. (A ponekad i veštački izazvane mumifikacije).
A zombi je izmišljen lik. Teško da je đavolje delo jer je i đavo izmišljen lik. :D

Ništa?

Teofil Aleksandrijski?

:ceka:

Pa nemogu uvek bas da odgovorim moram da radim ,ja nemogu da branim SV Teofila ipak je on ucestvovao u nezakonitom svrgavanju SV Jovana Zlatoustog koga ja najvise cenim i postujem ,ali moram da napomenem jedno >jos kad su rimnjali upali u Aleksandriju izgoreo je veliki deo biblioteke ,cak je i sama Kleopatra naredila da se prestane sa odbranom i da se gasi .Julije Cezar besan je naredio i zbog toga su 7 nedelja grejali vodu u kupaonama za vojnike samo papirima iz Boblioteke .Cak je i Selim prvi isto spalio Biblioteku to sto tvrdis da je on uradio trebalo bi da se desi izmedju ova dva spaljivanja mozda, nekazem da nije jel neznam ali sumnjam .A sto se tice Kirila ako je to isti o kome pricamo Ciril pa ne znam sta moze da ti smeta u njegovom ponasanju ,on cak moze da ti bude idol ,posto se ponasao kako bi ti zeleo ,sam si reko da ti je milije da vratis istom merom ,onom ko te uvredi ,e to je i on radio sa Jevrejima .Na pokolj hriscana odgovorio je istom merom sto je za mene jezivo i strasno.Ipak to sto je uradio , ne zasluzuje da bude sveti .A to da li je bio los covek ne dokazuje .

Back