gost 133940
Elita
- Poruka
- 23.648
то што н умеш да разумеш се не лећи код оћног...
Banuj ga! Banuj ga!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
то што н умеш да разумеш се не лећи код оћног...

Hungan moram da te nešta pitam. Ima li ono goranbeograd ikakve veze sa recimo popivoda. Pitam to zbog činjenice da si ono ''gorane'' stavio pod znake navoda.
Sunce ti, ovaj tvrdi i da leči...mislim da je ovo slučaj za pravne organe ove države. I još neke organe.
A, ne. Popivodu znam lično. Ništa mu nije sveto, sprda se sa svime, ali u granicama nepovređivanja tuđih osećanja i stavova i nikad ne vređa.
Ovo je jedan lik koji se povremeno pojavljuje na forumima i pokušava da proda svoju "filosofiju" i "upućenost". Dobićeš link na drugi forum na pp.
I to beznadežne slučajeve. A možda mi to ne umemo da skapiramo jer je preko našeg nivoa da shvatimo moć jednog atestiranog duhovnog učitelja.
Još ne dobismo info o tome ko ga je atestirao...dal po ISO 2001 ili šta...

To je za nas taboo....![]()
...DOBAR VERNIK ?![]()
Banuj ga! Banuj ga!![]()
![]()
Jesi li se ovoga sam setio ili si odnekud prepisao?нова плоћа, нова плоћа

Jesi li se ovoga sam setio ili si odnekud prepisao?![]()
Jesi li se ovoga sam setio ili si odnekud prepisao?![]()
Ja mislim da mu je to javio neki glas sa višeg duhovnog nivoa...
нова плоћа нова плоћа

Nisi čuo za netruležne mošti?![]()
Ne mora. Netruležne mošti su ti kao ona koža od slanine što ostane zaboravljena u frižideru, pa se vremenom potpuno osuši. To je delo mikroklime. (A ponekad i veštački izazvane mumifikacije).Cuo sam, naravno.
Nego, nesto mi tu cudno. Netrulezne mosti - jel to nesto kao zombi? Mislim, mora biti delo necastivog.
Ništa?
Teofil Aleksandrijski?
![]()
Teško da je đavolje delo jer je i đavo izmišljen lik.![]()