Da li koristite vibrator

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kao tucamo se a ja drzim vibrator u rukavu i u jednom momentu sta?
Pruzi ruku
ona: sto?
pa samo pruzi ruku
aa mosha, ovde ima jos toga, a mozda i nema, if you know what I mean?
neee, nego lijepo posložiš sve što imaš po sobi :zkez: i onda sama krene da otkriva :zper: na vidljivo mjesto staviš one moderne za koje u prvo vrijeme nisi ni siguran to je, na manje vidljivo mjesto ostale :lol:

@mačka zagrebačka ti znas da te ja postujem i uvek uvazim tvoje misljenje
Ali kakve si ti meni sada savete dala?!
Da prvo okacim moderne esk igrack po sobi, pa onda polako da je navlacim na one vise kinki.
I sta ti mislis da ce da bude kada budem izvadio vibrator iz fijoke-sa zida ga skinuo- iz ormara ili ispod jastuka?

Jesi li ti svesna gde mi zivimo? Da li si ti svesna kakva slika muskarca se ovde gaji? Hoces batine da dobijem? I to od nje. Nema potrebe da zove brata, komsiju, tatu...

@mačka zagrebačka ti znas da te ja postujem i uvek uvazim tvoje misljenje
Ali kakve si ti meni sada savete dala?!
Da prvo okacim moderne esk igrack po sobi, pa onda polako da je navlacim na one vise kinki.
I sta ti mislis da ce da bude kada budem izvadio vibrator iz fijoke-sa zida ga skinuo- iz ormara ili ispod jastuka?

Jesi li ti svesna gde mi zivimo? Da li si ti svesna kakva slika muskarca se ovde gaji? Hoces batine da dobijem? I to od nje. Nema potrebe da zove brata, komsiju, tatu...

kako šta mislim, biti će mnogo zabavno :zper: čak štoviše, uvjerena sam da bi razvili kvalitetan i zabavan odnos :zkez:
mislim da od nje ne bi dobio batina, osim ako ih sam ne zatražiš kao dio neke kinky igre :manikir:

Back