- Poruka
- 6.915
slatka jeNemaš dušu..zašto ljuta paprika![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slatka jeNemaš dušu..zašto ljuta paprika![]()
zašto samo ona..može i on da se zasladi paprikom posle krastavcaslatka jeda se zasladi posle krastvca
![]()
pa to, za svaciji ukus po nestozašto samo ona..može i on da se zasladi paprikom posle krastavca![]()
Зна и каже боље пластиканер него неко други.Зна ли он за ту употребу?![]()
pa i korištenje vibratora je ozbiljna stvarЗна и каже боље пластиканер него неко други.Људи, не знам чему толика дискусија око обичног вибратора који је само помоћно средство понекад.
И какве везе има професија са тим? Ја рецимо делујем јако озбиљно на улици и бавим се озбиљним послом.
![]()
Hmm, da…pa i korištenje vibratora je ozbiljna stvar![]()
Na pravom si mestu, ovde ako ne nađeš nećeš naći nigde i nikad.Hmm, da…ali ozbiljnija je stvar naći živu zamenu dečku.
![]()
anal beads?Моја другарица ми каже да често тера мужа да је "трпа" гуменим "помагалом" зато што воли. Чак ми причала кад јој кева нашла у регалу међу вешом "играчку" питала је запрепашћено зашта ће јој то, а она јој хладно рекла "па ја и Зоки волимо да га користимо у кревету" !! Чак је купила и оне.....не знам како се то сад зове.....као пинг понг лоптице у једном низу.......нпр. 7-8 комада на ланчићу и каже да је осећај за њу невероватан. Има и две такве лоптице. Прича да се то стави у ЊУ и каже....да тако делује док ходаш улицом да доживљаваш оргазам на сваких петсто метара !![]()
Не знам како се то зове али те куглице стрпа у пиччку и онда лагано извлачи и каже кад кугла пређе преко улаза напоље тад јој је најлепше. А у серији пружа још бољи осећај.anal beads?
Моја другарица ми каже да често тера мужа да је "трпа" гуменим "помагалом" зато што воли. Чак ми причала кад јој кева нашла у регалу међу вешом "играчку" питала је запрепашћено зашта ће јој то, а она јој хладно рекла "па ја и Зоки волимо да га користимо у кревету" !! Чак је купила и оне.....не знам како се то сад зове.....као пинг понг лоптице у једном низу.......нпр. 7-8 комада на ланчићу и каже да је осећај за њу невероватан. Има и две такве лоптице. Прича да се то стави у ЊУ и каже....да тако делује док ходаш улицом да доживљаваш оргазам на сваких петсто метара !![]()
Могуће да сам ја погрешио. То је било још 2004. кад смо били у вези.mislim da se zabunila, s tom količinom kuglica orgazam je na svakih 50 metara![]()
ako pod redovnim pranjem zuba podrazumijevamo bar 2-3 puta dnevnoKoliko puta nedeljno se tretira kao redovno?
Pitam za drugaricu!![]()
Koristim za poliranje automobila, dobar je za ćoškove gde polir mašina ne može da zađeZnam da ce sada oni “najpametniji “ da pocnu,pitaš za sebe ili za drugaricu ,
jel tebi treba, nemaš prirodni pa ti treba veštacki i slicno
i da niko nece iskreno da kaže ali nema veze..pitanje ostaje
Da li koristite vibrator i ako koristite koji preporučujete ?
za to je bolja četkica za zubeKoristim za poliranje automobila, dobar je za ćoškove gde polir mašina ne može da zađe![]()
misliš da mu je auto maliza to je bolja četkica za zube![]()
ako pod redovnim pranjem zuba podrazumijevamo bar 2-3 puta dnevnopa preračunamo
ispadne minimalno 7 puta nedeljno po nekoj računici
![]()
mnogo je.ako pod redovnim pranjem zuba podrazumijevamo bar 2-3 puta dnevnopa preračunamo
ispadne minimalno 7 puta nedeljno po nekoj računici
![]()
mnogo je kad biju kaže stara narodnamnogo je.![]()