Elle
Elita
- Poruka
- 16.025
Pa čuj, kad je čovek lep sve mu lepo stojiNzm baš, zamisli nešto tipa ‘pa ovako zelena kosa ti baš dobro stoji’….

Tako da mogu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa čuj, kad je čovek lep sve mu lepo stojiNzm baš, zamisli nešto tipa ‘pa ovako zelena kosa ti baš dobro stoji’….
Nisam mislio na tu zelenu, nego kad neka dama npr. reši da se ofarba u platinastu plavušu, pa ispadne khm, khm.Pa čuj, kad je čovek lep sve mu lepo stoji
![]()
Tako da mogu
Pitanje u naslovu.
Navedite sta mozete oprostiti, sta ne.
Kako to?Лаж не постоји.
E pa to ne može da ispadne baš zeleno, može 50 nijansi sive al dobro, ne pitajte kako znamNisam mislio na tu zelenu, nego kad neka dama npr. reši da se ofarba u platinastu plavušu, pa ispadne khm, khm.![]()
Mogu oprostiti npr ako mi supruga kaže - spremiću sarme večeras a spremi buraniju a ne mogu oprostiti ako dodje sa posla tri sata kasnije i kaže bila sam u šopingu sa koleginicom a u stvari bila sa kolegom u njegovoj vikendici.Pitanje u naslovu.
Postoje neke stvari oko kojih ne treba lagati.da oprostila bih laž posebno ako i nije nešto važno u pitanju
Zapravo, često puta pokušavam zamisliti kako bi svijet izgledao kada bi svi govorili samo istinu i ono što stvarno misle... al bi bilo zabavno![]()
?Zna se kakvu vrstu laganja niko ne bi oprostio.
Tipa kaže da ide sa drugaricom na piće a ustvari otišla negde sa švalerom i tome slično.
Kako to?
slažem se da oko nekih stvari ne treba lagati ali jednako tako mislim da postoje i neke situacije u kojima i nije potrebno reći najiskrenije mišljenjePostoje neke stvari oko kojih ne treba lagati.
Danas nista nikome nije sveto.
zavisi ko me slaže ali uglavnom opraštam.Pitanje u naslovu.
Ja, vrlo cestoČasual eto laže a ne sastavlja , pa ko mu zamera .
Mora da postoji nesto sto ne bi oprostio?zavisi ko me slaže ali uglavnom opraštam.
ko je bez greha nek baci kamen
verovatno, hvala bogu nije do toga dolaziloMora da postoji nesto sto ne bi oprostio?
Meni se možeš poveriti ako će ti biti lakše .slažem se da oko nekih stvari ne treba lagati ali jednako tako mislim da postoje i neke situacije u kojima i nije potrebno reći najiskrenije mišljenje
Meni se možeš poveriti ako će ti biti lakše .![]()
Zamisli muskarca koji nikada ne laze u vezi pa ta zena bi ga ostavila za par dana a ako je nije lagao prilikom zavodjenja onda bi dobio klasicnu korpuPitanje u naslovu.