Edmund
Iskusan
- Poruka
- 6.002
Otkud znaš?Možda i jeste, ali se svakako nije mazio i komunicirao lol
Jel si prisustvovao njegovim intimnim odnosima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otkud znaš?Možda i jeste, ali se svakako nije mazio i komunicirao lol
A ti to iz prve ruke ili kakoMožda i jeste, ali se svakako nije mazio i komunicirao lol
My point exactlyOtkud znaš?
Jel si prisustvovao njegovim intimnim odnosima?
GMTAMy point exactly![]()
Eto, komunikacija obavljena, sad ju možeš i prasnutiGreat minds...
Apsolutno zavisi od toga ko mi je bila ta partnerka....volite da sa partnerkom/partnerom, ostanete u krevetu, pričate, skuvate kafu, zapalite cigaru ili otvorite po konzervu piva i razgovarate uz muziku?
Ili je stvar obavljena i svako ide na svoju stranu?
jes vala, ja cu veceras oko pola 2 ujutru trcati na posao, da stignem do pola 8Muškarci koji neredovno imaju seks mogu čak i piknikovati u krevetu
Ovi sto redovno imaju seks obično tuširanje i trče na pos’o
Ti si baš rešio da pogineš, onako, bez zrna baruta.Зашто жене не би могле да се бришу о завесу?
Ma nisi, samo si nesvesno preveo na srpski.U mom selu kažu za to... "hleb u rerni"
Šalim se malo
Sad sam izmislio ovo
Učim engleski
Ni na hleb više neću gledati istim očima al sam bar naučila (u normalnim okolnostima savršeno neupotrebljivu) advanced English frazu
E živote forume Krstarice
Ako to uradiš poludi naćistoPa valjda ga ne brišeš o zavesu??
Ta bi se verovatno ukrutila od...
zamisli da spavas sa muskarcem koji ima zavese u kuci..mislio sam da ćeš da pitaš da li ga brišemo o zavesu, al onda vidim da tema nije na Muškarcima... ništa
Zasto bi Sensei zamisljao da spava sa muskarcem?zamisli da spavas sa muskarcem koji ima zavese u kuci..
To ona ima zavese, ne znam o čemu pričašzamisli da spavas sa muskarcem koji ima zavese u kuci..
Da li ta romantika kafa, muzika, cigara ne ide pre?...volite da sa partnerkom/partnerom, ostanete u krevetu, pričate, skuvate kafu, zapalite cigaru ili otvorite po konzervu piva i razgovarate uz muziku?
Ili je stvar obavljena i svako ide na svoju stranu?
Može i prije i poslijeDa li ta romantika kafa, muzika, cigara ne ide pre?
Hau du jes .Učim engleski
Ovi što redovno imaju seks se ne seksaju sat vremena pre posla. Ili pola sata pre .( prosečna dužina seksa je prema istraživanjima oko 10 minuta).Ovi sto redovno imaju seks obično tuširanje i trče na pos’o