Da li je više bio srećan onaj ko je voleo ili ko je bio voljen?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja mislim da vise znaci kad si sa osobom koju volis nego sa nekom koju ne volis a koja tebe voli.i posle raskida ostaje lepo secanje a u drugom slucaju zaboravis i kako se zove
To je i moje iskustvo

Jednom sam bila u vezi davno kada sam bila obožavana, a on mene nervirao, još uvek kad se setim mi muka pripadne. Ali to je bilo korisno iskustvo da to više ne dozvolim sebi.

Prvi, jer je voleo i to je bilo ispunjenje duše, srca, iskreno.

Da, prvi ima srce "mesno", a drugome ako je srce hladno nema ništa od toga

Generalno, ako te voli neko a ti ne to je samo mali bust za ego, ali vrlo kratkotrajan, ništa posebno, jer u suštini nemamo ništa od toga. Niti ćemo to ceniti niti ćemo se radovati.

Da, prvi ima srce "mesno", a drugome ako je srce hladno nema ništa od toga

Generalno, ako te voli neko a ti ne to je samo mali bust za ego, ali vrlo kratkotrajan, ništa posebno, jer u suštini nemamo ništa od toga. Niti ćemo to ceniti niti ćemo se radovati.

Ja jednostavno ne volim da povredjujem druge osobe a kad te voli neka prema kojoj ne osećaš ništa, onda moraś da je povrediš, inače bi samog sebe sahranio.
Srećom, desilo se samo jednom.

Nesebični ljudi će uvek tako reći.

Sebični će uvek reći ovo što kaže Mita.

Ne mislim da je stvar u nesebičnosti.
Ima onih koji vole iz sebičnih razloga.

Ne bih nikakve ocene davala o ličnosti.
Možda nije nesebično, možda je zbog dobrog seksa koje je osoba doživela, ima mnogo razloga zato se zavoli.
Postoji i to da čovek uživa u svojim emocijama, da ume od njih da napravi doživljaje.. za sećanje.

A meni deluje da je ljubav kao zasluga pogrešan motiv
Ko u to veruje stalno mora da zaslužuje ljubav, a to je pogrešan pristup.

Ljubav se samo razmenjuje radi radosti. To joj je osnovna svrha. Podrška naravno koja opet ima za cilj spokoj i sigurnost
мени ти дјелујеш поприлично усамљено и тужњикаво писуцкањем у овој теми ...

Back