bird again
Veoma poznat
- Poruka
- 12.465
salaJa ni ne razumem, sta treba da priznamo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
salaJa ni ne razumem, sta treba da priznamo?
Posteno, necu da te davim, soryRekoh vise puta ako sam u nedoumici necu nikog da lozim na pola
promasio si temu potpuno jbtSto bi lozio brate? Kazes joj e slusaj, ne dopadas mi se kao osoba al bi te kresnuo jbga.
mozda i dobijes paket ceo, ali si neodlucan? koci te nesto, sta ja znam sta vam je po glavamaMsm necu ni za sebe na kasicicu kad mogu da dobijem full paket
Ako mi se dopada za sex manje bitno dal mi se dopada ostalo ,ne lozim se na to slicnosti se privlaceSto bi lozio brate? Kazes joj e slusaj, ne dopadas mi se kao osoba al bi te kresnuo jbga.
Pa pojasni o cemu je.promasio si temu potpuno jbt
Sta bi moglo da me koci? Ima sidu? Nece seks pre braka?mozda i dobijes paket ceo, ali si neodlucan? koci te nesto, sta ja znam sta vam je po glavama
ajde bre ...ne pisi sad gluposti, ozbiljna tema jea ovako mi delujes kao nabedjena gadura
Ma nikad nisam neodlucan ,ne moze da se sakrije dragulj kao da ne vidim sta vredimozda i dobijes paket ceo, ali si neodlucan? koci te nesto, sta ja znam sta vam je po glavama
nemam vise snage veruj miPa pojasni o cemu je.
Meni i dalje deluje da je onaj fazon ne diraj violinu ako ne znas da sviras i sl narodne fore da te necim zaduzi ako je spavala sa tobom. Ma koliko da se radi o sirini i duzini.Ako mi se dopada za sex manje bitno dal mi se dopada ostalo ,ne lozim se na to slicnosti se privlace
mozda se vise necete videtiSta bi moglo da me koci? Ima sidu? Nece seks pre braka?
Ionako bolje prodjem kad sam poluzainteresovan ,samo vise mi to ne treba ne cima mi seMeni i dalje deluje da je onaj fazon ne diraj violinu ako ne znas da sviras i sl narodne fore da te necim zaduzi ako je spavala sa tobom. Ma koliko da se radi o sirini i duzini.
neeeMeni i dalje deluje da je onaj fazon ne diraj violinu ako ne znas da sviras i sl narodne fore da te necim zaduzi ako je spavala sa tobom. Ma koliko da se radi o sirini i duzini.
Pa bolje je kad je rastereceno na startu. Samo tako i treba zapravo. No drama plizIonako bolje prodjem kad sam poluzainteresovan ,samo vise mi to ne treba ne cima mi se
1. p dobro da se dohvatimo i provedem noc za gud baj o ostavimo suvenire na kozi.mozda se vise necete videti
mozda je ona zauzeta
ili si ti zauzet
mozda uskoro ides ona ostaje, neces da zapocinjes nista
itd itd
dosli smo do necegaIonako bolje prodjem kad sam poluzainteresovan ,samo vise mi to ne treba ne cima mi se
slazem sePa bolje je kad je rastereceno na startu. Samo tako i treba zapravo. No drama pliz
Pa desava se naravno samo sam na tom nivou da nema iznenadjenjadosli smo do necega
poluzainteresovan/cimanje?
desilo se iznenada, niko te ne pita da li si hteo to>
pricamo o odraslim ljudimaMa optereti svaka ,izmisljaju negativno pogresno citaju izmedju redova, pogubljeno sve to ,pre svega nedoraslo izazovu i onda se pogube