bird again Veoma poznat Poruka 12.465 27.12.2024. u 01:36 - Da li je to to? #76 ne mogu da napisem javno Recimo da se jedno od to dvoje povlaci krene napred ... i stooop prekid kontakta
ne mogu da napisem javno Recimo da se jedno od to dvoje povlaci krene napred ... i stooop prekid kontakta
bird again Veoma poznat Poruka 12.465 27.12.2024. u 01:36 - Da li je to to? #77 Џорџи: Nema sta da se zamisljam i izmisljam ,kad mi se desi isteram sve odmah na cistac nema lova u mutnom Kliknite za proširenje... to si ti, nisu svi isti zato sam htela da cujem jos neko misljenje
Џорџи: Nema sta da se zamisljam i izmisljam ,kad mi se desi isteram sve odmah na cistac nema lova u mutnom Kliknite za proširenje... to si ti, nisu svi isti zato sam htela da cujem jos neko misljenje
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 229.614 27.12.2024. u 01:36 - Da li je to to? #78 Ne znam ne zanima me to igranje smara
bird again Veoma poznat Poruka 12.465 27.12.2024. u 01:37 - Da li je to to? #79 Џорџи: Ne znam ne zanima me to igranje smara Kliknite za proširenje... Opasno smara.
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 229.614 27.12.2024. u 01:38 - Da li je to to? #81 bird again: ne mogu da napisem javno Recimo da se jedno od to dvoje povlaci krene napred ... i stooop prekid kontakta Kliknite za proširenje... Pa cak i to kad se desilo ,ne zanima me pozadina dal sedi na 5 stolica ili ima neki strah nedoumicu ne zanima ne
bird again: ne mogu da napisem javno Recimo da se jedno od to dvoje povlaci krene napred ... i stooop prekid kontakta Kliknite za proširenje... Pa cak i to kad se desilo ,ne zanima me pozadina dal sedi na 5 stolica ili ima neki strah nedoumicu ne zanima ne
bird again Veoma poznat Poruka 12.465 27.12.2024. u 01:40 - Da li je to to? #82 Џорџи: Pa cak i to kad se desilo ,ne zanima me pozadina dal sedi na 5 stolica ili ima neki strah nedoumicu ne zanima ne Kliknite za proširenje... Tako je, te muljaze bi i mene nervirale. Odma nema prodju.
Џорџи: Pa cak i to kad se desilo ,ne zanima me pozadina dal sedi na 5 stolica ili ima neki strah nedoumicu ne zanima ne Kliknite za proširenje... Tako je, te muljaze bi i mene nervirale. Odma nema prodju.