Da li je tacno...

Da li je tacno, da se voli najvise prvo dete i druga zena?

• Da

• Ne

• Mozda

• Nemam iskustva

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Leon01

Buduća legenda
Poruka
48.570
eto da otvorim i ja jednu temu nesto me zanima

za vikend smo nesto diskutovali i na moj komentar je nastala diskusija i niko nije priznao.

Da li je tacno, da se najvise voli prvo dete i druga zena?

:)

Za prvo dete ne znam, npr ako neka tamo želi žensko dete, ako je ono drugo, ona će više voleti to drugo, ako neki lik hoće muško i ono bude drugo on će voleti drugo... A za ženu se ne slažem, neko voli prvu, neko ne voli ni 21-vu...

eto da otvorim i ja jednu temu nesto me zanima

za vikend smo nesto diskutovali i na moj komentar je nastala diskusija i niko nije priznao.

Da li je tacno, da se najvise voli prvo dete i druga zena?

:)

kuku lele

nije tachno

dete prvo se voli ali isto tako se voli i drugo tretje cetvrto itd s prvim djetetom osjetish svu tu radost sretju itd ali isto to osjetish sa drugim tretjim cetvrtom itd.

ko prezhivi jedan razvod i ostane iole normalan posle cepanja krpa i charshaFa voljet tje drugu pa makar ona bila "gora" od prve

bas tako i ja mogu da prenesem od drugih posto nemam decu prvo dete je posebno bas zbog toga sto je prvo al to ne znaci da se voli vise vecinom roditelji kazu da svu decu voli isto sto i verujem da je tako. mada bolje pitanje bi bilo dal dete volis vise il unuce haha. a za drugu zenu ne znam ne verujem il volis il ne volis

bas tako i ja mogu da prenesem od drugih posto nemam decu prvo dete je posebno bas zbog toga sto je prvo al to ne znaci da se voli vise vecinom roditelji kazu da svu decu voli isto sto i verujem da je tako. mada bolje pitanje bi bilo dal dete volis vise il unuce haha. a za drugu zenu ne znam ne verujem il volis il ne volis

i to je laz kad kazu da vole unucad vise

Eeee, kako znas za unuke ?:)

pa moji pokojni baba i deda su imali 3 unuka i samo jednu unuku, nekako je logično da najviše vole nju jednu, ipak su devojčice umiljajite...
ostala dva unuka su ceo život sa njima bili u kući, jedino sam ja tu neki višak :lol:
ali moja baba recimo nikad nije krila već je rekla: svi su oni moji, ali moj Komrica je....
e sad da li su to samo priče ili ne, ali oboje su se pred smrt oprostili samo sa mnom, to su videli svi sa strane, nešto što ću pamtit celog života...

a drugi baba i deda su opet imali puno više unučadi i unuka, i moj deda je inače bio teški zajebant i inatdžija i težak čovek, ali je samo na unuka Komrija bio slab ko da mu srce diraš...
šta sam ja rekao to je bio zakon, nije ni to dobro ali eto dokaza da se unučad vole više nego deca, i da se sva unučad ne vole isto.

A za decu su uvek govorili koji god prst da mi rasečeš isto će krvarit i bolet ;)

Za zenu....

zavisi od slucaja..

Ali mi ovo lici kao, sa prvom zenom si tezio da stvoris nesto, i morali ste da se prilagodjavate...
A u vreme kada dodje druga, mozes da uzivas jer su vec neke stvari iza tebe~~~~

a i musarac koji nakon razvoda neko vreme bude solo... shvati sta zena u kuci znaci,

pa onda postane zahvalniji sto je ima :mrgreen:

Sta kazete na moju teoriju ? ^^ :zper:

pa moji pokojni baba i deda su imali 3 unuka i samo jednu unuku, nekako je logično da najviše vole nju jednu, ipak su devojčice umiljajite...
ostala dva unuka su ceo život sa njima bili u kući, jedino sam ja tu neki višak :lol:
ali moja baba recimo nikad nije krila već je rekla: svi su oni moji, ali moj Komrica je....
e sad da li su to samo priče ili ne, ali oboje su se pred smrt oprostili samo sa mnom, to su videli svi sa strane, nešto što ću pamtit celog života...

a drugi baba i deda su opet imali puno više unučadi i unuka, i moj deda je inače bio teški zajebant i inatdžija i težak čovek, ali je samo na unuka Komrija bio slab ko da mu srce diraš...
šta sam ja rekao to je bio zakon, nije ni to dobro ali eto dokaza da se unučad vole više nego deca, i da se sva unučad ne vole isto.

A za decu su uvek govorili koji god prst da mi rasečeš isto će krvarit i bolet ;)

Moracu moju baku da pitam, sta ona misli, mada mi cesto kaze "niko nije dobar kao ti, ti si bakin Andjeo", dosad sam mislila da ona samo to kaze, da bi nesto rekla, sad si me doveo u nedoumicu.Zamisli da ona to stvarno misli tako:)

Za zenu....

zavisi od slucaja..

Ali mi ovo lici kao, sa prvom zenom si tezio da stvoris nesto, i morali ste da se prilagodjavate...

a i musarac koji nakon razvoda neko vreme bude solo... shvati sta zena u kuci znaci,

kad ostaneš solo znaš da ti je žena svo vrijeme lagala da je teško kuvat prat i čistit. to su jednostavne stvari koje naučiš u par dana a ona je od toga napravila rad vridan nobelove nagrade. eto tako:D

Za zenu....

zavisi od slucaja..

teorija mozda nije daleko od istine al ne objasnjava zasto se druga vise voli?

Za zenu....

zavisi od slucaja..

Mora da si muskarac Perlice:)

- - - - - - - - - -

ne znam al ni ne verujem, cuj volis unuke vise no decu :fdlan:

Mozda je i tako, ko bi znao:)

Back