gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
Chesto chujem a neshto u to nevjerujem pa da pitam vas da li je tachno da krevet (deshavanja u njemu) reshava sve (uglavnom dileme i Probleme) u vezi/braku...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od nekih tetkica?![]()
Cula sam (od poverljivih osoba) da resava.
![]()
To pričaju samo oni kojima ništa drugo nije ni ostalo... Seks neće rešiti nikakav problem, osim ako naloženost vidite kao problem... Bilo bi lepo kada bi se problemi rešavali tako, ali teško, parama i seksom se ne rešavaju problemi, samo se krpi bušan brod.
Nije tačno. Kad se završi seks svi ti isti problemi, bezdani i otudjenost izmedju dvoje dolaze još jači,
valjda kao kontrast toj ekstazi, pa se tokom savršenog orgazma istovremeno može duboko plakati.
Ostaje problem ali zadovoljstvo je moje![]()
Ne kapirate sex![]()
Sex ne resava zivotne probleme, Sex sluzi za zadovoljstvo i uzivanje![]()
Samo za one/oni koje seza $$$
ocekuju neko resenje zivotnih problema
![]()
Kad je nešto loše zašto bi bila perverzna sa njim kad mogu sa nekim sa kim će mi osim tucanja još mnoge stvari biti ispunjujuće?
Ostaje problem ali zadovoljstvo je moje![]()
Ne kapirate sex![]()
Sex ne resava zivotne probleme, Sex sluzi za zadovoljstvo i uzivanje![]()
Samo za one/oni koje seza $$$
ocekuju neko resenje zivotnih problema
![]()
Tacno je![]()
Tacno je
- - - - - - - - - -
Da, sponzoruse tako razmisljaju![]()
Zasto da se tucam za Dz kada mogu dobiti i $$$ od nekog drugog![]()
Ako je neko nezadovoljan ni u tom seksu se neće ponašati identično kao kada postoji jedno sveobuhvatno zadovoljstvo.
Lupetaš i poredjenje ti je ekstremno glupo.
Upravo će sponzoruša razmišljati kao ti, važno je da se j.ebem (imam keš) nebitno sa kim.
Jel se ti tucaš odistinski ili samo online?
Chesto chujem a neshto u to nevjerujem pa da pitam vas da li je tachno da krevet (deshavanja u njemu) reshava sve (uglavnom dileme i Probleme) u vezi/braku...
Da o tome i pisem kako sponzoruse razmisljajukorist ispred sexa
![]()
I jedno i drugo![]()
Tema je ozbiljna, ne radi se o samotucanju pred kamerom nego o složenim odnosima medju ljudima od krvi i mesa.
napetost da ali probleme nikada.
medjutim, ima ona stara narodna: pokrivach- pomirach, u situacijama kad bi mozda savremena zena graknula, uzvratila verbalnom salvom, negodovanjem i changrizanjem, nase babe su skidale gatje a brakovi opstajali i do zlatne svadbe![]()