- Poruka
 - 93.770

pa toliko muskaraca ima ljubavnice a slobodni momci kukaju...![]()
Ne kukamo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa toliko muskaraca ima ljubavnice a slobodni momci kukaju...![]()

Tudje jeste sladje, to je to, mozete da zatvorite temu.
To vec zavisi i od definicije sta znaci 'tudje'.pa jbg grešiš.
Meni je najslađi ko je slobodan, a nije sasvim moj. Može da bude sa mnom i ne mora. Neki mužjak koji zna šta hoće, ali se ne lepi za mene već me pušta u svoj protor ne ulazeći u moj. To je zaista zanimljivo. A ne ko drugoj ženi kuva čaj kada je bolesna.

To vec zavisi i od definicije sta znaci 'tudje'.
Bioloski se zna, ono sto covek nema, to mu je sladje.
Takva nam je biologija.
pa to ti baš nije neka taktika.Svoje cuvam i nikome ne dam
Ozbiljno ne kapiram kako nekome moze biti sladje nesto tudje.
Ne znam. Nikada nisam imao taj osećaj. Ali sam znao jednu kojoj je to bila patologija. Bukvalno, samo zauzetim muškaracima se nabacivala. Rasturila boga pitaj koliko veza. A nit je neka riba bila, nit nesto pametna...
Kako to uhvacen?pa to ti baš nije neka taktika.
Niko baš ne voli da bude uhvaćen
 covek sam dosao ...
 i, ostao.Ma ok, svako ima svoj trip. Nego, meni nije bilo jasno šta su muskarci videli u ovoj.Pa da, sviđa ti se neko što ti se sviđa, a ne što je zauzet ili nije.
Ne znam šta je tu u pitanju - neko takmičenje možda ili.. ne kapiram
Najvrednije...Ne, meni je slatko samo ono što je moje![]()
Ne znam. Nikada nisam imao taj osećaj. Ali sam znao jednu kojoj je to bila patologija. Bukvalno, samo zauzetim muškaracima se nabacivala. Rasturila boga pitaj koliko veza. A nit je neka riba bila, nit nesto pametna...
Vidiš, vrlo moguće...Znaš što je to možda, što brak za nas dvoje nije neki tabu, tj seks van tih okvira, i onda nemamo potrebu ili ushićenje da se sa tim igramo - to nam je dosadno pitanje. Naprosto ne nosi nikakvo posebno značenje.
Svako ko juri za nekim ko je zauzet je bez samopostovanja.Paula je skroz u pravu - oženjene/udate jure likovi i likuše užasno niskog samopoštovanja jer im svest da ih je neko izabrao iako ima partnera daje neku iluziju vrednosti.
Paz' kod ove je to bio baš neizdrž. Patologija. Bila je, pa recimoZnaš što je to možda, što brak za nas dvoje nije neki tabu, tj seks van tih okvira, i onda nemamo potrebu ili ushićenje da se sa tim igramo - to nam je dosadno pitanje. Naprosto ne nosi nikakvo posebno značenje.
to je i najbolje, da ljudi traže one koji su u sličnim pozicijamaZato što će udata pre da bude sa oženjenim čovekom jer on će ćutati, neće se hvaliti okolo zato što je oženjen.
dal ce "pravi muskarac" uopste da vara?to je i najbolje, da ljudi traže one koji su u sličnim pozicijama
Međutim, koja budala će se hvaliti, ni jedna, pravi muškarac to nikada neće odati i zato ne možeš znati da li viđa neku udatu ženu ili ne, u principu.
Zazvoni mi telefon-ovo sam htela upravo da napisem. Bravo.dal ce "pravi muskarac" uopste da vara?
NeDa li je tudje sladje?