Da li je tudje sladje?

Tudje jeste sladje, to je to, mozete da zatvorite temu.

pa jbg grešiš.

Meni je najslađi ko je slobodan, a nije sasvim moj. Može da bude sa mnom i ne mora. Neki mužjak koji zna šta hoće, ali se ne lepi za mene već me pušta u svoj protor ne ulazeći u moj. To je zaista zanimljivo. A ne ko drugoj ženi kuva čaj kada je bolesna.

pa jbg grešiš.

Meni je najslađi ko je slobodan, a nije sasvim moj. Može da bude sa mnom i ne mora. Neki mužjak koji zna šta hoće, ali se ne lepi za mene već me pušta u svoj protor ne ulazeći u moj. To je zaista zanimljivo. A ne ko drugoj ženi kuva čaj kada je bolesna.
To vec zavisi i od definicije sta znaci 'tudje'.

Bioloski se zna, ono sto covek nema, to mu je sladje.

Takva nam je biologija.

To vec zavisi i od definicije sta znaci 'tudje'.

Bioloski se zna, ono sto covek nema, to mu je sladje.

Takva nam je biologija.

Pa tuđe znači da je tuđe. a ono što nemamo ne mora da znači da je tuđe.

nije nikakva problem u definciiji, sve je jasno.

Lično, volim da nikada nije sasvim moje, ali ne treba mi tuđ muškarac, nisam taj nivo, šta će mi to.

Ne znam. Nikada nisam imao taj osećaj. Ali sam znao jednu kojoj je to bila patologija. Bukvalno, samo zauzetim muškaracima se nabacivala. Rasturila boga pitaj koliko veza. A nit je neka riba bila, nit nesto pametna...

Pa da, sviđa ti se neko što ti se sviđa, a ne što je zauzet ili nije.

Ne znam šta je tu u pitanju - neko takmičenje možda ili.. ne kapiram

Ne znam. Nikada nisam imao taj osećaj. Ali sam znao jednu kojoj je to bila patologija. Bukvalno, samo zauzetim muškaracima se nabacivala. Rasturila boga pitaj koliko veza. A nit je neka riba bila, nit nesto pametna...

Znaš što je to možda, što brak za nas dvoje nije neki tabu, tj seks van tih okvira, i onda nemamo potrebu ili ushićenje da se sa tim igramo - to nam je dosadno pitanje. Naprosto ne nosi nikakvo posebno značenje.

Paula je skroz u pravu - oženjene/udate jure likovi i likuše užasno niskog samopoštovanja jer im svest da ih je neko izabrao iako ima partnera daje neku iluziju vrednosti.
Svako ko juri za nekim ko je zauzet je bez samopostovanja.
Tim cinom pokazuje da ne postuje ni sebe, ni njega, ni njegovu partnerku..sto opet zatvara krug Nepostovanja, Neprihvacenosti, Neshvacenosti, ...

Zaviriti dobro u svoja osecanja.

Znaš što je to možda, što brak za nas dvoje nije neki tabu, tj seks van tih okvira, i onda nemamo potrebu ili ushićenje da se sa tim igramo - to nam je dosadno pitanje. Naprosto ne nosi nikakvo posebno značenje.
Paz' kod ove je to bio baš neizdrž. Patologija. Bila je, pa recimo🙄, drugarica od moje tadašnje devojke. I upozorila me je moja devojka da je ova takva. I nije da nije probala. Ali meni je bila potpuno odbojna. Neki ludački pogled. Blagi osmeh i izbečene oči. A njuška k'o u konja. Ali eto, puno muškaraca je palo na to.

Pa da, jer ljude goni to neko ushićenje u te preljube i jurcanje tuđeg.. pali ih to izgleda

Meni se dešavalo da se kresnem sa nekim oženjenima ali sada vidim samo nekog kome druga žena pegla košulje i to mi nekako uopšte nije posebno sexy.. ili čaj ili slično. Jednostavno, gledam sve to vrlo PRAKTIČNO.

A kome je samo do seksa nek navali, ja sam skapirala da ako mi je jako dobro u seksu da ne ostajem mirna emotivno i da se se prosto "raširim" na njega i onda njegovo telo počnem osećati svojim.. takva sam. Jedino da ne bude mnogo dobar seksi.. onda bih mogla da ostanem distancirana. Ali je pitanje čemu to? To su neka moja pitanja

Zato što će udata pre da bude sa oženjenim čovekom jer on će ćutati, neće se hvaliti okolo zato što je oženjen.
to je i najbolje, da ljudi traže one koji su u sličnim pozicijama

Međutim, koja budala će se hvaliti, ni jedna, pravi muškarac to nikada neće odati i zato ne možeš znati da li viđa neku udatu ženu ili ne, u principu.

Oženjenom ili zauzetom muškarcu je lakše da nađe ljubavnicu ili novu ženu nego samcu. Isto važi i za žene koje su zauzete. Ima nešto u biologiji i u tom nekom životinjskom takmičenju sta znam.... Neko poklekne iskušenju a neko ne. Da li je tudje sladje? Po meni može da bude pod uslovom da nije romansa i dramaturgija neka nego samo čista strast i ništa više. Nikad nisam kapirao gde neko sa ljubavnicom ili ljubavnikom pravi paralelni život. Samo kratko pa onda i bude slatko.

Back