- Poruka
- 42.738
naravno da ne priznaju i to je bolje tako
Pa ok,. onda razlaz.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravno da ne priznaju i to je bolje tako
Ako se puno zaljubi u udatu ženu da dovede tamburaše ispod njenog prozora usred noći?Kako ce da je kompromituje ili ugrozi privatnost?
da da.. bolje ako se ne znaOnda isto važi i za nju, dakle ti ne treba da znaš ako se ona viđa sa nekim ko je isto oženjen, iz razoga da oba braka ne trpe?
Da ovo je tačnoPa ljudi izmišljaju stvari, šta znači biti uhvaćen, na delu na gomili? Ne, uvek se nađe neko objašnjenje. Ali bude jasno i bez privatnog detektiva. Ne, ljudi odbijaju da priznaju čak i ako je očigledno.
Da ovo je tačno
Dovoljno je već povredio osobu sa kojom je tim aktom prevare
sad još na glas da joj kaže šta je radio, pa nema srca
Tebi da je bilo sta vazno ne bi se dovela u poziciju bilo koje strane ovde.Pa ako je žena u pitanju verovatno, ali ako je muškarac u pitanju, šta bi za tebe bilo važnije, da li da tvoja prtnerka ne sazna ili da ne kompromituješ udatu ženu sa kojom se viđaš?
Ako je povremeno - sa vremena na vreme rekao bih da osoba samu sebe štiti primarno, a i priča da štiti privatnost druge osobe mi više dođe kao izgovor.Ako se neko povremeno viđa sa osobom koja je u braku,
ali to prećuti svom partneru (ili otvoreno negira) jer ne želi da kompromituje tu osobu ili da “štiti njenu privatnost” —
da li je to pošteno?
Lojalnost može da bude i slepa, tako da su ovo mutne vode tj. ako se ovo dvoje dogovore - nikome ni reči to je to.Gde je granica između lojalnosti prema tuđoj tajni i nelojalnosti, odnosno neiskrenosti prema sopstvenom partneru?
Rekao bih da je izgovor. Mada kontam da ima i nekih razlika kada su muškarci i žene u pitanjuDa li je ovo moralna dilema ili samo izgovor koji se koristi kad istina ne bi zvučala lepo?
Da li misliš da je u redu da se viđaš sa osobom koja je u braku?Ako se neko povremeno viđa sa osobom koja je u braku,
ali to prećuti svom partneru (ili otvoreno negira) jer ne želi da kompromituje tu osobu ili da “štiti njenu privatnost” —
da li je to pošteno?
Gde je granica između lojalnosti prema tuđoj tajni i nelojalnosti, odnosno neiskrenosti prema sopstvenom partneru?
Da li je ovo moralna dilema ili samo izgovor koji se koristi kad istina ne bi zvučala lepo?
M?
Sutnja je zlatna....Ako se neko povremeno viđa sa osobom koja je u braku,
da li je to pošteno?
Gde je granica između lojalnosti prema tuđoj tajni i nelojalnosti, odnosno neiskrenosti prema sopstvenom partneru?
Da li je ovo moralna dilema ili samo izgovor koji se koristi kad istina ne bi zvučala lepo?
M?
Da, shvatila sam to kroz sve tvoje upise na bilo koju temu o prevari.Ja to gledam potpuno obrnuto.
To što si ti napisala čujem od više ljudi... i ok, razumem ih racionalno, ali ne može da dopre do mene.
Ali meni je potpuno strano. Osnova veze koju imam sa nekim, u kojoj i trpim neke stvari i prelazim preko nečega je samo naša bliskost. Ako nje nema, onda čemu sve? Dakle, spavati sa nekim drugim je za mene manje u rangu odustajanja od nas od skrivanja i tih fora kada otvoreno pokazuješ da više niste bliski, da nemate konekciju, da je konekcija sa nekim drugim jača.
Nisam iz tog sveta i krivo mi pomalo, jer mi teško naći nekoga ko je kao ja. Iz tog razloga sam možda i otvorila temu. Čak i meni bliski ljudi i prijatelji to gledaju tako, ali meni ne može nikako da sedne. Naprotiv, mene može da napali ako je sa nekom, a ne da budem nesrećna, samo ako se to predstavi na pravi način, ako ostajemo bliski. Jbg. U svakom slučaju čovek treba da traži nekog sebi sličnog, problem je ako je većina ovakva, a kod nas na balkanu jeste.
Pa kad bi sex sa osobom sa strane postala informacija ,on the record, za partnera bilo bi upola teško
ne bi se nosio i sa lažima i sa prevarom.
sve zavisi s kim se vidjas. moj drugar vlada pandur bi te ubio ako bi bilo sta stiglo do negove zene.
coveku je porodica na prvom mestu. ubiti nekog ki ti je shebo zivot je mala osveta.Seksaću se s tobom, ali ako bilo kome kažeš i to dođe do moje žene - ubiću te
hahaha
romantično.
pa ovde je sve izvrnuto na postavu,Znači cinkaroši su gori od onog ko je tako nešto uradio
to je neka mafijaška etika rekla bih.
da li shvataš koliko je besmisleno ovo što si napisao.coveku je porodica na prvom mestu. ubiti nekog ki ti je shebo zivot je mala osveta.
a cinkarose i torokuse niko ne voli. pa mozes i tako da posmatras.
Sutnja je zlatna....
Ono sto osoba ne zna, ne boli ga.Budi diskretna
Ako se neko povremeno viđa sa osobom koja je u braku,
da li je to pošteno?
M?
živa istinaE, vidiš, ali sve to što radimo iskoči negde... kroz naše aktivnosti i ponašanje.
Može žena da ne vidi, ali će on doći kući umoran i reći će "nije mi do seksa", jer je upravo svršio. A to što se njoj iebe ili želi da bude željena nikom ništa.
Može ništa da ne vidi, ali će on/ona odjednom biti srećan a da ti nemaš veze sa tim, vidiš da ima konekciju sa nekom/nekim skroz drugim, osećaš se samom/samim ne znaš što.
E sad, ako možeš da budeš blesav i baš ništa da ne primećuješ onda ok. ali na žalost, malo ljudi radi tako nešto a da nema baš nikakve promene u ponašanju.
Ali to baš i nije tema, o prevarama je pričano na više mesta