Da li je ok

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Колико се сећам било је судских случајева који су покретани на основу тога што би се у инбоксу нашле сликице интимних делова тела... 🙂

Зато водите рачуна јер се то да третирати на атак на душу и морал. 🙂

Колико се сећам било је судских случајева који су покретани на основу тога што би се у инбоксу нашле сликице интимних делова тела... 🙂

Зато водите рачуна јер се то да третирати на атак на душу и морал. 🙂
U inozemstvu, Srbiji...općilištu...

Obavezno prvo pitati, slanje na prepad što bi se reklo je seljački.
Šta ima - nema ništa - kako si buuuuum kita preko ekrana, ne ide brate sve da si Roko lično.

Eto . treba razgovarati o pristojnosti.
Ja se pre nekog vrem muvala sa nekim malo i u sred dana čekam dete u školi pogledam vajber slika penisa. Neverovatno. Dakle, ljudi uopšte ne misle šta rade. Njemu se češu jaja i samo to je bitno.
Uopšte ne komuniciram sa takvim ljudima.

Ili li šalje sexi poruke u sred dana, a ja mislim o nečem iz nauke, apsolutno se zaprepastim otkud takva sloboda da pišu šta im padne na pamet

Ja se pre nekog vrem muvala sa nekim malo i u sred dana čekam dete u školi pogledam vajber slika penisa. Neverovatno. Dakle, ljudi uopšte ne misle šta rade. Njemu se češu jaja i samo to je bitno.

Ili li šalje sexi poruke u sred dana, a ja mislim o nečem iz nauke, apsolutno se zaprepastim otkud takva sloboda da pišu šta im padne na pamet
Zgubidani, iz neke radionice, servisa.
Nemaju poštivanje za znanstveni rad i
društveni napredak.

Moraš im dati naputke i tajming...
Stoka neodgojena.

Već mu se digo i ajde šiba na 100 adresa,
ko spam, pa đe upali.

Upeca se zagorela mačkica bez sexxa

Verujem ti, ja kada vidim šta sve ovde pojedini pišu, a plus izbacuju svoje lične fotografije i bukvalno otkrivaju svoj identitet svima prosto se zaprepastim.
To se radi za na to predviđenim mestima. Ima tema lične fotke i ljudi stave sliku. Nije ti iq valjda toliki da ne vidiš razliku

daj nam broj da ga ebemoooo

P odredis termin.
Slike i hot poruke mozes da saljes u periodu izmedju 12 i 01h. Tokom radnog vremena, moulim te, iskljucivo formalno s umerenom dozom humora i mestimicnim ozbiljnim tonom.

Ima u tome istine kao na mejlu trebalo bi negde da i vajber može da da obaveštenje za sve osim .. te i te osobe, da primam poruke recimo od tad do tad.

Zato i ne gledam tel često. Kome je hitno pozvaće.

Back