DA LI JE NEKO OBORIO ZVANICNI REKORD...

Stingu svaka cast, ali nas ovde interesuju sexualni podvizi nas obicnih smrtnika, da kazem forumasa.
Prema tome, slobodno pustite masti na volju. Priznaju se i lovacke price (i ako tu mora da se oda priznanje Starom Liscu, kao neprikosnovenom), sve u cilju da ovaj forum povrati nesto od svoje zanimljivosti.
Ovako mi se cini da, posle one burne rasprave oko Neodlucne Vage (koju smo uglavnom svi napljuvali i razapeli na krst) svi postavljaju temu u formi ankete, verovatno sve iz straha da ne dozive istu sudbinu.

Hm, da! Da pojasnimo, mada sam mislio da je ovaj podatak opste poznat.Evo ovako:

Pricalo se, da su John Lenon i Joko Ono, svojevremeno, proveli 7 dana u nekoj hotelskoj sobi, neprekidno se ka.rajuci.
I navodno taj rekord nije oboren do dana danasnjeg, mada ja u to cisto sumnjam.

Sta mislite o tome? Da li vam ovo izgleda kao nedostizan poduhvat?

Mushmula:
Hm, da! Da pojasnimo, mada sam mislio da je ovaj podatak opste poznat.Evo ovako:

Pricalo se, da su John Lenon i Joko Ono, svojevremeno, proveli 7 dana u nekoj hotelskoj sobi, neprekidno se ka.rajuci.

Da mi cura izgleda ko Yoko Ono nedostižan pothav bio bi i 7 minuta :lol:

Mushmula:

ma brate verj mi da su gledali neki TV maraton il su se nakljukali LSD-a il ko zna cega li vec pa se lepili po plafonu ...

Mushmula:
Pa sad, kazu da se o ukusima ne raspravlja. Ni ja je ne bi set'o ni na daljinski kroz dom za slepe, al' je** ga...

No, odgovaraj, bre, je l' si jeb* 7 dana neprekidno ili nisi?

Ma kakvih 7 dana čovječe? :shock: Jedva da sam u trenucima vrhunske sexualne slave spojio 2,3 dana da uopće *****... :lol: A i neam para za hotelske sobe ;) Nisam ja taj kalibar ali bar se mogu mirno prošetat po parku :lol:

Mushmula:

Uhvatio ga grč u alatki i nije mogao izvaditi pa je tako ostao prilepljen
dok ga nije popustilo..
Previše pušili marihuanu..

Gazdarica:
Ne vidim nista privlacno u maratonskom seksu...
Seks je umjetnost, a ne maraton...
Ili bolje receno, tako ga ja dozivljavam...

Slažem se sa Gazdaricom oko nečega? :shock: nemoguće... :?
Ali, da..ipak se u potpunosti slažem! :razz:
Sigurna sam da si i ti Gazdarice oduševljena što delimo mišljenje oko sexa.. :-D :-D :-D
I to je nešto..početak forumskog prijateljstva! :-D :-D

ja se sa takvim stvarima ne igram....drugar je jednu ribu guzio dva dana non stop.....i jaja mu se vukla po podu koliko su otekla....onaj prizor nikada necu zaboraviti...nije mogao da hoda...i 7 dana pio neko sranje sto mu lekarka prepisala...od tada...jednom i okrenem se da spavam :lol: :-o

Back