Mushmula
Aktivan član
- Poruka
- 1.076
...Johna Lenona i Joko Ono? Onaj od 7 dana.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mushmula:Hm, da! Da pojasnimo, mada sam mislio da je ovaj podatak opste poznat.Evo ovako:
Pricalo se, da su John Lenon i Joko Ono, svojevremeno, proveli 7 dana u nekoj hotelskoj sobi, neprekidno se ka.rajuci.
I navodno taj rekord nije oboren do dana danasnjeg, mada ja u to cisto sumnjam.
Sta mislite o tome? Da li vam ovo izgleda kao nedostizan poduhvat?
ma brate verj mi da su gledali neki TV maraton il su se nakljukali LSD-a il ko zna cega li vec pa se lepili po plafonu ...Mushmula:Hm, da! Da pojasnimo, mada sam mislio da je ovaj podatak opste poznat.Evo ovako:
Pricalo se, da su John Lenon i Joko Ono, svojevremeno, proveli 7 dana u nekoj hotelskoj sobi, neprekidno se ka.rajuci.
Mushmula:Pa sad, kazu da se o ukusima ne raspravlja. Ni ja je ne bi set'o ni na daljinski kroz dom za slepe, al' je** ga...
No, odgovaraj, bre, je l' si jeb* 7 dana neprekidno ili nisi?
W.A.S.P.:ma brate verj mi da su gledali neki TV maraton il su se nakljukali LSD-a il ko zna cega li vec pa se lepili po plafonu ...
Mushmula:Hm, da! Da pojasnimo, mada sam mislio da je ovaj podatak opste poznat.Evo ovako:
Gazdarica:Ne vidim nista privlacno u maratonskom seksu...
Seks je umjetnost, a ne maraton...
Ili bolje receno, tako ga ja dozivljavam...
E da, sad smo drugarice za cijeli zivot...Liblet:Slažem se sa Gazdaricom oko nečega? :shock: nemoguće... :?
Ali, da..ipak se u potpunosti slažem! :razz:
Sigurna sam da si i ti Gazdarice oduševljena što delimo mišljenje oko sexa.. :-D :-D :-D
I to je nešto..početak forumskog prijateljstva! :-D :-D