Milan.E
Iskusan
- Poruka
 - 6.409

Bas naprotiv, svi su u istom mestu i u isto vreme, ...
... pa cemo mi to sve obaviti odmah i... jeftinije.
"Znam".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas naprotiv, svi su u istom mestu i u isto vreme, ...

Sto se tice one iz Biblije, ona je malo skromnija.Dodjosmo do nauke na religiji
Svako ima svoju interpretaciju ...
Na zalost, nauka se ogranicila na to da bez preispitivanja stvarnoga znacenja tih terminaOgraničio bih se na dokaze za postojanje Boga koji se koriste i baziraju na naučnim saznanjima. ...

Suma sumarum, niko nije dokazao postojanje boga?![]()

Aha interesantno. Lucifer je dokaz da bog postoji? A ko je taj Lucifer? Ako Lucifer ima moc da "hara" po svetu, mozda je on bog?Zbir u zbiru,ti si sad dokazao da niko nije Dokazao postojanje Boga,a kako onda Lucifer hara po svetu i ljudi prave pakt sa njime,ostace njegovi do kraja,nece se apsolutno Menjati za nista na svetu,jer je Isus rekao da ga religija ne zanima![]()
Pokazi dogovor.Ja sam sklopio pakt s Djavolom i sta mi fali?![]()
Aha interesantno. Lucifer je dokaz da bog postoji? A ko je taj Lucifer? Ako Lucifer ima moc da "hara" po svetu, mozda je on bog?
Pokazi dogovor.![]()
Pokazi dokaz o postojanju boga? Ako je biblija dokaz boga onda je strip dokaz da postoji spiderman?
Mr.Mojo Risin:"Aha interesantno. Lucifer je dokaz da bog postoji? A ko je taj Lucifer? Ako Lucifer ima moc da "hara" po svetu, mozda je on bog?
Tacno,on je bog ovoga sveta,ali da ne Zaboravis I njega je Bog-Onaj koji Jeste-Tvorac,stvorio,kao naj,naj,ali je Lucifer mozgao da on bude jednak sa Stvoriteljem,pa je za kaznu dobio zemlju,koja je ionako zatvorena u Greh.
I to sve pise u Dobroj knjizi, da i bog i Lucifer postoje a posto je bog pisao bibliju to mora da je tacno. Odlicno.
Ne postoji tvorac kakvog ti branis. Postoje drugi tvorci, koje ti ne mozes dokuciti. A ta bladanja iz biblije veze nemaju sa stvaranjem.
A ti imas dokaz da postoji ti tvoji tvorci?
Ako ste već svi razumeli da postoji STVORITELJ neba i zemlje...
što se dalje zamajavate prepirući se koji je pravi Bog a koji je lažni bog?
?
ZAKLJUČITE TEMU!
Naučni dokazi su nesumnjivo ukazali na postojanje STVORITELJA neba i zemlje i svega što vidimo i što ne vidimo!

Koji su to dokazi ja to nisam video.
Gde u pismu piše da je STVORITELJ trenutno stvarao svojom rečju?
Gde to tacno pise ?
Psa 33:6 Rečju Gospodnjom nebesa se stvoriše, i duhom usta Njegovih sva vojska njihova.
Psa 33:7 Kao u gomilu sabra vodu morsku, i propasti metnu u spreme.
Psa 33:8 Nek se boji Gospoda sva zemlja, i neka strepi pred Njim sve što živi po vasiljeni;
Psa 33:9 Jer On reče, i postade; On zapovedi, i pokaza se.
&
KS (Kršćanska Sadašnjost)
Psa 33:6 Jahvinom su riječju nebesa sazdana i dahom usta njegovih sva vojska njihova.
Psa 33:7 Vodu morsku on sabire kao u mješinu i bezdane stavlja u spremišta.
Psa 33:8 Zemlja sva neka pred Jahvom strepi, neka ga se boje svi stanovnici svijeta!
Psa 33:9 Jer on reče - i sve postade, naredi - i sve se stvori.
A ako hoćete da vidite naučni dokaz da STVORITELJ može TRENUTNO materiju da dovede u postojanje, pogledajte...
http://www.standard.rs/dr-robert-dz...-teoriju-evolucije-otisci-bozjih-prstiju.html
http://www.stazamanade.com/ebooks/Mala_misterija_stvaranja_Dzentri.pdf
otisak Božjih prstiju u granitnim stenama!
Stvoritelji postoje ali nisu bogovi, bog stvoritelj ne postoji. Svi bogovi su lazni. To smo vec videli.
KAKO NASTAJU ZAKONI?
Kako su nastali zakoni koji upravljaju planetama?
Da su zakoni prvo nastali ili...
sporim procesom materija je uskladila SAMU SEBE sa svim složenim zakonima koji upravljaju materijom?
?
DA....ZAKONI ODUVEK POSTOJE?
MATERIJA ODUVEK POSTOJI?